GreekEnglish EspañolSvenska (Sverige)Finnish (Suomi)
H Mεταφυσική στήλη της Κοαλάνης
Subject: H Mεταφυσική στήλη της Κοαλάνης
Send date: 2015-04-05 01:03:48
Issue #: 15
Content:
e Newsletter
.
1Καλοσωρίζω παλιούς και νέους συνδρομητές!   Το άρθρο του τριμήνου είχε αναρτηθεί και σταλεί πριν από μειρκά χρόνια, αλλά εξ αιτίας ενός τεχνικού προβλήματος με τον σέρβερ χάθηκε, και το ξαναβρήκα τώρα. Το ανανέωσα και έτσι μπορείτε να το διαβάσετε με τα τελευταία δεδομένα.

 

Έκτρωση

Η έκτρωση  θεωρείται αμάρτημα από την εκκλησία, και αυτό μαζί με άλλες στάσεις οδήγησαν τις κοινωνίες στην καταπίεση της γυναίκας. Στις μέρες μας είναι επίσημα επιτρεπτή, αλλά οι απόψεις είναι διχασμένες. Ένα είναι σίγουρο, πρέπει να δίνεται προσοχή στην ψυχή του εμβρύου που  εύκολα παρερμηνεύει την κατάσταση και χάνεται στο χαμηλό αστρικό πεδίο ή παραμένει δέσμιο της γης. Η έκτρωση δεν παύει να αποτελεί τον βίαιο και επώδυνο τερματισμό της ζωής ενός έμβιου όντος, και αυτό από μόνο του δημιουργεί συχνά κακό κάρμα και δίνει δικαιώματα στις δυνάμεις του σκότους. Όμως, όπως θα δούμε στη συνέχεια, άλλες φορές είναι η μοίρα του εβρύου και γι΄αυτό είναι ανώφελο να βασανίζεται η μητέρα από τύψεις.

Η Ελπίδα, 26, είχε κάνει δύο εκτρώσεις . Στην ύπνωση είδε ότι στη δεύτερη οι ψυχές των διδύμων που θα γεννούσε ήταν ακόμα γύρω της. Τούς ζήτησε συγνώμη και εξήγησε με τα δικά της λόγια γιατί δεν μπορούσε να τα κρατήσει, αφού η σχέση της με το φίλο της είχε πολλά προβλήματα και η ίδια είχε σκοτεινές οντότητες πάνω της, που την έκαναν ασταθή. Αν γεννιόντουσαν θα είχαν πολύ κακή παιδική ηλικία. Αυτά ήταν επηρεασμένα από τις σκοτεινές δυνάμεις και αν και καταλάβαιναν τη μητέρα τους, δεν πίστευαν ότι υπήρχε κάτι καλό γι αυτά πουθενά, δεν πίστευαν στην ύπαρξη του Θεού. Έφερα τους άγγελους καθαριστές και θεραπευτές και τα καθάρισαν. Το ενεργειακό τους σώμα έλαμψε και μπόρεσε να πλησιάσει ο άγγελος υπεύθυνος για τις ψυχές εμβρύων. Αυτά ήταν να γεννηθούν από την Ελπίδα, αλλά οι δαίμονες άλλαξαν τα σχέδιά της, και δεν ήθελαν πια να γεννηθούν από  αυτήν, μην πιστεύοντας ότι θα γινόταν κάποια μέρα σταθερή. Όμως έφυγαν χαρούμενα με τον άγγελο.

Η Γκέλλυ, 44, έκανε 6 εκτρώσεις, από τις οποίες ένα έμβρυο έμεινε μαζί της.  Ήταν πολύ θυμωμένο που το έριξε. Η Γκέλλυ τού εξήγησε κλαίγοντας γιατί δεν μπορούσε τότε να το κρατήσει. Αυτό αρνιόταν να δεχθεί τη συγνώμη της και να φύγει. Η Γκέλλυ τού είπε τότε , συνεχίζοντας να κλαίει, ότι μπορούσε να μείνει όσο ήθελε. Εγώ τού εξήγησα ότι έβλαπτε και αυτήν και τον εαυτό του όσο έμενε, αφού έμενε στάσιμο και προκαλούσε αρνητική ενέργεια στη μητέρα του. Τελικά φάνηκε να καταλαβαίνει. Έφυγε ήρεμο με το φύλακα άγγελό του για το φως.

Η Ελένη, 37, είχε κάνει δύο εκτρώσεις και κουβαλούσε πολλές ενοχές. Μετά από ένα όνειρο στο οποίο είδε το δεύτερο παράλίγο παιδί της  ενήλικα να τής λέει ότι ήθελε να ξανάρθει σ’αυτήν, ήρθε σε μας για να μάθει αν οι ψυχές των εμβρύων της είχαν πάει στον ουρανό. Δεν είχαν όμως. Το δεύτερο ήταν ακόμα μαζί της, ενώ το άλλο είχε χαθεί. Οι συνεδρίες έγιναν μέσω του συνεργάτη μου και του οδηγού μας.  Επί πλέον, οι τύψεις που ένοιωθε επί 20 χρόνια, από την έκτρωση και μετά, δημιούργησαν μια αρνητική σκεπτομορφή που την περιέβαλλε. Ο οδηγός μας χρειάστηκε πρώτα να διασπάσει αυτή τη σκεπτομορφή  για να απελευθερώσει το έμβρυο που ήταν εγκλωβισμένο σ’ αυτήν αλλά και την ίδια την Ελένη που είχε εξασθενημένη ενέργεια εξ αιτίας της. Στη συνεδρία ήρθε η ψυχή του παιδιού και κάθησε δίπλα της καθώς αυτή τού εξηγούσε ότι πήγαινε ακόμα σχολείο όταν έμεινε έγκυος μαζί του και ότι οι γονείς της δεν την άφηναν να το κρατήσει και σε τελική ανάλυση θα μεγάλωνε σε αντίξοες συνθήκες, αφού ούτε ο πατέρας του δεν το ήθελε. Ήρεμο πια, έφυγε για το φως. Το πρώτο παιδί είχε χαθεί στο χαμηλό αστρικό πεδίο και ο οδηγός μας χρειάστηκε ένα μήνα μέχρι να το βρει και να ενώσει τα κομμάτια της ψυχής του, που είχαν διασπαρθεί στο χρόνο και στο χώρο, από τον πόνο που ένοιωθε τόσο αυτό όσο και η μητέρα του τον καιρό της εγκυμoσύνης και της έκτρωσης. Όταν έφτασε η ώρα της συνεδρίας, τού διάβασε ένα γράμμα, συγκινημένη. Η ψυχή του παιδιού τη συγχώρεσε και πήγε και αυτή στο φως. Mετά οι οδηγοί μάζεψαν τα κομμάτια της ψυχής της ίδιας της Ελένης, που αποκόπηκαν και χάθηκαν, εξ αιτίας του πόνου και των ενοχών της. Όπως βλέπετε, προκλήθηκε πολλή δυστυχία που θα μπορούσε να αποφευχθεί. Ειδικά καθώς κανένα από τα δύο παιδιά δεν ήταν στο σχέδιο της ψυχής της  για να γεννηθεί ως παιδί της!  Ήταν μία δοκιμασία για τον φίλο της. Αυτός ώφειλε να κάνει μια κίνηση για να τα κρατήσει. Δεν την έκανε και δεν πέρασε την δοκιμασία. Αλλά ούτε κι η Ελένη ολοκλήρωσε τη θεραπεία, αφού δεν ήρθε ποτέ να κάνει την ανάκτηση ψυχής –όπως πολλοί άλλοι άλλωστε.

Η Μαρία, 35, είχε κάνει μια έκτρωση επειδή ο πατέρας του φίλου της δεν ήθελε ο γιος του να την  παντρευτεί. Αναρωτιόταν πολλά χρόνια τι απέγινε η ψυχή του παιδιού και είχε αρκετές τύψεις. Από την έκτρωση και μετά είχε πολλές ατυχίες και φοβόταν μήπως ωφείλονταν στο παιδί. Όμως στην ύπνωση είδε ότι το παιδί ήταν στο φως και ότι θα πέθαινε ούτως ή άλλως και επομένως ήταν εντελώς ανώφελο να βασανίζεται από τύψεις!

Η Λούντα, 33, είχε κάνει  4 εκτρώσεις και υπήρχαν πολλά προβλήματα σε όλη της την οικογένεια. Στην ύπνωση είδε ότι το κακό άρχισε με τον προπάππο της, ο οποίος είχε ένα δαίμονα πάνω του, και είχε κάνει φόνους. Η ψυχή του έγινε μετά θάνατο δαιμονική και κόλλησε στο γιο του και τον εγγονό του, τον πατέρα της Λούντα, ο οποίος φυλακίστηκε άδικα και αργότερα αυτοκτόνησε. Μετά προσκολλήθηκε στην ίδια τη Λούντα, και τής δημιούργησε τάσεις αυτοκτονίας, κούραση και κατάθλιψη. Επίσης η γιαγιά της είχε πάει σε μια μάγισσα για να τη βοηθήσει να τεκνοποιήσει, και τα μάγια επιδείνωσαν την αρνητική ενέργεια. Η Λούντα είχε τρία παιδιά με τον  άντρα της. Ο αδερφός του, όταν πέθανε, έγινε και αυτός δαιμονικός και προσκολλήθηκε στον  άντρα  της  Λούντα, ο οποίος μετά ανάγκασε  τη Λούντα να κάνει  εκτρώσεις. Αυτή λυπήθηκε πολύ, γιατί  ήθελε τα παιδιά, αλλά τον είχε ανάγκη. Δούλευε από 14 χρονώ ως λαντζέρισσα και δε θα τα έβγαζε πέρα οικονομικά μόνη της. Η αδερφή της σε μια προηγούμενη συνεδρία είχε ήδη στείλει στο φως την ψυχή του πατέρα τους  και του προπάππου ενώ με τη Λούντα βοηθήσαμε την ψυχή του κουνιάδου  να βρει ηρεμία. Όμως βρέθηκε και άλλος ένας δαίμονας πάνω της. Είχε πάει πρώτα στον άντρα της και μετά στην ίδια, επιδεινώνοντας τα προβλήματά της.  Ήταν πολύ φοβισμένος και δεν μίλαγε. Τελικά τον καθησύχασα ότι κανείς δε θα τον τιμωρήσει και τον έπεισα να κοιτάξει βαθειά μέσα του. Τότε έφυγε η μαύρη ενέργεια από πάνω του και φάνηκε ποιος ήταν. Ήταν το δεύτερο έμβρυο της Λούντα! Η ίδια η Λούντα, με τη λαχτάρα της να το κρατήσει, είχε κρατήσει δίπλα της την ψυχή του, και υπό την αρνητική επιρροή του άλλου δαίμονα έγινε και αυτό δαιμονικό. Τώρα ένοιωθε καλύτερα, αλλά αρνιόταν να φύγει. Η Λούντα τού ζήτησε συγνώμη, τού είπε ότι ήθελε να το ονομάσει Σεργκέι και μαζί τού εξηγήσαμε γιατί έπρεπε να φύγει. Δεν πίστευε ούτε και αυτό στο Θεό ή σε κάτι καλύτερο, και φώναξα τον φύλακα άγγελό του. Αυτός ήταν η Όλγα, το πρώτο έμβρυο της Λούντα. Είχε πάει στο φως και ήρθε να πάρει το αδερφάκι της! Είπε στη Λούντα ότι οι τρεις τους είχαν μια σημαντική αποστολή εφ΄ όσον γινόντουσαν παιδιά της. Επειδή αυτό δεν έγινε, θα έρθουν ως παιδιά του γιου της για να πραγματοποιήσουν την κοινή τους αποστολή. Και έφυγαν και οι δύο χαρούμενοι.

Η Ρίτα, 59, είχε μια άμβλωση όταν ήταν μικρότερη, και επειδή είχε κατάθλιψη και ήταν χωρίς σταθερή σχέση έκρίνε ότι δεν μπορούσε να κρατήσει το παιδί. Στον καρμικό καθαρισμό η οδηγός μας είπε ότι η ψυχή του εμβρύου χάθηκε. Ποτέ δεν είχε φανταστεί η Ρίτα ότι ήταν δυνατό κάτι τέτοιο. Όταν το έμβρυο βρέθηκε, ήθελε να μιλήσει με τη Ρίτα πριν πάει στο φως. Αυτό η Ρίτα δεν μπορούσε να το χειριστεί, γιατί θα ξυπνούσαν ξανά τα αρνητικά συναισθήματα από εκείνη τη στιγμή. Έτσι τού έγραψε μερικές γραμμές που τού διάβασα σε μία από τις προσωπικές μου συνεδρίες. Επρόκειτο για μια ιδιαίτερη ψυχή που θα είχε βοηθήσει πολύ τη Ρίτα αν είχε γεννηθεί. Ήταν ένα δώρο για εκείνη, αλλά δυστυχώς δεν το αναγνώρισε.

Εγώ είχα γεννηθεί στη Φινλανδία πριν από αυτή τη ζωή, αλλά η μητέρα μου έκανε έκτρωση. Ωστόσο, χάρηκα όταν άκουσα αυτό από τον οδηγό μας, επειδή αφ ενός θα ήμουν ξένη, Άραβικής καταγωγής, και αφ ετέρου θα μού είχαν κάνει μια οδυνηρή κλειτοριδεκτομή. Θα είχα ακολουθήσει έναν πνευματικό δρόμο από την παιδική μου ηλικία, αλλά δεν θα είχα εξισορροπήσει το κάρμα μου τόσο όσο το έκανα με τη ζωή κατάθλιψης που είχα. Παρά το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι προτιμούν το σωματικό πόνο από τον ψυχικό, εγώ προτιμώ τον ψυχικό. Έτσι, σε αυτή την περίπτωση, η έκτρωση ήταν καλό για την ψυχή μου.

Τον τελευταίο καιρό έχω όλο και περισσότερες περιπτώσεις  παράλληλων ζωών γυναικολόγων που είναι στην πραγματικότητα μάγισσες , κάνουν εκτρώσεις και κλέβουν τις ψυχές των εμβρύων για να μείνουν για πάντα νέες. Αυτές οι μάγισσες είναι παράλληλες ζωές των πελατών μου, οι οποίοι υποφέρουν από συνεχή ατυχήματα και ασθένειες από την κλοπή των ψυχών. Αυτές οι μάγισσες  γεννήθηκαν το δέκατο έβδομο ή δέκατο όγδοο αιώνα και έχουν την εμφάνιση γυναικών 35 με 40 χρονώ. Αυτή είναι η ηλικία της συμφωνίας  με τον εξωγήινο ή νεφελίμ  που τούς χαρίζει την αθανασία. Αλλάζουν κάθε τόσο την ταυτότητα και τόπο διαμονής για να μην ανακαλυφθούν. Θα αφιερώσω άλλο άρθρο στο θέμα αυτό, αλλά όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν πολλοί λόγοι να ζητάμε προστασία για την ψυχή του εμβρύου.

Το καλύτερο λοιπόν που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα που αναγκάζεται να προβεί σε έκτρωση είναι να μη συγχίζεται, να μην νοιώθει τύψεις και να μιλάει στο παιδί της εξηγώντας του γιατί δεν μπορεί να το κρατήσει. Επίσης καλό είναι να προσευχηθεί ώστε η ψυχή του να έχει προστασία από τις δυνάμεις του κακού και να πάει στο Φως. Έτσι θα αποφευχθούν τραγικές καταστάσεις όπως οι άνωθεν ή άλλες χειρότερες.


Με αγάπη και φως και ευχές για ένα καλό Πάσχα,

Κοαλάνη

Your Subscription:

 

1
.

Powered By Joobi