GreekEnglish EspañolSvenska (Sverige)Finnish (Suomi)
Η μεταφυσική στήλη της Κοαλάνης
Subject: Η μεταφυσική στήλη της Κοαλάνης
Send date: 2014-10-06 00:07:34
Issue #: 13
Content:
e Newsletter
.
1


Μια θερμή καλημέρα σε παλιούς και καινούργιους συνδρομητές!


Προχωράμε σε σενάρια που μοιάζουν με επιστημονκή φαντασία, αλλά είναι δυστυχώς αλήθεια. Για όποιον τα δέχεται. Το επόμενο δελτίο θα αποσταλλεί τον Ιανουάριο 2015.


Ανθρώπινοι κλώνοι


Οι σκοτεινές δυνάμεις κυβερνούν τη γη με πολλούς τρόπους, και ένας από αυτούς είναι η παραγωγή κλώνων σε υπόγεια εργαστήρια. Αυτοί οι κλώνοι παρασκευάζονται από DNA που κλέβουν από τις εξετάσεις αίματος μ.α. σε ορισμένα νοσοκομεία που συνεργάζονται με αυτά τα εργαστήρια. Φυσικά, κανείς από τους εργαζόμενους των νοσοκομείων δεν ξέρει τι γίνεται στην πραγματικότητα και ποια είναι η χρήση των δειγμάτων που αποστέλλονται. Ο σκοπός της παραγωγής κλώνων είναι αυτοί να πάρουν τη θέση του αυθεντικού ατόμου, αφού αυτό δολοφωνηθεί. Αυτό γίνεται με ανθρώπους που έχουν ανακαλύψει τη δράση της σκοτεινής ελίτ και έχουν πειστήρια, ή με άτομα που πρόκειται να γίνουν ή είναι ήδη μέντιουμ ή πνευματικοί θεραπευτές. Γενικά, με όποιον η σκοτεινή ελίτ θέλει να σταματήσει και δεν έχει άλλο τρόπο. Οι ψυχές που τοποθετούνται σ΄αυτούς τους κλώνους είναι χαμένες ψυχές του εν λόγω ατόμου από προηγούμενες ζωές. Αν δεν έχετε χάσει καμμιά ψυχή σας από προηγούμενη ζωή δεν μπορούν να φτιάξουν κλώνο σας.

Η πρώτη μου περίπτωση ήταν μια από τις συνεργάτιδές μου. Θα την ονομάσω Καίτη. Μού διηγήθηκε ότι ένας γνωστός της την είχε δει στο δρόμο, και μετά από μερικά λεπτά μπήκε σπίτι του, όπου αυτή καθόταν με τη γυναίκα του πολλή ώρα. Μια άλλη μέρα την είδαν συγγενείς της στο δρόμο, αλλά αυτή δεν τούς χαιρέτησε. Όταν την πήραν τηλέφωνο και τη ρώτησαν γιατί, αυτή είπε ότι δεν ήταν καν σε κείνη τη γειτονιά. Το ίδιο έγινε μετά από ένα διάστημα με τον αρραβωνιαστικό της. Η πνευματική οδηγός μου μού αποκάλυψε ότι είχαν φτιάξει κλώνο της 4 χρόνια νωρίτερα, μετά από κάποιες ιατρικές εξετάσεις που είχε κάνει σε ένα νοσοκομείο. Και πρόσφατα κλωνοποίησαν και το φίλο της, ώστε να τούς αντικαταστήσουν και τους δύο. Αλλιώς αυτός θα καταλάβαινε τη διαφορά. Μετά από ένα διάστημα προσευχών για να εξουδετερωθεί η σκοτεινή δραστηριότητα των κόκκινων παράλληλων ζωών της, ο κλώνος μεταφέρθηκε στη Γερμανία, στην πόλη όπου η Καίτη πιθανώς θα μετακόμιζε, και έκανε την ίδια δουλειά που θα έκανε κι αυτή. Όταν στέλνουν μακρυά τον κλώνο σημαίνει ότι απομακρύνεται ο κίνδυνος να σκοτώσουν τον αυθεντικό. Το επόμενο βήμα είναι κάποιος πολεμιστής του φωτός ή και ο ίδιος ο δαίμονάς του να σκοτώσει τον κλώνο. Φυσικά οι κλώνοι είναι υπό έλεγχο του νου και δεν ξέρουν ότι είναι κλώνοι.

Η πρώτη μου πελάτισσα με κλώνο ήταν μια Ισπανίδα, η Σάρα, 27 χρονώ, που έμενε στη Βαλένθια. Ήταν ιερόδουλη και επειδή το σεξ με κόκκινους (ενσαρκωμένους από το σκότος) έχει ως αποτέλεσμα να φτιάξει ο δαίμονάς τους αιθερική κόπια του θύματος, ρώτησα την πνευματική μου οδηγό αν έχει κλώνο, είτε αιθερικό είτε βιολογικό. Και είχε και τα δύο! Και ο κλώνος της έκανε την ίδια δουλειά στην ίδια πόλη. Είχε παρασκευαστεί 2 χρόνια νωρίτερα μετά από ιατρικές εξετάσεις. Η Σάρα άρχισε να προσεύχεται για τους κόκινους παράλληλους εαυτούς της και σύντομα έστειλαν τον κλώνο στη Μαδρίτη, όπου συνέχισε την ίδια δουλειά. Η Σάρα είχε δύο σημάδια της ύπαρξης του κλώνου της. Πολλοί γνωστοί της άρχισαν ξαφνικά να την αποφεύγουν ή να μιλάνε άσχημα γι αυτήν, ή να τρέχουν μακρυά της μόλις την αντίκρυζαν. Σύμφωνα με την οδηγό μου, ο κλώνος της είχε φερθεί άσχημα σ΄αυτά τα άτομα ή τα είχε πάρει τηλέφωνο και τα είχε απειλήσει. Αργότερα πήγε για πρώτη φορά σε μια κλινική για να κάνει κάποιες εξετάσεις για τα δόντια της, και υπήρχε ήδη φάκελλος στο όνομά της και ακτινογραφία της! Όταν το άκουσε από τη γραμματέα πάγωσε κυριολεκτικά, γιατί άλλο η θεωρία κι άλλο η πράξη. Η οδηγός μου είπε ότι η κλινική είχε συμφωνία με σκοτεινές δυνάμεις και είχε παραγγείλει την ακτινογραφία της Σάρας από άλλη κλινική ώστε όταν καθάριζαν τη Σάρα και έβαζαν τον κλώνο στη θέση της να πήγαινε στη συγκεκριμένη κλινική που ήταν «δική τους». Η Σάρα με ρώτησε αν οι κλώνοι έχουν ομφαλό. Η απάντηση είναι όχι, αλλά τούς προσθέτουν έναν μόλις κατασκευαστούν.

Η επόμενη πελάτισσα με κλώνο ήταν η Ντιάνα, από την Κολομβία, 23 χρονώ. Τότε ρώταγα από την αρχή γιά τις κόκκινες παράλληλες ζωές, και βρήκα μία Καναδέζα με την ίδια ηλικία. Ρώτησα την οδηγό μου εαν επρόκειτο για κλώνο, και απάντησε καταφατικά. Την είχαν φτιάξει πριν από 4 χρόνια. Η ασχολία της ήταν μέντιουμ με οδηγό εξωγήινο, ο οποίος γέμιζε τους πελάτες της με εμφυτεύματα και εξωγήινες οντότητες. Η Ντιάνα μίλαγε άπταιστα αμερικάνικα, γιατι πήγε σε Αμερικάνικο σχολείο. Οι κλώνοι έχουν ως γνωστόν τις ίδιες γνώσεις με το πρωτότυπο. Οπότε μπορούσε κάλλιστα να περάσει σαν Καναδέζα. Η Ντιάνα μπορούσε επίσης να επικοινωνεί με άυλες οντότητες, αλλά αφού δεν το εκμεταλλευόταν για κακό και ζήτησε καρμικό καθαρισμό, έφτιαξαν τον κλώνο για να το κάνει στη θέση της. Οι σκοτεινές δυνάμεις μπορούν κάλλιστα να μεταφερθούν στο μέλλον και να δουν ποιος θα είναι απειλή γι αυτούς, ώστε να τον εξουδετερώσουν.

Η επόμενη πελάτισσα συνδεδεμένη με κλώνους ήταν η Άννα, 45, από τη Χώρα των Βάσκων. Αυτή ήταν παλιά πελάτισσα, αλλά μόλις ανακάλυψα για τους κόκκινους παράλληλους, έψαξα αν έχει αυτή και η οικογένειά της. Είχαν όλοι, αλλά όταν  βρήκα έναν παράλληλο του άντρα της με την ίδια ηλικία, με ρώτησε τι σημαίνει. Η οδηγός επιβεβαίωσε ότι ήταν κλώνος. Ο άντρας της είναι Ιρλανδός, και ο κλώνος του μένει στην ίδια πόλη από αυτήν που κατάγεται, το Δουβλίνο. Ο άντρας της δεν έχει σχέση με τα πνευματικά, αλλά ο κλώνος εργάζεται ως σαμάνος, και η οντότητά του βάζει εμφυτεύματα στους πελάτες του και τούς κλέβει θραύσματα ψυχής. Πηγαινοέρχεται στο Δουβλίνο, και θα ήταν εύκολο να τον ξεπαστρέψουν σε μια επίσκεψή του και να επιστρέψει ο σωσίας του στη γυναίκα του. Κατόπιν ανακάλυψα ότι είχαν κλωνοποιήσει και το τρίχρωνο γιο τους, που έμενε με τον ψεύτικο πατέρα σαμάνο. Είχαν σκοπό να τούς αντικαταστήσουν κα τους δύο, προφανώς επειδή η Άννα είχε καθαρίσει καρμικά όλη την οικογένεια. Η εντολή για την κλωνοποίηση δώθηκε από τους Ιλλουμινάτι, στους οποίους ανήκουν οι κόκκινοι παράλληλοι εαυτοί της εν λόγω οικογένειας , και μένουν στη Βόρεια Γαλλία. Είναι κι αυτοί μια οικογένεια, αλλά με άλλες σχέσεις μεταξύ τους. Οι Ιλλουμινάτι έχουν σαν σχέδιο τους να κάνουν όλους τους παράλληλους εαυτούς των μελών τους κόκκινους, γιατί αυτό σημαίνει μεγάλη δύναμη γι αυτούς. Και όταν αυτό δε γίνεται με φυσικό τρόπο το καταφέρνουν με κλώνους. Το πιο συνταρακτικό είναι ότι πρέπει να τούς πρόλαβα λίγο πριν γίνει η αντικατάσταση, αφού ο άντρας της θα πήγαινε για πρώτη φορά μόνος του στην Ιρλανδία, και ήταν ιδανική ευκαιρία να τον σκοτώσουν. Όμως η Άννα άρχισε τις προσευχές και δε συνέβη τίποτα.

Η πιο πρόσφατη περίπτωσή μου ήταν μια μαθήτρια σουηδικών, η Δέσποινα, 21 χρονώ. Την ενδιέφεραν τα μεταφυσικά και μιλάγαμε πολύ γι αυτά. Έψαξα γρήγορα το κάρμα της και βρήκα ότι είχε οντότητες και κόκκινους εαυτούς. Μια μέρα μού είπε για μια κοπέλλα στο Φέισμπουκ που ήταν στις επαφές του κολλητού της και ήταν ολόιδια μ΄αυτήν. Ρώτησα αμέσως την οδηγό μου αν είχε κλώνο και η απάντηση ήταν θετική! Όμως τελικά δεν ήταν αυτή η κοπέλλα, αυτό ήταν απλά το σημάδι ώστε να ρωτήσω. Ο κλώνος ήταν στον Καναδά, απλά δεν είχα βρει την ηλικία του όταν έψαξα τους κόκκινους παράλληλούς της Δέσποινας, και γι αυτό δεν ήξερα ότι ήταν κλώνος. Είχε την ίδια ηλικία και ασχολιόταν με διαφημιστικό μάρκετινγκ που η Δέσποινα είχε σπουδάσει. Ο κλώνος όμως διαφήμιζε σκάρτα προϊόντα ξέρωντας ότι είναι σκάρτα. Είχε κατασκευαστεί 3 χρόνια νωρίτερα κατόπιν εξετάσεων της Δέσποινας σε νοσοκομείο. Το καλοκαίρι η μαθήτριά μου ένοιωσε τον κλώνο της να βρίσκεται στην Αθήνα και δεν τόλμησε καν να βγει από το σπίτι μερικές μέρες. Και πράγματι, η οδηγός μου το επιβεβαίωσε. Ο κλώνος έχει ελληνικό όνομα και φυσικά μιλάει ελληνικά. Όμως χάρη στις προσευχές της Δέσποινας δεν μπορούν να την αντικαταστήσουν.

Όλες οι περιπτώσεις μου εκτός από τον Ιρλανδό και το παιδί του είναι διαισθητικές και μπορούν να εργαστούν ως μέντιουμ. Άρα αυτά χτυπάνε κατά προτίμηση. Σκόπευαν να φτιάξουν και δικό μου κλώνο, αλλά δεν πρόλαβαν, γιατί ζήτησα από την οδηγό μου εγκαίρως να το αποτρέψει. Θα έπαιρναν τη δουλειά μου και αντί να σώζουν ψυχές θα τις καταδίκαζαν. Η προσευχή για να εξουδετερωθεί ο πιθανός σας κλώνος και να μην παρασκευαστεί άλλος είναι η εξής:

«Ζητάω από το Θεό να εξουδετερώσει τη σκοτεινή δραστηριότητα των κόκκινων παράλληλων ζωών μου και να τις βοηθήσει να δουν το φως. Επίσης παρακαλώ τους άγγελους να οδηγήσουν τους χαμένους εαυτούς μου στο φως.»

Επίσης, καλό είναι να προσεύχεστε για προστασία πριν πάτε σε νοσοκομείο ή γιατρό.

Με αγάπη και φως,

Κοαλάνη

Your Subscription:

 

1
.

Powered By Joobi