GreekEnglish EspañolSvenska (Sverige)Finnish (Suomi)
Η Μεταφυσική στήλη της Κοαλάνης
Subject: Η Μεταφυσική στήλη της Κοαλάνης
Send date: 2015-01-01 14:02:18
Issue #: 14
Content:
e Newsletter
.
1


Καλωσορίζω παλιούς και νέους συνδρομητές!

Αυτός είναι ένας συνοψισμός των παγκόσμιων γεγονότων που έλαβαν χώρα το 2014 στο πεδίο του ανώτερου πνευματικού πολέμου.

Πολλές ευχές για ένα ανοδικό έτος!

 

Ελοχίμ,  Ελ και νεφελίμ


Πολλοί από τους πελάτες μου ανήκουν στην κατηγορία των Ελ ή και έκπτωτων ελοχίμ, και έτσι ανακάλυψα πολλά πράγματα που είχαν ξεχαστεί με την περαιτέρω πτώση των Ελ από τότε που οι αθάνατοι αρχαίοι θεοί εγκατέλειψαν τη γη, το 23.000 πχ, αλλά και για την πορεία των ψυχών αυτών των όντων.

Οι ελοχίμ είναι αγγελικά τάγματα με αποστολή να φυλάνε τους ανθρώπους, και έχουν τη δύναμη της αλλασσομορφίας κατά βούληση. Ο Σαμαέλ (διάβολος) κατάφερε να διαβάλλει 201 από αυτούς, πείθοντάς τους να αναμιχθούν με τις γυναίκες και να αποκτήσουν παντοδύναμους απογόνους, αποκτώντας έτσι την ικανότητα ανάπτυξης, που δεν κατείχαν πριν. Αυτό έγινε, και τα παιδιά τους ονομάστηκαν νεφελίμ, δηλαδή οι έκπτωτοι. Όντας έκπτωτοι, οι ψυχές τους ήρθαν από τα σκοτεινά τάγματα. Αρχικά οι νεφελίμ ήταν ανθρωπόμορφοι γίγαντες (τιτάνες), αλλά αργότερα με γενετικά πειράματα έφτιαξαν καινούργιους νεφελίμ, μισούς ζώα και μισούς τιτάνες/ανθρώπους.

Μια ομάδα νεφελίμ ήταν ο Δίας και οι απόγονοί του πρώτης γενιάς, οι οποίοι ήρθαν από το φως και ονομάστηκαν Ελ. Αυτοί ήταν παράλληλες ζωές των έκπτωτων ελοχίμ, που περιορίστηκαν και δέθηκαν στα Τάρταρα για να μην προκαλέσουν κι άλλο κακό. Οι Ελ πρώτης γενιάς είναι αθάνατοι και ζουν τωρα στο Σείριο, εκτός από 5 που βρίσκονται σε στάση εξ αιτίας της τελικής παειθαρχείας τους. Ο άνω εαυτός τους έστειλε κατόπιν κι άλλες ενσαρκώσεις στη γη ως Ελ μεταγενέστερων γενεών, οι οποίοι είχαν λιγότερες δυνάμεις και δεν ήταν πια αθάνατοι. Με τον καιρό και την περαιτέρω πτώση τους δεν διέφεραν από τους ανθρώπους, με μόνη διαφορά το κρυμμένο DNA τους.

Οι γυναίκες που τεκνοποίσαν με τους ελοχίμ είχαν ήδη πέσει στον κήπο της Εδέμ, το 180 000 Π.Χ. όταν ενώθηκαν με σκοτεινά πλάσματα. Επομένως έπεσαν για δεύτερη φορά. Αυτή τη φορά έλαβαν την ελοχιμική ενέργεια, και το DNA τους άλλαξε. Έτσι ονομάστηκαν κι αυτές Ελ. Μετά από εκείνη την ενσάρκωση, ξαναγεννήθηκαν ως θεοί Ελ τρίτης έως και δωδέκατης γενιάς. Η αποστολή τους ήταν πλέον να προστατεύουν τους ανθρώπους και τούς απαγορεύτηκε να αναμιγνύονται σεξουαλικά μαζί τους ή να τούς ερωτεύονται. Όταν το έκαναν, ο άνω εαυτός τους εξαντλιόταν από ενέργεια και όταν μαζεύονταν αρκετή γεννιόταν ένα καινούργιο νεφελίμ  με σκοτεινή ψυχή, δηλαδή μια κόκκινη, μη ανθρώπινη, παράλληλη ζωή τους. Αυτοί οι κανώνες ισχύουν μέχρι και τώρα, κι ας μην τους γνωρίζει κανείς. Λέμε τότε ότι ο άνω εαυτός τους έχει πτώση. Με αυτή την πτώση οι επόμενες ενσαρκώσεις τους δε θυμούνται πια ποιοι είναι και τι ισχύει, και έτσι επέρχεται μεγαλύτερη πτώση. Αυτό μπορεί να φτάσει έως το σημείο να αδειάσει εντελώς ο άνω εαυτός τους και να εκλείψει, δηλαδή να μην υπάρξει καμμιά φωτεινή τους ενσάρκωση πια. Σε κάποιες περιπτώσεις, όταν μια κόκκινη ενσάρκωσή τέτοιων περιτπώσεων οδηγείται στο φως από κάποιον εξορκιστή, ξαναρχίζουν τον κύκλο ενσαρκώσεων ως ζώα. Τα τελευταία χρόνια έχουν εκλείψει πολλοί Ελ και αυτή η τάση συνεχίζεται . Η τελευταία φωτεινή ενσάρκωση κάθε Ελ λαμβάνει μια προειδοποίηση και μαθαίνει την αλήθεια, εφ όσον το ζητάει, έχει δηλαδή την ευκαιρία να σωθεί.

Αυτή  η σωτηρία σημαίνει στη πράξη να αποκτήσει ερωτικό σύντροφο Ελ αντί για άνθρωπο, γιατί μ΄ αυτό τον τρόπο διοχετεύεται η ενέργεια Ελ. Επίσης ωφείλει να φτάσει στο δέκατο επίπεδο ανάπτυξης ψυχής και να πολεμήσει ένα διάστημα στον υπερβατικό κόσμο με τους νεφελίμ και σκοτεινούς εξωγήινους. Αυτό πρέπει να το κάνει σε κάθε ενσάρκωση για να σώσει τελικά όλους τους κόκκινους παράλληλους εαυτούς του και να μπορέσει να αναλυφθεί και να λειτουργεί ως πνευματικός οδηγός.

Κάποιοι παράλληλοι εαυτοί από τους έκπτωτους ελοχίμ έχουν για παράλληλο εαυτό και έναν από τους αρχάγγελους, είτε τον έκπτωτο Σαμαέλ, είτε έναν φωτεινό. Αυτά τα άτομα έχουν πολλές περισσότερες ενσαρκώσειςαπό τους υπόλοιπους. Οι άνθρωποι, οι Ελ και οι ελοχίμ έχουν συνήθως γύρω στις 2-3 φωτεινές και 2-3 κόκκινες ανθρώπινες ενσαρκώσεις, 2 με 6 κόκκινες μη ανθρώπινες ζωές και 5-7 χαμένους εαυτούς. Αυτοί που είναι και αρχάγγελοι, έχουν περίπου 20-25 φωτεινές, καμμιά δεκαριά κόκκινες ανθρώπινες ενσαρκώσεις και 5-8 μη ανθρώπινες κόκκινες ζωές. Η ενέργεια του άνω εαυτού τους είναι λοιπόν πολύ μεγαλύτερη. Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τον άνω εαυτό και τις παράλληλες ζωές διαβάστε τα άρθρα http://www.spiritualinsight.gr/el/i-metafisiki-stili-tis-koalanis/23-ipodieresi-psihon-ke-paraliles-zoes και http://www.spiritualinsight.gr/el/i-metafisiki-stili-tis-koalanis/110-kokines-paraliles-zoes .

Σε μένα έχουν αποτανθεί για καρμικό καθαρισμό και προετοιμασία άτομα που υπήρξαν μεταξύ άλλων οι: Αθηνά, Δήμητρα, Ποσειδώνας, Δίας, Άρης, Njörðr, Þór, Πήγασος, Άρτεμις, Πάνας, Ύφαιστος, Ερμής, Προμηθέας, Ήρα. Αυτοί είναι μόνο μια μικρή ομάδα που πρόλαβα να τσεκάρω ποιοι ήταν, αφού οι περισσότεροι διακόπτουν τη θεραπεία, είτε είναι Ελ είτε όχι.

Επί της γης η αποστολή των Ελ στην εποχή μας είναι να αποτρέψουν τον αρμαγεδδώνα και την παγκόσμια συμφωνία με τους σκοτεινούς εξωγήινους που η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει να μάς επιβάλλει. Τέτοιες συμφωνίες έχου κάνει σε πάρα πολλούς πλανήτες ο Σαμαέλ και η Λίλιθ, καθώς και ανεξάρτητοι εξωγήινοι. Για τη ζωή σε ένα πλανήτη με τέτοια συμφωνία γράφω σ΄ αυτό το άρθρο μου: http://www.spiritualinsight.gr/el/i-metafisiki-stili-tis-koalanis/101-nefelim-xotika-el-monokeri-kadath

Εφ όσον δεν καταφέρουν να αποτρέψουν τον αρμαγεδδώνα θα είναι οι υπεύθυνοι των στρατευμάτων που θα αντιμετωπίσουν τους νεφελίμ που θα επιστρέψουν επί της γης. Το 2014 άρχισαν 2 φορές τα γεγονότα που οδηγούν στο αρμαγεδδώνα, τον Μάρτιο και τον Ιούνιο. Ξεκίνησε δηλαδή ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Όμως χάρη στους πνευματικούς θεραπευτές όλης της  γης καταφέραμε να καθαρίσουμε αρκετούς Ελ, Ελοχίμ και άτομα-κλειδιά ώστε να κερδίσουμε το δικαίωμα της επανεκκίνησης. Επανεκκίνηση σημαίνει να μεταφερθούν όλα τα γεγονότα του πολέμου σε ένα παράλληλο σύμπαν, να επανορθωθούν οι υλικές καταστροφές, να σβυστεί η μνήμη των ανθρώπων και να ξαναζήσουμε την ίδια χρονική περίοδο χωρίς αυτά τα γεγονότα. Αυτό το αναλαμβάνει ο Τοπικός Ελεγκτής. Η ομάδα μου φρόντισε για το 70% του εν λόγω καθαρισμού. Ο αρμαγεδδώνας έχει μεταφερθεί προς το παρόν 10 χρόνια μπροστά. Κερδίσαμε λοιπόν μια δεκαετία, αλλά τα πράγματα δεν φαίνονται και τόσο ρόδινα, αφού οι κόκκινοι (τα όργανα των σκοτεινών δυνάμεων) αποτελούν πλέον το 76% του παγκόσμιου πληθυσμού, συν άλλο ένα 13% των φωτεινών να έχει συμφωνία με δαίμονα. Από αυτό το 76% το 36% είναι κλώνοι.

Το 2014 είχαν και οι αδερφότητες των νεφελίμ απώλειες: Με αφορμή τις χρυσές πανάρχαιες μούμιες της Λίλιθ που αυτή προσπάθησε να βγάλει στη επιφάνεια χωρίς την έγκριση του συμβουλίου της ICA, όρμησε ο Πολέμαρχος του Θεού και τής διέλυσε τον πύργο όπου κατοικούσε στα Ιμαλάια. Κατόπιν, και αφού αντέδρασε η Λευκή Αδερφότητα, πήγε και εκεί ο Πολέμαρχος και διέλυσε ολοσχερώς τη βάση της στην Τάκλα Μακάν. Προφανώς τα ξανακτίζουν τώρα και τα δύο. Πάντως η Λίλιθ θεάθηκε να κλαίει απαρηγόρητη για την καταστροφή του παλατιού της. Επίσης καλά νέα είναι ότι ένα κομμάτι της Λίλιθ έχει οδηγηθεί στο φως από έναν Νιγηριανό εξορκιστή και έχει ήδη ενσαρκωθεί ως φωτεινό γατάκι! Σειρά έχει ο Σαμαέλ, που μάλλον θα γεννηθεί ως σκυλάκι.

 

Με φως κι αγάπη,

Κοαλάνη

Your Subscription:

 

1
.

Powered By Joobi