GreekEnglish EspañolSvenska (Sverige)Finnish (Suomi)
Η μεταφυσική στήλη της Κοαλάνης
Subject: Η μεταφυσική στήλη της Κοαλάνης
Send date: 2014-07-02 22:48:32
Issue #: 12
Content:
e Newsletter
.
1

Καλοσωρίζω μετά από τρεις μήνες τους Έλληνες συνδρομητές μου,

Πρόσφατα ανακάλυψα την ύπαρξη παράλληλων κόκκινων ζωών, οι οποίες μάς επηρεάζουν περισσότερο από ό,τι οι προηγούμενες. Αυτές ήταν η αιτία που οι δυνάμεις του σκότους κατάφεραν να εκτοξευτούν εναντίων μου ψεύτικες κατηγορίες που επιχείρησαν να με συκοφαντήσουν. Βρήκα πολλές άλλες περιπτώσεις και το άρθρο του τριμήνου είναι αφιερωμένο στους κόκκινους παράλληλους εαυτούς μας.

Κόκκινες παράλληλες ζωές

Στο προηγούμενο άρθρο μου περί παράλληλων ζωών εξηγώ το μηχανισμό του άνω εαυτού ο οποίος στέλνει κομμάτια της ενέργειάς του ως ψυχές για να ενσαρκωθούν και να αναρριχηθούν πνευματικά. http://www.spiritualinsight.gr/el/i-metafisiki-stili-tis-koalanis/23-ipodieresi-psihon-ke-paraliles-zoes . Αυτή τη φορά θα αναφερθώ στις σκοτεινές παράλληλες ζωές, τις λεγόμενες «κόκκινες», που έρχονται από προηγούμενη ζωή μας ζωρίς να πάνε στο φως να καθαριστούν, λόγω συμφωνίας με δαίμονα. Ο εν λόγω δαίμονας τροποποιεί το DNA τους, τις βοηθάει να ενσαρκωθούν και τις κάνει όργανό του, λειτουργώντας σαν οδηγός τους.

Όταν ενσαρκωνόμαστε από το φως, σύντομα αρχίζει μια κούρσα από τις δυνάμεις του σκότους να ενσαρκώσουν κόκκινους εαυτούς μας, ώστε η δραστηριότητά τους να μάς επηρεάσει αρνητικά, με την ελπίδα να κάνουμε και εμείς συμφωνία. Ο σκοπός τους είναι να εξαντληθεί όλη η ενέργεια του άνω εαυτού μας. Τότε οι κόκκινοι γίνονται πολύ δυνατοί, αν  και αναγκάζονται να αντλούν την ενέργειά τους από τους άλλους φωτεινούς ενσαρκωμένους. Όσο ο άνω εαυτός έχει αποθέματα οι κόκκινοι τροφοδοτούνται από αυτόν. Όταν όλες οι ψυχές ενός άνω εαυτού έχουν χαθεί ή έχουν κάνει συμφωνία και κάποιες έχουν ενσαρκωθεί ως κόκκινες, μόλις μια απελευθερωθεί και πάει στο φως, ξαναρχίζει από την αρχή τον κύκλο ενσαρκώσεων ως ζώο, ώστε να δημιουργήσει αρκετή ενέργεια για να ξαναγίνει άνθρωπος. Αν υπάρχει πολλή ενέργεια στον άνω εαυτό, στέλνει περισσότερες φωτεινές παράλληλες ζωές, για να μοιραστούν  το βάρος των κόκκινων. Η ύπαρξη κόκκινων παράλληλων ζωών κρατιέται μυστική από τους ανθρώπους κατόπιν συμφωνίας μεταξύ των δυνάμεων του φωτός και του σκότους. Μόνο όταν κάποιος την ανακαλύπτει μόνος του οι οδηγοί του το παραδέχονται.

Οι κόκκινοι παράλληλοι εαυτοί μας μάς επηρεάζουν περισσότερο αν βρεθούμε στη  χώρα όπου μένουν, γι αυτό είναι χρήσιμο να μάθουμε πού ζούνε και με τι ασχολούνται. Εγώ βρίσκω τη χώρα, το επίπεδο ψυχής, την ηλικία και την απασχόληση, τόσο επαγγελματική όσο και σκοτεινή. Όσο οι κόκκινοι εαυτοί μας κάνουν κακές πράξεις, τόσο εμείς τις πληρώνουμε υποφέροντας με αδιαθεσίες και ατυχίες, για να εξισορροπηθεί το κάρμα που αυτοί μάς χαλάνε. Αν παρασέρνουν ψυχές στην απώλεια, τότε μάς συμβαίνουν πιο σοβαρές αρρώστειες, ατυχήματα και έως και μεγάλες καταστροφές, αφού η ψυχή μας διαλέγει να προσελκύσει το δαίμονα που προσπαθεί να απωλέσει την εν λόγω ψυχή, ώστε αυτή να σωθεί. Ο πνευματικός μας οδηγός συμμετέχει στη  μάχη, ώστε να σωθεί ή ψυχή. Το αποτέλεσμα είναι συνήθως ο δαίμονας να καταφέρνει να κλέψει κομμάτια ψυχής από το θύμα.

Κάποια παραδείγματα, αν και οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν κόκκινες παράλληλες ζωές:

Ο Χέρριτ, 64, έχει 4 κόκκινους παράλληλους εαυτούς εκ των οποίων δύο κακομεταχειρίζονται γυναίκες. Το αποτέλεσμα ήταν ο ίδιος να μην έχει ποτέ μια πετυχημένη σχέση με γυναίκα. Η περίπτωσή του είναι αρκετά συνηθισμένη, αφού κάτι ανάλογο ισχύει και για άλλους πελάτες μου.Παράδειγμα είναι ο Δημήτρης, 53, που έχει μόνο έναν παράλληλο καζανόβα στη Γαλλία, ο Παναγιώτης, 61, που έχει 4 παράλληλους εκ των οποίων δύο Δον Ζουαν: ο ένας Γάλλος καλοπερασάκιας και ο άλλος Μεξικάνος ραντσέρης και φαλλοκράτης. Και ο δικός μου παλιός αγαπημένος έχει έναν Κινέζο παράλληλο, που παραμελεί τη γυναίκα του και είναι σκληρός μαζί της. Αυτό τον έκανε να καταλήξει με μια γυναίκα που την έλεγε χαρακτηριστικά «Γκεστάπο» και που τον πήρε με μάγια.

Η Παναγιώτα, 54, έχει δύο κόκκινους εαυτούς, εκ των οποίων ο ένας είναι Ρώσος αλκοολικός που κακομεταχειρίζεται τη γυναίκα του. Αυτό επηρέασε τη ζωή της έτσι ώστε ο δικός της άντρας να ήταν ψυχολογικά και σωματικά βίαιος μαζί της. Ο άλλος της κόκκινος εαυτός είναι Αμερικάνα φεμινίστρια που είναι σκληρή με τους άντρες. Αυτό το μοτίβο είναι επίσης συνηθισμένο. Η Μαρθέλα, 48, έχει δύο παράλληλους κόκκινους. Η μία είναι κάτι ανάλογο με τη φεμινίστρια της Πίτσας αλλά Ιταλίδα, ενώ η άλλη είναι Αμερικάνα λεσβία φεμινίστρια, η οποία κάνει πλύση εγκεφάλου στις άλλες λεσβίες ώστε να έχουν σεξιστικές και σεπαρατιστικές τάσεις απέναντι στους άντρες. Αυτό τη Μαρθέλα την επηρέασε έτσι ώστε να παντρευτεί κόκκινο άντρα που την έδερνε επί χρόνια.

Άλλο συνηθισμένο μοτίβο είναι ο παράλληλος εαυτός μας να ασχολείται με μάγια, και εμείς να το πληρώνουμε όντας θύματα μαγείας. Η Σάρα, 24, έχει περάσει πολύ ασχημα όλη της τη ζωή, αφού τής έκαναν 4 διαφορετικά άτομα μάγια. Έχει τρεις παράλληλες, μια Ιορδανή μάγισσα, έναν Μαροκινό απατεώνα και μια Τουρκάλα ιερόδουλη.  Η Σάρα έχει πέσει και θύμα απάτης αλλά έχει εργαστεί και ως έσκορτ. Η Σολεδά, 40, έπεσε θύμα μαγείας από την ερωμένη του άντρα της, η οποία τής έστειλε ένα αστρικό παράσιτο. Έχει 2 παράλληλες κόκκινες, εκ των οποίων μία Αργεντινή μάγισσα. Η Δήμητρα, 29, έχει μία κόκκινη Γερμανίδα παράλληλη που έχει συμφωνία για να έχει επιτυχία με τα αγόρια. Το αποτέλεσμα γι αυτήν ήταν να χάσει το αγόρι της και όλες οι γνωριμίες που κάνει να χαλάνε. Επίσης η κόκκινη την παρέσυρε να μεταναστέψει στη Γερμανία, όπου την επηρεάζει περισσότερο. Η Άννα, 45, ήταν επίσης θύμα μαγείας επί χρόνια. Έχει 2 κόκκινους εαυτούς, μια αποτυχημένη Γαλλίδα με κατάθλιψη και μια επιτυχημένη Αμερικάνα τραπεζικό, μέλος των Ιλλουμινάτι. Τα μέλη τους είναι γνωστό ότι είναι συχνά υπεύθυνα για μαύρη μαγεία, δολοφονίες, βιασμούς, κτλ. Η Λίζα, 36, έπεσε θύμα μαγείας από τη μόνη της παράλληλη κόκκινη, που είναι Σουδέζα μάγισσα ουίκα. Τής έστειλε έναν κόκκινο φίλο με τον οποίο έμεινε πολλά χρόνια και τής απέσπασε δύναμη σε τελετουργικό όπου η Λίζα έχασε μέσω σεξουαλικής επαφής τον παρθενικό της υμένα.

Το μοτίβο των Ιλλουμινάτι και των μασόνων είναι επίσης πολύ συνηθισμένο. Ο Κώστας, 43, είχε πάντα γκαντεμιές, ατυχήματα και αρρώστειες. Έχει 4 κόκκινους παράλληλους, εκ των οποιών έναν Αμερικάνο στέλεχο επιχείρησης που είναι στους Ιλουμινάτι. Ο Ιάκωβος, 28, ήταν επίσης θύμα μαγείας με εξωγήινους και εμφυτεύματα. Έχει 3 κόκκινους παράλληλους, εκ των οποίων ο ένας είναι Καναδός επιχειρηματίας μέλος των Ιλλουμινάτι. Η Έλιν, 25, είχε από μικρή πολλά θέματα, αφού γεννήθηκε σε οικογένεια μορμόνων. Έχει 4 παράλληλους, εκ των οποίων ο ένας είναι Αμερικάνος διοικητικό στέλεχος επιχειρήσεων και μέλος των Ιλλουμινάτι. Ο Μαρθέλο, 21, ήταν από μικρός συνεχώς βαρειά άρρωστος. Έχει 4 κόκκινους παράλληλους, εκ των οποίων ο ένας Αμερικάνος επιχειρηματίας, στέλεχος των Ιλλουμινάτι και ένας άλλος Ισπανός μασόνος. Οι μασόνοι αρκετών χωρών είναι επίσης υπεύθυνοι για απαγωγές, βιασμούς και δολοφονίες. Η Έλσα, 65, ήταν παντρεμένη με έναν ΄Ελληνα μασόνο που συμμετείχε σε μασονικό τελετουργικό για το οποίο απήχθηκε, βιάστηκε και δολοφονήθηκε ένα παιδί, και θυσιάστηκε στους σκοτεινούς θεούς τους. Ο άνω εαυτός του έχει εξαντληθεί και έχει καταφέρει να στρέψει όλη την οικογένεια εναντίων της. Ο Δημήτρης, 26, έχει δεχθεί τέτοιες επιθέσεις μαύρης μαγείας που έχει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Έχει μείνει ο τελευταίος του άνω εαυτού του, και έχει 4 κόκκινους παράλληλους. Ο ένας είναι Αμερικάνος έμπορος και μέλος των Ιλλουμινάτι, και άλλοι δύο είναι ελευθεροτέκτονες, ο ένας στη Γαλλία και ο άλλος στη Μεγάλη Βρεταννία. Η Όλγα, 54, υπήρξε θύμα βιασμού στην παιδική της ηλικία, και είχε πολλές άλλες επιθέσεις. Έχει 2 κόκκινους παράλληλους, μια Αγγλίδα μάγισσα ουίκα και έναν Ισραηλινό ραβίνο, ο οποίος απαγάγει παιδιά, τα βιάζει, στραγγίζει το αίμα τους και το προσφέρει στους νεφελιμικούς θεούς του.

Η Λένα, 52, είναι πιο σπάνια περίπτωση, αφού η παράλληλη ζωή της είναι και προηγούμενη, με την έννοια ότι γεννήθηκε το... 1637! Έκανε συμφωνία με νεφελίμ για να μείνει για πάντα νέα και από τότε κλέβει συστηματικά ψυχές για να το καταφέρει. Όλα αυτά τα χρόνια έκλεβε και ανθρώπινες ψυχές, και ζώων, και θραύσματα ψυχών, και έμεινε στα 37 χρόνια. Ξεκίνησε ως μαμή στη Δανία, και πότε έκανε τα μωρά που ξεγεννούσε να πεθαίνουν, πότε να παθαίνει η μητέρα αποβολή, πότε να αρρωσταίνουν και να πεθαίνουν όταν μεγάλωναν. Όλα αυτά συνειδητά. Η Λένα έζησε ταυτόχρονα εκείνη την εποχή με την κόκκινη παράλληλή της, η οποία την ξεγέννησε. Η Λένα έπαθε κατάθλιψη μετά τη γέννα και μια μέρα σκότωσε τα δίδυμα παιδιά της. Κατέληξε σε ίδρυμα για το υπόλοιπο της ζωής της. Στην πραγματικότητα επρόκειτο για μαύρη μαγεία του κόκκινου εαυτού της, που πήρε τις ψυχές των παιδιών της. Η Λένα πλήρωσε το κάρμα αυτό με την ψυχική της αρρώστεια. Σ΄αυτή τη ζωή πάσχει από μια νευρολογική ασθένεια που τής προκαλεί σπασμούς και ζει σε ειδικό σπίτι όπου τής παρέχεται βοήθεια για να φάει, να πλυθεί, κτλ. Η κατάστασή της βελτιώθηκε όταν βγάλαμε μια οντότητα που είχε από τη ζωή στη Δανία και πήγαμε την τότε ψυχή της και των παιδιών της στο φως. Αλλά η πραγματική αλλαγή ήρθε όταν ανακάλυψα τη μάγισσα, που τώρα ζει στις ΗΠΑ με άλλη ταυτότητα και δουλεύει ως γυναικολόγος. Κάνει εκτρώσεις και κλέβει τις ψυχές των εμβρύων. Από τότε που η Λένα άρχισε να προσεύχεται να σταματήσει η σκοτεινή δραστηριότητά της δεν μπορεί πια να κλέψει ψυχές. Έχει αρχίσει ήδη να γερνάει με ταχύτητα 35% και επιτάχυνση 4%, που όλο και αυξάνεται. Το έχει καταλάβει και έχει αρχίσει να ανησυχεί. Όταν θα γεράσει και δε θα θέλει να ζήσει πια, θα γίνει μια μεγάλη μάχη μεταξύ των φωτεινών και του νεφελίμ, ώστε να απελευθερωθούν οι 5 441 ανθρώπινες ψυχές και οι επίσης πολλές ψυχές ζώων και όλα τα κομμάτια που κρατάει φυλακισμένα για να τής παράγουν τη ζωική ενέργεια για να φαίνεται νέα. Το πιο ειρωνικό είναι ότι η αποστολή της ψυχής της ήταν να κάνει παιδιά και εγγόνια και να είναι ευτυχισμένη με την οικογένειά της. Φυσικά δεν έκανε τίποτα απ΄αυτά, αφού έπρεπε να αλλάζει κάθε τόσο χώρα και ταυτότητα, για να μην την παίρνουν χαμπάρι. Η Λένα έχει ακόμα έναν κόκκινο εαυτό και άλλους 2 φωτεινούς για να μοιράζονται μαζί της το βάρος των σκοτεινών. Με τους σπασμούς έσωζε κάποιες ψυχές ή κομμάτια ψυχών, αφού ο νεφελίμ επιτεθόταν σ΄αυτήν. Όμως η θυσία της δεν ήταν αρκετή για να σώσει όλες τις ψυχές. Αλλά το τέλος της μάγισσας και του μαρτυρίου της Λένας είναι κοντά!

Γνωρίζω και το άτομο που έχει μεταξύ των παράλληλων ζωών του τη... Λίλιθ, τον ενσαρκωμένο βρυκόλακα που έχει σκλαβώσει ολόκληρο γαλαξία και άπειρους πλανήτες. Μπορώ να πω ότι οι φωτεινοί του παράλληλοι δεν περνάνε και πολύ καλά, αλλά το παλεύουν μια χαρά. Εγώ έχω τρεις κόκκινους, έναν Έλληνα της Νορβηγίας που φιλοδοξεί να γίνει μεγάλος μάγος, μια Ολλανδέζα που έστελνε αθώους στη φυλακή και άλλη μια Ολλανδέζα που στη μέθη της σκότωνε αυτούς που την έβλαπταν, ευχόμενη να πληρώσουν. Ο εξωγήινός της έκανε την ευχή της πραγματικότητα. Ευτυχώς δε θα ξαναδημιουργήσουν πρόβλημα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν κόκκινες παράλληλες ζωές. Αυτή τη στιγμή το ποσοστό των κόκκινων στη γη ανέρχεται στο 76%, και αυτών που ήταν από το φως αλλά έκαναν συμφωνία με δαίμονα σ΄αυτή τη ζωή 13%. Η καταστρεπτική επιρροή των κόκκινων μπορεί να αναχαιτηθεί μόνο αν οι φωτεινοί παράλληλοι προσεύχονται καθημερινά τα εξής: »Ζητάω από τον Θεό να εξουδετερώσει την αρνητική δραστηριότητα των κόκκινων παράλληλων ζωών μου και να τις βοηθήσει να δουν το φως.» Μπορούμε να προσευχόμαστε το ίδιο και για τα αγαπημένα μας άτομα, τα ζωάκια μας και τα φυτά μας, αφού και αυτά έχουν κόκκινους παράλληλους εαυτούς. Το αποτέλεσμα της προσευχής θα είναι ή να γίνουν καλοί και να αυτοκαθαριστούνε ή ο δαίμονάς του να τούς σκοτώσει. Φυσικά θα πρέπει επίσης να ζητήσουμε να πάνε οι χαμένοι εαυτοί μας στο φως, ώστε οι δυνάμεις του σκότους να μην μπορούν να φτιάξουν άλλους κόκκινους. Αν όλοι λέμε αυτή την προσευχή οι δυνάμεις του σκότους θα εξαλειφθούν σύντομα από τη γη!

 

Με φως και αγάπη,

Κοαλάνη

Your Subscription:

 

1
.

Powered By Joobi