GreekEnglish EspañolSvenska (Sverige)Finnish (Suomi)
H Mεταφυσική στήλη της Κοαλάνης
Subject: H Mεταφυσική στήλη της Κοαλάνης
Send date: 2016-07-03 00:13:39
Issue #: 20
Content:
e Newsletter
.
1


Ένα θερμό καλωσόρισμα σε παλιούς και νέους συνδρομητές!

Το καινούργιο μου άρθρο είναι αφιερωμένο στην ιερά Εξέταση. Είναι μετάφραση από τα ισπανικά από ένα κάπως παλιό αλλά ανανεωμένο άρθρο.

Το επόμενο άρθρο μου στα ελληνικά θα σταλεί τον Οκτώβρη.


Η ιερά εξέταση


Επίσημα η λεγόμενη Ιερά Εξέταση εισήχθη για να τερματίσει την αυξανόμενη δημοτικότητα της μαγείας. Οι μάγοι του Μεσαίωνα είχαν ανακαλύψει τα μυστικά της δημιουργίας δαιμονικών βιολογικών όντων (ανθρωπίδια) καθώς και πολλά άλλα απόκρυφα μυστικά και αντιπροσώπευαν έναν μεγάλο κίνδυνο για το μέλλον της γης. Η Ιερά Εξέταση κράτησε περίπου επτά αιώνες, από το δωδέκατο μέχρι το δέκατο ένατο αιώνα. Ωστόσο, παρόλο που επιβράδυνε την αύξηση των σατανικών πρακτικών, ήταν η αιτία χιλιάδων βασανιστηρίων και εκτελέσεων αθώων ανθρώπων που κατηγορούντο για αίρεση, μαγεία ή συμφωνία με το διάβολο, με ελάχιστες ή καθόλου αποδείξεις. Ένα μεγάλο μέρος των πραγματικών σκοτεινών μαγισσών έφευγαν μακριά όταν πλησίαζε ο κίνδυνος να συλληφθούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι η εκτέλεση των πραγματικών κακών μαγισσών ήταν ο σωστός τρόπος να τερματιστεί η δραστηριότητά τους. Ένας "μάγος" ήταν ακόμη και κάποιος που συνουσιαζόταν με ζώα ή ένας ομοφυλόφιλος, ένας μάντης, ένας θεραπευτής, ένας διανοούμενος, με λίγα λόγια, οποιοσδήποτε δεν ταίριαζε με τα πρότυπα που επέβαλλε η εκκλησία. Αυτό που πραγματικά συνέβη ήταν ότι η Καθολική Εκκλησία έκανε συμφωνία με μια εξωγήινη ομάδα που ονομάζεται "Ιερά Εξέταση" και που εξακολουθεί να υπάρχει και συνεχίζει τις ίδιες πρακτικές και με τους ίδιους συντελεστές ανά το σύμπαν, δηλαδή με εκβιασμούς, βασανιστήρια και έλεγχο του νου.

Ο Σταύρος, 46, υπέφερε από πόνους στην πλάτη και κατάθλιψη και η ζωή του ήταν ανούσια. Παρά το γεγονός ότι πήγαινε επί χρόνια σε μια σχολή διαλογισμού μιας γκουρού, δεν ένοιωσε διαφορά. Σε μια διοχέτευση με τον οδηγός μας, ο συνεργάτης μου είδε τη ζωή του Σταύρου στο Περού, το δέκατο έκτο αιώνα. Λεγόταν Φελίπε και ήταν ιεροεξεταστής και ιεραπόστολος. Η αποστολή της ομάδας του ήταν να προσηλυτίσει το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό Ίνκας στο χριστιανισμό. Όσοι δεν αποδέχονταν την νέα θρησκεία, ρίχνονταν κατόπιν διαταγής του Φελίπε  σε ένα λάκκο γεμάτο κροκόδειλους. Αυτός στεκόταν από πάνω και παρακολουθούσε ατάραχος καθώς τα άγρια ​​ζώα κατακρεουργούσαν τους Ινδιάνους και το αίμα τους τού πιτσίλαγε την μωβ του φορεσιά. Είχε μια υπηρέτρια που είχε φέρει από την Ισπανία. Μετά από πολλές δολοφονίες, αυτή δεν άντεξε άλλο και ζήτησε από τους αυτόχθονες να τον σταματήσουν. Τού έκαναν λοιπόν μαύρη μαγεία. Έτσι έπισαε φωτιά το σπίτι του και πέθανε. Η υπηρέτρια επέστρεψε αργότερα στην πατρίδα της και συνέχισε τη ζωή της. Ωστόσο, όταν πέθανε έγινε δαίμονας, εξ αιτίας της μαγείας που είχε ζητήσει. Από τότε κυνηγάει το Σταύρο σε όλες του τις ζωές, 15 στο σύνολο, βασανίζοντάς τον. Έτσι έκανε και σε αυτή τη ζωή. Μιλώντας μαζί της, την έκανα να καταλάβει ότι η αποστολή της έφτασε στο τέλος της και την έπεισα να πάει στο φως. Δέχτηκε, διέταξε να διαλυθεί η μαύρη μαγεία και έτσι ελευθερώθηκε ο Σταύρος. Ο σωματικός πόνος και η κατάθλιψη ωφείλονταν σ΄ αυτό. Η τωρινή φωτεινή ενσάρκωση της γυναίκας αυτής, το καινούργιο δηλαδή κομμάτι του ανώτερου εαυτού της είναι η σύζυγός του. Η αποστολή της ήταν να κάνει τον άντρα της καλύτερο άνθρωπο. Κάθονται μαζί από συνήθειο και ο οδηγό μας είπε στο Σταύρο να την αφήσει καλύτερα ελεύθερη, αφού δεν μπορούσε να πει ότι την αγαπάει. Μετά και από την ανάκτηση ψυχής του, είναι πολύ καλύτερα και η ζωή του έχει επιτέλους νόημα.

Μια παρόμοια ιστορία ήταν της Jocelyn, 51, η οποία έπασχε από κατάθλιψη και πλήρη ακινητοποίηση στη ζωή της. Είχε μια οντότητα από μια ζωή στο Μεξικό, όπου πήγε ως Ισπανός ιερέας στα τέλη του δέκατου πέμπτου αιώνα. Έδωσε εντολή να σκοτωθούν εκατοντάδες Ινδιάνοι. Τελικά, 12 από αυτούς επικαλέστηκαν έναν από τους θεούς τους για να τους βοηθήσει. Αυτή η οντότητα ήταν εξωγήινη κι έκανε κατάληψη στον ιερέα ο οποίος άρχισε να τους σκοτώνει όλους, ακόμη και εκείνους που αποδέχτηκαν τον Χριστιανισμό. Σ΄αυτή την περίπτωση η μαγεία στράφηκε εναντίον τους. Μετά το θάνατο του ιερέα η ψυχή του παρέμεινε στο σκοτάδι μέχρι τώρα. Ο εξωγήινος είχε πάρει το 92% της ψυχής της Jocelyn και την είχε γεμίσει με εμφυτεύματα. Πήγαμε την παλιά της ψυχή στο Φως, αλλά αυτή αποφάσισε να μη συνεχίσει τη θεραπεία. Αυτό σημαίνει ότι ο εξωγήινος πήρε λίγο αργότερα  και την υπόλοιπη ψυχή της σκλάβα στον πλανήτη του.

Η Sophie, 33, είχε πέντε δαίμονες, όπως βρήκαμε στις διοχετεύσεις με τον οδηγό μας. Είχε πολλά προβλήματα υγείας και προσπαθούσαν να την κάνουν ψυχωτική. Ένας από τους δαίμονες ήταν ένα αγόρι 19 χρονώ που αυτή είχε δολοφονήσει ως Daniel, ιερέας στην Πολωνία του δέκατου όγδοου αιώνα. Ο Daniel αποφάσισε να πάει στη Δανία για να επιβάλει την τάξη, όπως την κατάλαβαινε αυτός. Ένα από τα παιδιά που τράβηξε την προσοχή του ήταν ο εν λόγω νεαρός, ο οποίος είχε ένα ράφι γεμάτο μεταφυσικά βιβλία. Οι προθέσεις του ήταν καλές και το κίνητρό του ήταν η μάθηση. Αυτό από μόνο του θεωρούνταν αμαρτία, αφού η γνώση  οποιουδήποτε άλλου αντικειμένου εκτός από την Αγία Γραφή θεωρούνταν επικίνδυνη. Επιπλέον, ο νεαρός διέδιδε προφορικά τις γνώσεις του, και αυτό προσέλκησε τον Ντανιέλ. Το πρώτο που έκανε ήταν να τον τυφλώσει για την ανάγνωση απαγορευμένων πραγμάτων και κατόπιν τον αποκεφάλησε. Όπως ήταν αναμενόμενο, το παιδί υπέφερε τόσο που έκανε κι αυτό συμφωνία, έγινε δαίμονας και βασανίζε τον Daniel σε όλες του τις μελλοντικές ζωές από τότε. Ήταν πολύ δύσκολο να επικοινωνήσω μαζί του μέσω του συνεργάτη μου, αφού με το κομμένο κεφάλι είχε χάσει την δυνατότητα της ομιλίας. Κατάφερε όμως να γράψει λίγα λόγια, αρκετά ώστε να καταλάβω την ιστορία και με ερωτήσεις που απαιτούσαν ένα ναι ή ένα όχι μάντεψα τα υπόλοιπα. Ήταν τόσο αναστατωμένος που μπέρδευε το δικό του αιθερικό σώμα με αυτό της Sophie. Αλλά, όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί και την κατάστασή του, ανέκτησε την ικανότητα της ομιλίας. Επανήλθε το κεφάλι του και πήγε ήρεμα στο Φως, αφήνοντας τη Sophie.

Ο Mάρκος ήρθε σε εμάς για τη γειτόνισσά του Ιωάννα, 22, που ήταν τόσο κατειλημμένη που έμενε κλειδωμένη στο σπίτι, ουρλιάζοντας και απειλώντας τη γιαγιά του με ένα μαχαίρι ότι θα τη σκοτώσει. Είχε επίσης συμπτώματα σχιζοφρένειας. Η εμφάνησή της είχε μια  τεχνητή χροιά, σαν να ήταν φτιαγμένη από κερί. Δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ τους, εκτός από μια αγνή επιθυμία από την πλευρά του να τη σώσει. Ο οδηγός μας συμφώνησε να βοηθήσει την κοπέλλα με έναν από τους δαίμονές της. Μ΄αυτόν η Ιωάννα είχε κάνει συμφωνία ενώ βρίσκονταν ακόμα στη μήτρα της μητέρας της. Φοβόταν τη δύσκολη ζωή που την περίμενε και ζήτησε ενισχύσεις, χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι αυτό που ήρθε, και το οποίο προσελκύσε με το φόβο της, ήταν ένας δαίμονας. Αυτή η οντότητα είχε ουσιαστικά γίνει ένα με την κοπέλλα και χρειαστήκαμε δύο συνεδρίες για να τη στείλουμε στο Φως. Ο δαίμονας ήταν τελικά η Στέλλα, ένα κορίτσι από μια προηγούμενη ζωή της Ιωάννας όπου και ο Μάρκος ήταν παρών. Αυτός λεγόταν Valdemar και ήταν Δανός που γεννήθηκε στη Νορβηγία. Οι γονείς του διώκονταν, επειδή ο πατέρας του ήταν καθολικός, αν και προοδευτικός. Η οικογένεια κατέφυγε στη Δανία και στη συνέχεια στην Ολλανδία, όπου ο πατέρας συνελήφθη και φυλακίστηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στις φυλακές των Βερσαλλίων. Εκεί στάλθηκε στην γκιλιοτίνα από την Ιερά Εξέταση ως αιρετικός. Η μητέρα και ο γιος ξέφυγαν από τον όχλο που τούς κυνήγαγε και έφτασαν στην Αραγονία (Ισπανία). Έμειναν εκεί και δούλεψαν στο αγρόκτημα μιας οικογένειας της οποίας η κόρη ήταν η Στέλλα. Η μητέρα του Valdemar δεν έμαθε ποτέ ισπανικά, αλλά αυτός έμαθε και ήδη στα 17 του μετάφραζε στους γονείς της Στέλλας την ιστορία τους. Αυτό που δεν ξέρανε ήταν ότι ο θείος της Στέλλας ήταν ιεροεξεταστής. Η Στέλλα είχε μεγαλώσει με την ιδέα ότι οτιδήποτε δεν ήταν αυστηρός καθολικισμός ήταν δαιμονικό. Ο θείος δε βρήκε κάποιο πρόσχημα για να τούς κατηγορήσουν ως αιρετικούς και αυτή είπε ότι ο Valdemar τη βίασε. Ο Valdemar κι η μητέρα του οδηγήθηκαν στην πυρά και κάηκαν ως μάγοι. Η Στέλλα, με τη συμφωνία που έκανε στέλνοντας αθώους στο θάνατο, έγινε δαίμονας. Κι αυτός ήταν ο  δαίμονας με τον οποίο η Ιωάννα είχε κάνει τη συμφωνία, η προηγούμενη  ψυχή της από τη ζωή στην Ισπανία. Ο οδηγός μας είπε ότι Ιωάννα είχε άλλους 8 δαίμονες και ότι ο Mάρκος δεν μπορούσε να την σώσει, καθώς δεν ήταν δική του αποστολή. Τού επιτράπηκε με τον πρώτο δαίμονα επειδή είχε πέσει ο ίδιος θύμα και αυτό ήταν καλό για το κάρμα του, αλλά μέχρι εκεί. Τις επόμενες δυο εβδομάδες η Ιωάννα παρουσίασε βελτίωση, αλλά στη συνέχεια ξαναγύρισε στα ίδια, κάτω από την επίδραση των άλλων δαιμόνων.

Η Jessica, 20, είχε επιληψία και παραισθήσεις και άκουγε φωνές. Δεν ήταν σε θέση να τελειώσει το γυμνάσιο και δε δούλευε. Είχε μια προηγούμενη ζωή στο Εδιμβούργο το δέκατο τρίτο αιώνα, ως Μary, κόρη μιας οικογένειας ευγενών. Είχε μια μικρότερη αδελφή, την Catherine. Οι γονείς αποφάσισαν να παντρέψουν τη μεγαλύτερη κόρη πρώτα για να διατηρηθεί το στάτους της οικογένειας. Επέλεξαν το γαμπρό και τής το ανακοίνωσαν. Η Mary δεν ήθελε να παντρευτεί. Έπεσε σε κατάθλιψη και έκλαιγε. Η Catherine αντιθέτως ήθελε να παντρευτεί και ζήλεψε την αδερφή της. Πήγε στον ιερέα και του είπε ότι η Μary είχε καταληφθεί από τον σατανά. Όταν ήρθε ο ιεροεξεταστής αυτή το αρνήθηκε, φωνάζοντας ότι δεν τής είχε κάνει κατάληψη ο διάβολος. Αυτό επιβεβαίωσε τις υποψίες των ιερέων και τής έκαναν εξορκισμό. Όμως δεν είδαν καμμία βελτίωση και την καταδίκασαν σε θάνατο ως μάγισσα. Ο δήμιος τής έριξε ένα βέλος στο τρίτο της μάτι. Σε ένα λόφο απέναντι παρακολουθούσε η Catherine. Πριν πεθάνει, η Μary την καταράστηκε να μην μπορεί ποτέ να κάνει ούτε ένα βήμα χωρίς αυτήν. Τότε η Catherine σκόνταψε σε μια πέτρα, έπεσε και σκοτώθηκε. Μετά από αυτό η ψυχή της ήταν θύμα της κατάρας και έκανε κατάλειψη στην αδερφή της σε όλες τις επόμενες ζωές της, συμπεριλαμβανομένης της τωρινής. Η Τζέσικα ζήτησε συγχώρεση από την αδελφή της στη συνεδρία, κι αυτή πήγε στο Φως. Τα συμπτώματά της μειώθηκαν. Με μια πιο σωστή διατροφή ένοιωσε καλύτερα και απέκτησε μια πιο παραγωγική ζωή.

Ο Gabriel, 35, ήταν επίσης ακινητοποιημένος στη ζωή του, έπασχε από κατάθλιψη και είχε πολλά προβλήματα υγείας. Στην πρώτη διοχέτευση πήγαμε σε μια προηγούμενη ζωή στη Δανία το 1622. Ονομαζόταν Artur. Οι γονείς του εκτελέστηκαν ως μάγοι και μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο. Όλα τα άλλα παιδιά ήταν κακά μαζί του, εκτός από ένα, ο Eduard. Τα δύο αγόρια ερωτεύτηκαν το ένα το άλλο και έκαναν έρωτα. Ο Artur αισθάνθηκε ενοχές και πήγε να εξομολογηθεί. Ο ιερέας αποφάσισε να τον στείλει στο εξωτερικό, στις ΗΠΑ. Έφυγε μετά από 6 μήνες. Τα δύο παιδιά ήταν πολύ πληγωμένα. Ο Artur έκανε ιεραποστολικό έργο στον νέο κόσμο και οι άνθρωποι τον αγάπησαν. Ωστόσο, μετά από λίγους μήνες, έφτασε η είδηση ​​από την πατρίδα του. Ο Eduard είχε κρεμαστεί. Αυτό διέλυσε τον Artur. Δεν μπορούσε πλέον να λειτουργήσει και οι άνθρωποι ένοιωθαν ότι δεν ήταν καλά. Έκλαιγε ασταμάτητα μέχρι που τρελάθηκε. Συνελήφθη και βασανίστηκε με τον πιο σκληρό τρόπο που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί, ειδικά αφού έμαθαν οι ιερείς την ομοφυλοφιλική σχέση του. Στόχος τους ήταν να βγάλουν το δαίμονα που πίστευαν ότι τού έκανε κατάλειψη και τού προκαλούσε την αγάπη του για το άλλο παιδί. Τελικά τον ευνούχισαν και τον παλούκωσαν μέχρι που τα εσωτερικά όργανά του βγήκαν έξω, έκοψαν το σώμα του σε κομμάτια και τον έκαψαν. Μόνο όταν κάηκε πέθανε. Τα βασανιστήρια αυτά είχαν επιλεγεί από την ψυχή του Artur ως θυσία για να επιτευχθεί ένας υψηλός πνευματικός στόχος που δεν αποκαλύφθηκε σε μας από τον οδηγό. Βέβαια τώρα που έχω αποκτήσει πιο πολλές γνώσεις είμαι σίγουρη ότι ήταν για να σταματήσει η δράση της Ιεράς Εξέτασης (αλλά και η δράση μιας παράλληλης ζωής του ως ιεροεξεταστής). Ο δαίμονας που τον βασάνιζε σε αυτή τη ζωή ήταν η ψυχή του Artur, του παλιού του εαυτού δηλαδή, τυλιγμένος σε μια σκιά που είχε σχηματιστεί με όλη αυτή τη δυστυχία. Μαζί του ήταν κι ο αγαπημένος του. Πήγαν κι οι δυό τους στο Φως, αλλά ο Gabriel δε θέλησε να συνεχίσει τη θεραπεία. Η σκιά του δεν τον άφησε.

Ο παλιός συνεργάτης μου Σάντυ είχε δύο ζωές το δέκατο έβδομο αιώνα στην Ισπανία. Στη μία ονομαζόταν Fernando, γεννήθηκε στην Αστούριας και πήγε από παιδί σε ένα μοναστήρι. Εκεί ερωτεύτηκε ένα άλλο παιδί, τον Yago, ο οποίος τού δίδαξε καστιλιάνικα, λατινικά και ελληνικά. Οι δύο νεαροί έγιναν εραστές, αν και ο Fernando ήταν πολύ συντηρητικός και σκεφτόταν ότι αυτή η σχέση ήταν αμαρτία. Αργότερα έφυγε από το μοναστήρι, προσχώρησε στην εκκλησία και στη συνέχεια στην Ιερά Εξέταση. Η δίωξη είχε αρχίσει και τα κουτσομπολιά έφτασαν στα αυτιά των άλλων μελών. Για να προστατεύσει τη φήμη του και τη ζωή του συντρόφου του, τον έστειλε στην Γρανάδα, στο σπίτι ενός γνωστού. Παράλληλα, χρησιμοποίησε ένα πτώμα για να δείξει στους κληρικούς ότι είχε σκοτώσει τον Yago. Πήγε στην Γρανάδα να τον δει μια τελευταία φορά και κατόπιν τον έστειλε στις Κάτω Χώρες, που την εποχή εκείνη ανήκε στην Ισπανία. Ο Yago έμεινε εκεί, αλλά λάβαινε νέα από τον αγαπημένο του. Ο Fernando ανέβηκε στις εκκλησιαστικές τάξεις και έπρεπε να πάει στην Αμερική. Έμεινε εκεί χρόνια. Του Yago τού έλειπε, αλλά περίμενε να επιστρέψει. Δυστυχώς, αντί γι αυτό άκουσε ότι σκοτώθηκε από τους Ινδιάνους. Απελπισμένος, επέστρεψε στο μοναστήρι, ανέβηκε στο καμπαναριό και πήδηξε στο κενό. Ωστόσο, ο Fernando δεν είχε πεθάνει. Η είδηση ​​του θανάτου του ήταν μια φάρσα ενός άλλου μοναχού από το μοναστήρι, όχι επειδή υποψιαζόταν κάποια ομοφυλοφιλική σχέση, αλλά σαν πλάκα, γιατί νόμιζε ότι ο Fernando θαύμαζε τον Γιάγο. Ο Fernando επέστρεψε στην Αστούριας, πήγε στο μοναστήρι και έμαθε για την τραγωδία. Η ψυχή του Yago ήταν ακόμα εκεί και φαντάζεστε το σοκ που πήρε βλέπωντας ότι ο αγαπημένος του ήταν ζωντανός. Ο πόνος έβαλε ένα τέρμα στην καριέρα του Φερνάντο. Οι ανώτεροί του παρατήρησαν ότι δεν ήταν πια ο ίδιος και τον άφησαν να μείνει στο μοναστήρι της παιδικής του ηλικίας. Πέρασε το υπόλοιπο της ζωής του μελετώντας, ενώ το πνεύμα του Yago τού κράταγε παρέα. Αυτή την ιστορία την έμαθα καθώς πήγαινα στο Φως έναν από τούς 20 δαίμονες που είχαν στείλει στο αγόρι μου. Τι σχέση είχε αυτός ο δαίμονας με τον Fernando και το Yago θα αναρωτιέστε. Αυτός ο δαίμονας ήταν ο Υago. Πώς έγινε δαίμονας; Η ιστορία έχει και συνέχεια. Ήμουν κι εγώ εκεί. Ονομαζόμουν Isabel και ήμουν από το Μεξικό, από τη φυλή των Ισκατέκων. Ζούσα σε ένα χωριουδιάκι και η οικογένειά μου ήταν πολύ φτωχή και αναλφάβητη. Είχα βαρεθεί να ακούω τους γονείς μου να προσεύχονται στους αγγέλους για να μπορούμε να φάμε χωρίς να αλλάζει τίποτα. Στα δέκα μου ζήτησα τη βοήθεια των δαιμόνων. Ήρθε ένας δαίμονας και με βοήθησε να πλουτίσω και να αποκτήσω γνώσεις. Υπό την επιρροή του, άρχισα να σκοτώνω και να κλέβω πλούσιους και έτσι έφυγα για την Ισπανία. Ο δαίμονας με έφερε σε επαφή με έναν εξωγήινο που μπορούσε να εξαγάγει τη γνώση από τον εγκεφάλο των ανθρώπων και να τη βάλει στο δικό μου. Σκότωνα όλο και περισσότερους ανθρώπους και τούς έκλεβα τις γνώσεις. Εκεί γνώρισα τον Fernando, ο οποίος είχε πλέον μάθει 22 γλώσσες, με τη μελέτη και τη βοήθεια των αγγέλων. Τού έκοψα το κεφάλι και τού πήρα αυτές τις γλώσσες. Μετά ταξίδεψα σε όλη την Ευρώπη σκοτώνοντας και κλέβοντας γνώσεις. Σκότωσα 875 άτομα μέχρι που με έπιασαν και με αποκεφάλισαν (ειρωνικά, το αγόρι μου από αυτή τη ζωή μαζί με φίλους του). Ο Yago έγινε δαίμονας με τη συμφωνία που έκανε για να εκδικηθεί τη δολοφονία του αγαπημένου του. Έτσι έσωσα τον Υago, οι άγγελοι τον καθάρισαν και έμεινε λίγο με τον Σάντυ. Έγινε ένας πολύτιμος βοηθός για ένα διάστημα και στη συνέχεια πήγε στο Φως. Όσο για την Ισαβέλ, έγινε επίσης δαίμονας, αλλά ήρθε και η δική της ώρα να απελευθερωθεί, πήγε στο Φως και ξαναενσαρκώθηκε στη Φινλανδία όπου προσπαθεί να επανορθώσει. Ο εξωγήινος που την ώθησε στους σκοτωμούς ήταν ο παράλληλος του Φερνάντο που είχε κάνει συμφωνία και είχε πάει σε άλλο πλανήτη.

Στη δεύτερη ζωή του Σάντυ με την Ιερά εξέταση ονομαζόταν Σαντιάγο, ήταν γιος πλούσιων στρατιωτικών και πάλι γκέι. Διάβαζε βιβλία μαγείας και αποκρυφισμού με σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους. Γνώρισε ένα μαθητευόμενο μάγο που είχε ένα σεξουαλικό ενδιαφέρον για αυτόν, αλλά χωρίς ανταπόκριση. Μετά από μια διαφωνία, ο Santiago έφυγε και ο μάγος τον κατέδωσε στην Ιερά Εξέταση για να πάρει εκδίκηση. Όλοι τον συμβούλευαν να φύγει μακριά, αλλά αυτός ήθελε να γίνει μάρτυρας. Άφησε τον εαυτό του να συλληφθεί από τους ιεροεξεταστές που τον παρέδωσαν στο Πολεμικό Ναυτικό. Ο στρατός τού έχωσε ένα σπαθί στην πλάτη και τον έριξε στη θάλασσα. Η θυσία του είχε τεράστιο αντίκτυπο στην τότε κοινωνία και συνέβαλε ώστε αυτό το διαβολικό όργανο να χάσει το κύρος του. Η θυσεία αυτή έγινε επειδή ο εξωγήινος παράλληλός του ήταν μέλος της εξωγήινης Ιεράς Εξέτασης και την είχε φέρει στη γη.

Εγώ είχα 3 ζωές ως εξορκίστρια όπου με συνέλαβε η Ιερά Εξέταση και με έστειλε στην πυρά. Η πρώτη ήταν ήταν στη Δρέσδη, το 1645. Ο αδερφός μου και εγώ μελετήσαμε τα απόκρυφα βιβλία και τα χρησιμποιήσαμε για καλό, με τη βοήθεια των αγγέλων. Λύναμε μάγια, γιατρεύαμε αρρώστειες με τη βοήθεια βοτάνων και βγάζαμε δαίμονες. Παντρεύτηκα έναν πελάτη και ο αδερφός μου την αδερφή του πελάτη.  Κάποιοι κόκκινοι πελάτες μάς κατέγγειλαν και μάς έστειλαν στις αρχές. Η Ιερά Εξέταση μάς έκρινε ένοχους μαγείας και μάς έστειλε και τους 4 στην πυρά. Σημειωτέον, ο τότε άντρας μου ήταν το τωρινό μου αγόρι και ο τότε αδερφός μου ο γάτος μου ο Σόσσι.

Η δεύτερη ζωή ήταν στην Αμβέρσα το 1647. Εκεί μελέτησα με τη αδερφή μου τα απόκρυφα βιβλία, πήραμε την πληροφόρηση που χρειαζόμαστε και αρχίσαμε να κάνουμε την ίδια δουλειά που έκανα στη Δρέσδη. Γίναμε και ζευγάρι. Στο σπίτι μας δε βρήκαν τίποτα το μεμπτό, παρά μόνο προσευχές, αλλά αφού δεν είχαμε παντρευτεί με άντρες μάς εξέτασαν για να δουν αν ήμαστε παρθένες. Δεν ήμαστε, δεν πίστεψαν ότι κατά λάθος σπάσαμε τον υμένα μας και μάς καταδίκασαν σε θάνατο ως μάγισσες.

Η τρίτη ζωή ως εξορκίστρια-θεραπεύτρια ήταν στο Ντύσσελντορφ το 1649. Εκεί έκανα την ίδια δουλειά μαζί με τον άντρα μου, αλλά είχαμε την ίδια κατάληξη. Οι 3 αυτοί θάνατοι ήταν θυσείες για να σταματήσω τους σκοτωμούς της Μεξικάνας παράλληλής μου καθώς και τη δράση της Ιεράς Εξέτασης.

Είχα και μια ζωή στο Αμβούργο το 1527, όπου μια κόκκινη με παραπλάνησε και συνεργαστήκαμε ως μάγισσες, λύνοντας μάγια, αλλά αντικαθιστώντας τους δαίμονες των πελατών με άλλους δαίμονες, χωρίς να το συνειδητοποιούμε. Όταν και εκεί κινδυνέψαμε να μάς καταδώσουν στην Ιερά Εξέταση, σκοτώσαμε με μαύρη μαγεία τα άτομα που απειλούσαν να μάς καταδώσουν και κατόπιν διαφύγαμε στο Ρότερνταμ, όπου συνεχίσαμε τη δραστηριότητά μας. Βέβαια ο δαίμονάς μας δεν μάς τη χάρισε τελικά, αφού μια ντόπια μάγισσα μάς έστειλε μια αρρώστεια απ την οποία και πεθάναμε. Έτσι εξάλειψε τον ανταγωνισμό.

Ο επόμενος συνεργάτης μου ο Nils είχε δύο προηγούμενες ζωές στη Γρανάδα, το δέκατο τέταρτο και δέκατο έκτο αιώνα ως ανακριτής της Ιεράς Εξέτασης. Έσωσε πολλούς αθώους που οι άλλοι ιεροεξεταστές (προφανώς κατειλημμένοι) προσπαθούσαν να στείλουν στην πυρά. Καθώς έβγαζα τους δαίμονες που μού έστελνε ένα μέντιουμ βρήκα δύο δαίμονες από τις ζωές του Nils, τον Χουάν Μαρία και τον Iγνάθιο Νάτσο. Και οι δύο ήταν ιεροεξεταστές στη ζωή του Nils στη Γρανάδα και καταδίκαζαν αθώους, ωθούμενοι από την μεγαλομανία και φιλοδοξία που τους είχε κάνει όργανα των δαιμόνων. Ένας τρίτος δαίμονας ήταν ο Jan, ένας Δανός που ο Νιλς είχε σώσει στη Γρανάδα, αλλά που έγινε δαίμονας όταν τον σκότωσα σε μια επόμενη ζωή. Θέλοντας να βοηθήσουμε τους άλλους βοηθιόμαστε συχνά εμείς οι ίδιοι, καθαρίζοντας το κάρμα μας.

Ένας παρόμοιος ανακριτής όπως οι Juan María και Ignacio Nacho ήταν η Νίκη, 64, στην προηγούμενη ζωή της στην Ισπανία, το 1402, ως Χεσούς. Το σημείο καμπής της καριέρας του ήταν όταν όρισε ως επόμενο θύμα καταδίκης  ένα παιδάκι που είχε κλέψει τρόφιμα. Η μητέρα του αγοριού τον καταράστηκε. Ως αποτέλεσμα, τα παιδιά του ιεροεξεταστή πέθαναν μετά από μερικά χρόνια. Στην παρούσα ζωή της Νίκης, η ψυχή του παιδιού είχε προσκολληθεί πάνω της, προκαλώντας της βαθιά κατάθλιψη. Επιπλέον, είχε την εξής μοίρα: ο γιος της έκανε συμφωνία με ένα δαίμονα για να έχει αντοχή και δύναμη, ενώ αυτή ήταν έγκυος μαζί του. Η ψυχή του γιου της είχε ένα πολύ βαρύ κάρμα και φοβόταν τη ζωή που τον περίμενε. Στα 2 του χρόνια, παρά λίγο να τη σκοτώσει, ρίχνοντας πάνω της μια ντουλάπα, με υπερφυσική δύναμη. Σε ηλικία 30 ετών, σκότωσε με περίστροφο μια κοπέλλα, μητέρα δύο παιδιών, που έμενε στο ίδιο κτίριο, επειδή παραπονέθηκε για τον θόρυβο που έκανε. Αυτή η δολοφονία συμβόλιζε την απόλυτη ένωση ανάμεσα σε αυτόν και τον δαίμονα. Όταν Νίκη ήρθε σε μας, ο γιος της ήταν ήδη δύο χρόνια στη φυλακή. Ο ίδιος αρνιόταν ότι διέπραξε το έγκλημα. Ο οδηγός είπε ότι δεν μπορούσε να τον βοηθήσει, διότι η συμφωνία ήταν τόσο βαθειάς μορφής που ο νεαρός δεν είχε πλέον τη δυνατότητα να επιθυμήσει τίποτα αλλο, ανήκε αποκλειστικά στο δαίμονα. Η Νίκη είχε χάσει το 90% της ψυχής της, που οι οδηγοί μάζεψαν και καθάρισαν. Αλλά αυτή δεν επέστρεψε ποτέ να την πάρει πίσω. Η δολοφονία που διέπραξε ο γιος της τήν είχε μετατρέψει σε ένα απαθές και αδιάφορο ον.

Ο Ηλίας, 54, ήταν ιεροεξεταστής στη Σεβίλλη το 1542. Γεννήθηκε στην Αγγλία και ο πατέρας του πήγαινε να ψαρέψει με άλλους ψαράδες κοντά στη γαλλική ακτή. Αυτό ήταν παράνομο και όταν η Γάλλοι τους ανακάλυψαν, αυτοί έφυγαν απότομα. Στη βιασύνη τους ξέχασαν το παιδί, το οποίο πιάστηκε αιχμάλωτο και στάλθηκε στην κεντρική πλατεία για να τιμωρηθεί. Ο ιερέας του χωριού είπε ότι η καλύτερη εκδίκηση ήταν να τον κάνει καθολικό. Εκείνη την εποχή υπήρχε μεγάλη έχθρα ανάμεσα στους Άγγλους και τους Γάλλους. Ο ιερέας τού δίδαξε γαλλικά, ισπανικά και λατινικά και σταδιακά γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας μεταξύ τους. Στα 22 του ο νεαρός έπρεπε να πάει στη Σεβίλλη. Το ζευγάρι ένοιωσε την καρδιά του να ραγίζει. Έκαναν έρωτα για πρώτη φορά και την επόμενη μέρα ο νεαρός έφυγε. Στη Σεβίλλη βρέθηκε στη έδρα της Ιεράς Εξέτασης. Ήθελε να φτάσει στην κορυφή και για να το καταφέρει δεν ήταν αρκετή η καταδίκη «μαγισσών», αλλά και άλλων ιεροεξεταστών, τους οποίους δηλητηρίαζε. Έμεινε ένας αντίπαλος. Τον ακολούθησε και ανακάλυψε ότι ήταν ένα σαδιστικό τέρας. Κρέμαγε τα παιδιά, τα βασάνιζε, τούς έχωνε αντικείμενα στον πρωκτό, τα βίαζε και έπινε τα υγρά του σώματός τους. Ο νεαρός πήγε να ζητήσει τη συμβουλή των ανωτέρων του και αυτοί τού είπαν να τον πιάσει επ 'αυτοφώρω. Έτσι κι έκανε, κι ο διεστραμμένος ιεροεξεταστής καταδικάστηκε στην πυρά. Ο νεαρός έφτασε στην κορυφή της καριέρας του. Στα 29 του χρόνια είχε σκοτώσει εκατοντάδες ανθρώπους σε όλη την Ισπανία, την Ιταλία και τη νότια Γαλλία. Στη συνέχεια πήγε στη βόρεια Γαλλία, στο μοναστήρι της παιδικής του ηλικίας. Ο εραστής του δεν ήθελε να τον δει, γνωρίζοντας τις πράξεις του. Ο νεαρός τον έψαξε και ο Γάλλος ιερέας γονάτισε στα πόδια του. Ο νεαρός τον διέταξε να σηκωθεί, αλλά αυτός δεν το έκανε. Τον απείλησε και ο ιερέας σηκώθηκε λέγοντας ότι δεν μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια το τέρας που είχε κατασκευάσει. Και βγήκε ουρλιάζοντας, προσποιούμενος ότι ο Σατανάς είχε μπει μέσα του. Ο νεαρός ιεροεξεταστής τον καταδίκασε στην πυρά. Βλέποντάς τον να καίγεται, ξύπνησε μέσα του η παλιά του αγάπη και ρίχτηκε κι αυτός στη φωτιά αγκαλιάζοντάς τον. Αυτό ήθελε κι ο ιερέας, προσποιούμενος τον δαιμονισμένο. Σε αυτή τη ζωή ο Ηλίας είχε επίσης την επιθυμία να φτάσει στην κορυφή με οποιοδήποτε κόστος,  και το είχε πετύχει ένα διάστημα, αλλά τελικά ο δαίμονας τον εκδικήθηκε και τον κατέστρεψε οικονομικά. Προφανώς το χρειαζόταν, γιατί αυτό τον ώθησε να ακολουθήσει το πνευματικό μονοπάτι και οφείλω να ομολογήσω ότι έκανε εξαιρετική δουλειά.

Η Ιερά Εξέταση, όπως και πολλά άλλα ιδρύματα του πλανήτη μας, ήταν μια ακόμα δημιουργία των δυνάμεων του σκότους που φαινόταν να εξυπηρετεί και να προστατεύει την ανθρωπότητα, αλλά η συγκεκριμένη είχε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: επιβλήθηκε στο όνομα του Θεού. Αντί αυτού, διαιώνιζε τη βία και την αδικία, αφού καταδίκαζε τους αθώους ενώ το μεγαλύτερο μέρος των αληθινών σκοτεινών μάγων και μαγισσών ξέφυγε. Οι σκοτεινές δυνάμεις έθεσαν τα θεμέλια της σύγχρονης δυτικής κοινωνίας όπου ο κόσμος δεν πιστεύει σε τίποτα που να σχετίζεται με αυτές, με αποτέλεσμα αυτές να ενεργούν κρυφά. Επιπλέον, ο χριστιανισμός δαιμονοποιήθηκε, επιφέροντας την έλλειψη πίστης στο Θεό και στους δαίμονες. Κι αν αυτό δεν ισχύει τόσο στην Ελλάδα, είναι ο κανώνας στη Βόρεια Ευρώπη. Μπορεί ο χριστιανισμός να είναι αλλιωμένος, ελλειπής και ξεπουλημένος, αλλά αποτελεί μια πυξίδα προς κάποια βασικά πράγματα. Χωρίς την πίστη στην ύπαρξη του κακού και του Θεού, οι άνθρωποι εκτίθενται σε μεγάλους κινδύνους, κάνουν εύκολα συμφωνία, τη λύνουν δύσκολα και η ψυχή τους σκλαβώνεται και περνάει στις δυνάμεις του σκότους.


Με φως και αγάπη,

Κοαλάνη

Your Subscription:

 

1
.

Powered By Joobi