GreekEnglish EspañolSvenska (Sverige)Finnish (Suomi)
H Mεταφυσική στήλη της Κοαλάνης
Subject: H Mεταφυσική στήλη της Κοαλάνης
Send date: 2017-07-04 23:29:28
Issue #: 24
Content:
e Newsletter
.
1Καλοσωρίζω παλιούς και νέους συνδρομητές.

Τα τελευταία χρόνια έγιναν πολλά και αποφασιστικά γεγονότα και ήρθε η ώρα να γίνουν γνωστά. Το άρθρο αυτό θα συνεχιστεί στη στήλη μου όσο υπάρχουν εξελίξεις ή μέχρι την πνευματική λήξη του Αρμαγεδδώνα. Για να τις μάθετε μπορείτε να το τσεκάρετε του που και που.

Το επόμενο δελτίο θα σταλεί τον Οκτώβρη.

 

Ο Αρμαγεδδώνας και η Χιλιετία του Φωτός

Πολλές προφητείες έχουν προβλέψει την άφιξη χιλίων ετών  θεϊκής ειρήνης και ευημερίας, μετά την πλήρη καταστροφή του πολιτισμού. Με βιβλικούς όρους, η τελική μάχη ονομάζεται Aρμαγεδδώνας. Ο Αρμαγεδδώνας πρόκειται να συμβεί μετά από μια σειρά συγκεκριμένων γεγονότων, όπως ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος τεσσεράμισυ ετών, η βασιλεία του Αντίχριστου, η επιβολή του σήματος του θηρίου ή μικροτσίπ RFID στο χέρι ή στο μέτωπο και μια υπερβολική ηλιακή ηλεκτρομαγνητική εκπομπή που θα τερματίσει όλα τα δίκτυα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας και νερού, καθώς και όλα τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα και τα οχήματα με κινητήρα. Μετά από αυτό, οι νεφελίμ θα επιστρέψουν στην επιφάνεια της Γης, θα βασανίσουν τους ανθρώπους για έξι μήνες και θα σκοτώσουν πολλούς μέχρι να απομείνει μόνο το ένα τρίτο της ανθρωπότητας. Τέλος, ο στρατός του Θεού θα καταφτάσει, θα συγκεντρώσει  εθελοντές, θα νικήσουν όλοι μαζί τους νεφελίμ και τον Αντίχριστο και το Φως θα κυβερνήσει με θεία δικαιοσύνη.

Αυτό που οι προφητείες δε λένε είναι ότι όλα αυτά δεν θα συμβούν ταυτόχρονα σε όλα τα παράλληλα και εναλλακτικά σύμπαντα. Σε μερικά σύμπαντα, ο Aρμαγεδδώνας θα γίνει στο αστρικό επίπεδο και η βασιλεία του Φωτός θα φτάσει χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα. Σε άλλα σύμπαντα θα υπάρξει ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, αλλά τίποτε άλλο μέχρι να φτάσει η χιλιετία του Φωτός. Σε άλλα σύμπαντα, η καταστροφή θα φτάσει μέχρι την ηλεκτρομαγνητική ηλιακή εκπομπή, ενώ σε άλλα θα πραγματοποιηθούν όλα τα άνωθεν γεγονότα μέχρι το τέλος. Στα σύμπαντα όπου θα συμβούν μόνο μερικά από τα γεγονότα και φτάσει η χιλιετία, η πλήρης σειρά γεγονότων θα λάβει χώρα μετά τη χιλιετία, όταν λυθούν ο Σάμαελ και η Λίλιθ και οι σκοτεινές δυνάμεις ξανακτίσουν τις υποδομές τους. Στα σύμπαντα όπου θα γίνει ο φυσικός Αρμαγεδδώνας  στο σύνολό του πριν από τη χιλιετία, δεν θα επαναληφθεί μετά. Μετά θα βασιλεύσει ξανά το σκότος, αλλά δεν θα προκαλέσει τέτοια καταστροφή, ώστε να επιφέρει άλλον φυσικό Αρμαγεδδώνα.

Σε πολλά σύμπαντα θα υπάρξει μια παγκόσμια συμφωνία με τους εξωγήινους και δεν θα γίνει Αρμαγεδδώνας μέχρι να λυθεί η συμφωνία. Θα είναι μια κοινωνία αναψυχής, ειρήνης, υγείας και ευημερίας, με όλες τις ανάγκες  καλυμμένες, με δωρεάν υπηρεσίες και προϊόντα και όπου οι άνθρωποι θα δουλεύουν λίγο και θα περνάνε το χρόνο τους ταξιδεύοντας και διασκέδαζοντας. Από την άλλη πλευρά, δε θα υπάρχει πραγματική αγάπη, όλοι θα είναι υπό έλεγχο του νου από τη γέννησή τους, θα παρακολουθούνται από το σύστημα του Big Brother, η ιστορία θα παραποιηθεί και όποιος επαναστατεί ή αμφισβητεί το σύστημα θα δέχεται ισχυρότερη πλύση εγκεφάλου, ενώ σε περίπτωση που δεν προσαρμόζεται  θα θανατώνεται . Στα σύμπαντα όπου ο αστρικός Αρμαγεδδώνας εξελίσσεται τώρα, το 2015-2017, ολόκληρη η σειρά των φυσικών καταστροφών θα συμβεί μετά τη χιλιετία.

Καλά ως εδώ, αλλά τι γίνεται με αυτό το σύμπαν;

Αυτό το σύμπαν υπήρξε ένα από τα 5 σύμπαντα στα οποία ο Αρμαγεδδώνας εξελίχθηκε σε αστρικό επίπεδο και δεν έγινε ούτε παγκόσμια συμφωνία. Αυτό συνέβη χάρη στους εργάτες και τους πολεμιστές του Φωτός, που κατάφεραν  να καθαρίσουν αρκετούς ανθρώπους, να σπάσουν αρκετά μάγια και να σκοτώσουν αρκετούς δαίμονες, με τη βοήθεια του Αρχάγγελου Μιχαήλ. Αυτό έδωσε το δικαίωμα στους θεούς του Ολύμπου και στον Πολέμαρχο του Θεού να συμμετάσχουν στις τελικές και δυσκολότερες μάχες. Ο αστρικός Αρμαγεδδώνας ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2015 και οι τελικές μάχες έγιναν τον Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο του 2017. Ταυτόχρονα, απελευθερώθηκαν και όλα τα άλλα σύμπαντα όπου έγινε ο φυσικός Aρμαγεδδώνας, τα οποία είναι εκατοντάδες χιλιάδες. Η Γη στα σύμπαντα της παγκόσμιας συμφωνίας θα απελευθερωθεί στο μέλλον, αλλά δεν νομίζω σε όλα, γιατί σε κάποια σύμπαντα μπορεί και να καταστραφεί. Ο αστρικός Aρμαγεδδώνας στην πραγματικότητα ήταν και εδώ φυσικός, καθώς η Γη καταστράφηκε πολλές φορές και η ανθρωπότητα πέθανε, αλλά ο Τοπικός Ρυθμιστής Λέρας είχε το δικαίωμα να κάνει μια γενική επανεκκίνηση στο μέιτριξ όπου βρίσκεται η Γη. Αυτό σημαίνει ότι οι ζημιές επισκευάστηκαν, οι μνήμες όλων σβήστηκαν  και οι ψυχές των νεκρών απέκτησαν άλλο αντίγραφο του φυσικού τους σώματος ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν τη ζωή τους.

Αυτά είναι τα πιο σημαντικά γεγονότα:

1.2016: Η μασονία, οι Πεφωτισμένοι και σταδιακά και οι άλλες μυστικές εταιρίες μπλοκαρίστηκαν.

2.30-10-16: Ο Σαμαέλ (ο διάβολος) δέθηκε για χίλια χρόνια. Μπορεί ακόμα να κάνει συμφωνίες με τους ανθρώπους, αλλά δεν μπορεί πλέον να μας επιτεθεί.

3. 2-11-16: Η Λίλιθ δέθηκε για χίλια χρόνια. Μπορεί επίσης να κάνει συμφωνίες, αλλά όχι και να επιτεθεί.

4.7-1-17: Το Συμβούλιο του Φωτός ιδρύθηκε στη Γη. Το καθήκον του είναι να καταργήσει σταδιακά όλες τις σκοτεινές υποδομές και να τις αντικαταστήσει με φωτεινές (νομικό, εκπαιδευτικό και πολιτικο-οικονομικό σύστημα, θρησκείες, βιομηχανία ψυχαγωγίας και μόδας, κλπ.).

5.24-2-17: Ο Κρόνος (Γιαχβέ, Ιεχωβάς, Αλλάχ) που βρισκόταν στον πλανήτη Κρόνο,  σκοτώθηκε και η ψυχή του πήγε στο Φως. Είχε έναν μηχανισμό ο οποίος με τη βοήθεια μαγείας τον βοηθούσε να ξαναγεννηθεί μέσα σε 2 ημέρες, αλλά αυτός έσπασε. Ο θάνατός του σημαίνει ότι όλες οι θρησκείες του (Ισλάμ, Ιουδαϊσμός, Μάρτυρες του Ιεχωβά) θα χάνουν το 3% της ισχύος τους κάθε εβδομάδα.

6. 2017: Πάνω από 1,9 δισεκατομμύρια κλώνοι, σωσίες, ρομποτοειδή και ανδροειδή καταστράφηκαν σταδιακά.

7. 14-4-17: Πραγματοποιήθηκε η μεγάλη μάχη του αστρικού Αρμαγεδδώνα εναντίον των νεφελίμ. Όλοι οι νεφελίμ σκοτώθηκαν και οι ψυχές τους πήγαν στο Φως. Ήταν ένα δισεκατομμύριο και μισό. Τα Τάρταρα σφραγίστηκαν για χίλια χρόνια. Στη Γη προκλήθηκαν πολλές ζημιές και ο Τοπικός Ρυθμιστής έκανε επανεκκίνηση.

8. 4-15-17: Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία εξαλείφθηκε. Αποτελούνταν από περίπου 50.000 πλανήτες. Οι κάτοικοί τους έκαναν συμφωνίες με τους ανθρώπους, έκλεβαν κομμάτια της ψυχής τους, πήγαιναν τις ψυχές τους στους πλανήτες τους όπου τις χρησιμοποιούσαν ως ενεργειακούς σκλάβους και έπαιρναν τη θέση τους στο σώμα τους. Κατά τη διάρκεια ενός έτους, αυτοί οι πλανήτες μειώθηκαν σε μόλις 150. Οι 150 αυτοί αρνήθηκαν να ακολουθήσουν τους άλλους, οι οποίοι είχαν γίνει φωτεινοί. Επιτέθηκαν στη Γη και καταστράφηκαν εντελώς. Στη μάχη χρησιμοποίησαν 5 δισεκατομμύρια διαστημόπλοια και 300 δισεκατομμύρια στρατιώτες. Αυτοί οι εξωγήινοι βοηθούσαν τους σκοτεινούς στόχους του Τεκτονισμού και των Illuminati. Έγινε άλλη μια επανεκκίνηση.

9. 19-4-17: Ο Κθούλου, ένα εξωγήινο τέρας  που ζούσε στον Ειρηνικό Ωκεανό, σκοτώθηκε και η ψυχή του πήγε στο Φως. Έμοιαζε με χταπόδι, είχε μήκος πάνω από 350 μέτρα και το επίπεδο ψυχής του ήταν -250. Οι Ολύμπιοι χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν ειδικά εργαλεία για να το σκοτώσουν. Συνεργαζόταν με τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Το δημιούργησε το 42.000 Π.Χ. ο Πρίγκιπας του Σκότους που βασίλευε στην Ευρώπη και ο οποίος ήταν παράλληλος του Δία.

10. 4-24-17: Έγινε άλλη μια μάχη εναντίον των εξωγήινων. Ήταν με όλους τους πλανήτες του Σαμαέλ και της Λίλιθ που αρνήθηκαν να πάνε στο Φως. Ο Σαμαέλ είχε περίπου 86.000 πλανήτες και η Λίλιθ γύρω στους 124.000 πλανήτες - έναν ολόκληρο γαλαξία. Τα εμφυτεύματα από αυτούς τους πλανήτες  τοποθετούνταν σε ευρεία κλίμακα στα νοσοκομεία, σε εγχειρήσεις, ιατρικές εξετάσεις και εμβόλια. 66 πλανήτες του Σαμαέλ και 111 της Λίλιθ αρνήθηκαν να γίνουν φωτεινοί και καταστράφηκαν στη μάχη. Οι εξωγήινοι πέθαναν και οι ψυχές τους βρίσκονται τώρα στο Φως. Ο Τοπικός Ρυθμιστής έκανε μία ακόμη επανεκκίνηση.

11.27-4-17: Πραγματοποιήθηκε η μάχη εναντίον των υπόλοιπων πλανητών- κατακτητών που δεν ανήκαν στον Σαμαέλ, τη Λίλιθ ή τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία. Έκαναν επίσης συμφωνίες με τους ανθρώπους, τους έβαζαν εμφυτεύματα και έκλεβαν την ψυχή τους. Υπήρχαν 120.000 πλανήτες και εκείνοι που αρνήθηκαν να πάνε στο Φως και επιτέθηκαν στη Γη ήταν περίπου 190. Και καταστράφηκαν. Οι εξωγήινοι πέθαναν και πήγαν στο Φως. Υπήρξε άλλη μια επανεκκίνηση.

12.28- 4-17: Έγινε η μάχη ενάντια στους ερπετοειδείς, τους δρακονιανούς και τους δράκους. Υπήρχαν 500 δισεκατομμύρια δρακονιανοί, 2 τριισεκατομμύρια ερπετοειδείς, 1000 δράκοι (σε ​​επίπεδα ψυχής μεταξύ μείον 100 και μείον 300) και 910 πλανήτες. Χρησιμοποίησαν 800 δισεκατομμύρια διαστημόπλοια. Όλοι οι πλανήτες καταστράφηκαν και όλοι οι εξωγήινοι πέθαναν. Ο  πλανήτης αρχηγός ήταν εντελώς μαύρος και ο μεγαλύτερος από όλους.

-Ο αρχαίος όφις που ξεγέλασε  την Εύα στην Εδέμ ζούσε εκεί. Το επίπεδο της ψυχής του ήταν -400, δηλ. ήταν ισχυρότερο και από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ - στην αντίθετη κλίμακα, φυσικά. Σκοτώθηκε.

-Η βασίλισσα της Αγγλίας κρατούσε το αυγό του όφη στη Γη. Από το αυγό αυτό γεννιόντουσαν όλοι οι ερπετοειδείς. Η ενέργεια όλων των παιδιών που αυτοί θυσίαζαν και έτρωγαν  έμπαινε στο αυγό. Το αυγό καταστράφηκε, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να γεννηθούν άλλοι ερπετοειδείς. Τέλος, το δέντρο του κακού  έσπασε και ξεριζώθηκε. Το μήλο έσπασε κι αυτό. Μετά από κάθε μάχη υπήρχαν σημαντικές ζημιές στη Γη, συμπεριλαμβανομένου ενός πυρηνικού πολέμου και ο Τοπικός Ρυθμιστής έκανε αρκετές επανεκκινήσεις.

13. 30-4-17: Ο κλώνος της Mέδουσας σκοτώθηκε. Η Μέδουσα ήταν ένα εξωγήινο τέρας που ζούσε στην αρχαιότητα και πέτρωνε όποιον το κοίταζε. Τότε τη σκότωσε ο Περσέας, αλλά είχε έναν κλώνο που δημιουργήθηκε το 42. 000 Π.Χ. από τον Πρίγκιπα του Σκότους που κυβερνούσε στην Ευρώπη. Το επίπεδο ψυχής του κλώνου ήταν -380.

14. 2-5-17: Σκοτώθηκε ο Μολώχ. Ο Μολώχ ήταν μια εξωγήινη κουκουβάγια με επίπεδο ψυχής -540. Η πολιτική ελίτ των Illuminati του απέδιδε φόρο τιμής στον εορτασμό της Walnut Grove και του θυσίαζε παιδιά. Προήγαγε επίσης τα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και ήταν υπεύθυνος για την πολιτική και τα ομαδικά σεξουαλικά τελετουργικά.

15. 3-5-17: Σκοτώθηκε ο κλώνος του Μινώταυρου. Ο Μινώταυρος ήταν άλλο ένα τέρας της αρχαιότητας, ένας γιγαντιαίος νεφελίμ γένους καχρέχ,  με κεφάλι ταύρου και σώμα ανθρώπου που σκοτώθηκε τότε από τον Θησέα. Αναδημιουργήθηκε με κλωνοποίηση και η νέα της έκδοση είχε επίπεδο ψυχής -560. Γίνονταν ανθρώπινες θυσίες για αυτόν και εξυπηρετούσε τα σχέδια της Νέας Τάξης. Αυτός ο κλώνος δημιουργήθηκε επίσης το 42. 000 Π.Χ. από τον Πρίγκιπα του Σκότους και την οικογένειά του στην Ευρώπη και ήταν παράλληλός του.

16. 4-5-17: Σκοτώθηκαν δύο εξωγήινοι φοίνικες (πουλιά) . Ο ένας ήταν υπεύθυνος για την αφύπνιση της ενέργειας κουνταλίνι μέσω της γιόγκας κουνταλίνι και της τοποθέτησης εμφυτευμάτων στους ανθρώπους. Το επίπεδό του ήταν -360. Ο άλλος ήταν κλώνος  αντεστραμμένης  ενέργειας  του πραγματικού Φοίνικα, που ήταν φωτεινός. Το επίπεδό του ήταν -630. Ήταν υπεύθυνος για την πολιτική και τη δημιουργία πολέμων. Ο φωτεινός  Φοίνικας απελευθερώθηκε.

17. 5-5-17: Σκοτώθηκαν οι υπόλοιποι κλώνοι των αρχαίων τεράτων ( ή τα αυθεντικά):

α. Κέρβερος:  Ήταν ο σκύλος-φύλακας του Άδη, ένα τέρας με τρία κεφάλια και φίδι αντί για ουρά. Φύλαγε την πύλη του Άδη, που βρίσκεται στο Ακρωτήριο Ταίναρο, στην Κόρινθο. Τον φυλάκισε ο Ηρακλής, αλλά απελευθερώθηκε. Έτσι λοιπόν αυτός που σκοτώθηκε τώρα ήταν ο αυθεντικός Κέρβερος. Εμπόδιζε τους ανθρώπους να επικοινωνούν με το Φως και να θυμούνται τις προηγούμενες ζωές τους και τους νεκρούς να λύνουν τις συμφωνίες τους. Το επίπεδο ψυχής του ήταν -650.

Β. Λερναία Ύδρα:  Ήταν ένα υδάτινο τέρας, ένα φίδι με πολλά κεφάλια που ζούσε στη Λίμνη Στυμφαλία, στο Άργος. Τη σκότωσε ο Ηρακλής. Κλωνοποιήθηκε το 42.000 Π.Χ. και τώρα σκοτώθηκε αυτός ο κλώνος. Είχε επίπεδο ψυχής -560.

Γ.Χίμαιρα:  Ήταν ένα εξωγήινο τέρας με κεφάλι λιονταριού και σώμα φτερωτού τράγου. Ζούσε στην Κόρινθο και το σκότωσε ο ήρωας Βελλεροφόντης . Η άλλη έκδοση της Χίμαιρας ήταν ένας εξωγήινος κλώνος  με επίπεδο ψυχής -470, που επίσης κατασκευάστηκε το 42.000 Π.Χ.

Δ.Λέων της Νεμέας : Ήταν ένα τερατώδες λιοντάρι που ζούσε στη Νεμέα, στην Πελοπόννησο. Το σκότωσε ο  Ηρακλής. Το τωρινό  λιοντάρι ήταν ένας κλώνος που φτιάχτηκε το 42.000 Π.Χ.

E. Γοργόνες: Οι δύο αδερφές της Mέδουσας, η Σθενώ και η Eυρυάλη. Έμοιαζαν με τη Μέδουσα, είχαν δηλαδή φίδια αντί για μαλλιά, το σώμα τους καλυμμένο με λέπια δράκου, χαυλιόδοντες αγριόχοιρου, χρυσές φτερούγες και χάλκινα χέρια. Σε αντίθεση με τη Μέδουσα, ήταν αθάνατες και δεν σκοτώθηκαν στην αρχαιότητα. Σκοτώθηκαν όμως  τώρα, επειδή η μάχη ήταν στο πνευματικό επίπεδο και όχι στο φυσικό.

F. Tυφών:  Ήταν ένα φτερωτό ανθρωπόμορφο τέρας που δημιουργούσε τυφώνες. Νικήθηκε από τον Δία και ρίχτηκε στα Τάρταρα, αλλά δεν πέθανε. Πέθανε όμως τώρα.

Γ. Σάτυροι:  Ήταν Νεφελίμ της φυλής Nαρούντχ, άνδρες με πόδια και ουρά τράγου, κέρατα και μεγάλη σεξουαλική όρεξη. Αυτοί που σκοτώθηκαν τώρα ήταν κλώνοι.

H. Κόττος: Ήταν ένας από τους τρεις εκατόγχειρες της ελληνικής μυθολογίας (Βριάρεως ή Αιγαίων, Κόττος και Γύγης). Ήταν Νεφελίμ της φυλής Zαχραντέχ, ανθρωπόμορφα όντα με εκατό χέρια και  50 κεφάλια και υπεράνθρωπη δύναμη. Αυτός που πέθανε τώρα ήταν κλώνος.

I. Έχιδνα: Τερατόμορφη  νύμφη από την αρχαιότητα, με κεφάλι γυναίκας και σώμα φιδιού. Τη σκότωσε ο Άργος ο Πανόπτης, ένας γίγαντας. Η τωρινή Έχιδνα ήταν κλώνος.

J. Άργος ο Πανόπτης:  Ήταν ένας γίγαντας της αρχαιότητας με πολλά μάτια. Σκότωσε την  Έχιδνα και τον ίδιο τον σκότωσε ο Ερμής. Ο τωρινός ήταν κλώνος.

18. 6-5-17: Διεξήχθηκε ο πόλεμος εναντίον των εξωγήινων  της ενέργειας κουνταλίνι, που εμφύτευαν τους ανθρώπους μέσω της γιόγκας κουνταλίνι  και έκλεβαν την ψυχή τους. Υπήρχαν 1101 πλανήτες. Καταστράφηκαν όλοι και οι ψυχές των κατοίκων πήγαν στο Φως. Στη συνέχεια έγινε άλλη μια επανεκκίνηση στη Γη.

19.7-5-17: Σκοτώθηκε ο Γέτι (ο χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων), ένα τεράστιο εξωγήινο τέρας που ζούσε στα Ιμαλάια. Το επίπεδό του ήταν -650. Το δημιούργησε ο Πρίγκιπας του Σκότους που κυβερνούσε τη Νότια Αμερική το  42.000 Π.Χ. Οι πλανήτες που συνδέονταν με τον Γέτι αφανίστηκαν, καθώς συνεργάζονταν με τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Έγινε κι άλλη επανεκκίνηση.

20. 8-5-17: Διεξήχθη ένας διαστημικός Aρμαγεδδώνας. Έντεκα πλανητικά συστήματα που ανήκαν στον Τεκτονισμό επιτέθηκαν στη Γη και αφανίστηκαν. Υπήρχαν 3 δισεκατομμύρια πλανήτες σε αυτά. Ονομάζονταν Ιερά Εξέταση, και ήταν υπεύθυνοι για την εγκαθίδρυση της Ιεράς Ιεράς Εξέτασης στη Γη. Ακολούθησε άλλη μια επανεκκίνηση.

21.9-5-17: Η Γη δέχτηκε επίθεση από ένα άλλο πλανητικό σύστημα, το πιο απομακρυσμένο, το οποίο και εξολοθρεύτηκε ολοκληρωτικά. Η κυβέρνηση της Γαλλίας και των Η.Π.Α. είχαν ζητήσει βοήθεια από τους  εξωγήινους  για να διατηρήσουν την Νέα Τάξη. Έγινε κι άλλη επανεκκίνηση.

22.10-5-17: Οι 10.000 σκοτεινοί ιερείς της Σάνγκρι-Λα  που διάβαζαν κατάρες εναντίων όλης της ανθρωπότητας κατόπιν εντολής της Λίλιθ σκοτώθηκαν.

23.11-5-17: Το Σερν αποσυναρμολογήθηκε. Οι 812 σκοτεινές πλατφόρμες, οι 218 βωμοί και τα 10.000 υποστηρικτικά δίχτυα διασπάστηκαν και όλες οι πύλες σφραγίστηκαν. Τέλος, σκοτώθηκαν 3812 κόκκινοι, αμέτρητοι δαίμονες και 888 ενσάρκωμένοι σκοτεινοί φρουροί επιπέδου -200.

24.13-5-17: Οι πλανήτες του αστερισμού Αλντεμπαράν της Μαύρης Αδελφότητας τοποθέτησαν βόμβες πάνω από τη Γη. Αυτές απενεργοποιήθηκαν και οι πλανήτες αφανίστηκαν στον πόλεμο που ακολούθησε, μαζί με όλους τους πλανήτες που τούς βοήθησαν, συνολικά 831.

-Τρεις πλανήτες από τον Άλφα Κενταύρου τοποθέτησαν ένα σύστημα οπλισμού πάνω στη Γη. Αποσυναρμολογήθηκε και οι πλανήτες αυτοί καταστράφηκαν. Υπήρξε επανεκκίνηση στη Γη και στο ήμισυ του ηλιακού μας συστήματος.

25.14-5-17: Έλαβε χώρα ο Αρμαγεδδώνας σε μισό σύμπαν. Οι 3 πλανήτες του Άλφα Κενταύρου ζήτησαν από άλλους πλανήτες να επιτεθούν στη Γη σε περίπτωση που είχαν την ίδια μοίρα με τους προηγούμενους πλανήτες. Αυτοί οι άλλοι πλανήτες προέρχονταν από δύο σειρές 6 και 11 ηλιακών συστημάτων συνολικού αριθμού 9 δισεκατομμύρια πλανήτες. Υπήρχε και ένας οπλικός σταθμός ενός μυστικού πλανήτη που επιτέθηκε στη Γη. Αυτές οι  δύο σειρές ηλιακών συστημάτων ήταν οι τελικοί ελεγκτές και δημιουργοί της αποστολής όλων των κόκκινων πάνω στη Γη και έφτιαξαν όλες τις μυστικές πλατφόρμες, τα δίκτυα και συστήματα των κόκκινων. Οι 9 δισεκατομμύρια πλανήτες και ο οπλισμός τους καταστράφηκαν στη σύγκρουση. Έγινε επανεκκίνηση στο μισό σύμπαν.

26.20-5-17: Οι εξωγήινοι  Άρχοντες έφτιαξαν έναν κλώνο της Γης και προσπάθησαν να τον βάλουν στη θέση της πραγματικής Γης την οποία θα κατέστρεφαν. Οι φωτεινές δυνάμεις κατέστρεψαν τον κλώνο.

27.22-5-17: Οι Άρχοντες εκπυρσοκρότησαν 11 σκοτεινούς πλανήτες προς τη Γη με σκοπό να την καταστρέψουν. Αντί αυτού και οι 11 πλανήτες καταστράφηκαν από τις δυνάμεις του Φωτός.

28.24-5-17: Όλοι οι Άρχοντες, οι «αρχοντικοί» αστερισμοί και οι σκοτεινές τους πλανητικές συμμαχίες σε όλα τα σύμπαντα καταστράφηκαν. Είχαν ειδικά εργαλεία και μυστικά όπλα που  εξαλείφθηκαν. Είχαν  βάλει μια αρχοντική Γη μέσα στην πραγματική Γη. Η ψεύτικη αυτή Γη καταστράφηκε και μεταφέρθηκε έξω από το σώμα της πραγματικής Γης. Η μέρα αυτή θα αποκαλείται στο εξής η Παγκόσμια Ημέρα του Φωτός.

29. 26-5-17: Καταστράφηηκε η Κιβωτός της Διαθήκης. Ο βασιλιάς Σολομώντας την  είχε κατασκευάσει με τη βοήθεια των Αρχόντων και όταν πέθανε έγινε κι ο ίδιος εξωγήινος Άρχοντας. Σκοτώθηκε στη μάχη. Ο σκοτεινός αστερισμός του Ωρίωνα είχε αντικαταστήσει τους Άρχοντες και είχε τοποθετήσει νάρκες σε όλη τη Γη. Αυτός και οι αστερισμοί-σύμμαχοί του αφανίστηκαν. Έγινε νέα επανεκκίνηση.

30. 27-5-17: 300.000 νεφελίμ  εϊχαν απομείνει  κρυμμένοι  σ΄αυτή την πλευρά της Γης. Μετά την αποκάλυψή τους επιτέθηκαν και τερματίστηκαν. Υπήρξε άλλη μια επανεκκίνηση.

31.29-5-17: Οι μασόνοι ζήτησαν βοήθεια από νέους εξωγήινους  που κατασκεύασαν καθρεφτιζόμενα σύμπαντα, δηλαδή σύμπαντα με τεχνητούς αστερισμούς και εξωγήινους. Οι στόλοι τους συγκεντρώθηκαν γύρω από τη Γη και πίσω από το φεγγάρι, μας επιτέθηκαν και καταστράφηκαν όλοι στη διαστημική μάχη που ακολούθησε, μαζί με τα τεχνιτά τους σύμπαντα. Οι πολεμικές πλατφόρμες -δορυφόροι του Von-Braun καταστράφηκαν επίσης. Συνολικά υπήρχαν 18 τετράκις εκατομμύρια εξωγήινοι. Πραγματοποιήθηκαν δύο επανεκκινήσεις εκείνη την ημέρα.

32. 31-5-17: Η Λευκή Αδελφότητα των νεφελίμ  της Αράκουλας-1, ένας πλανήτης πίσω από τον Ήλιο, έστειλε 300.000 από τους πολεμιστές του στη Γη για να εκδικηθεί το θάνατο των αδελφών τους. Η μάχη διεξήχθη ενάντια στο σύνολο του πληθυσμού της Αράκουλας-1, που απαρτίζετο από 11 δισεκατομμύρια νεφελίμ, καθώς και τους εξωγήινους συμμάχους τους . Στον πλανήτη αυτό υπήρχαν και άνθρωποι που ζούσαν στα Τάρταρα του πλανήτη (δηλαδή στην άλλη πλευρά του) επί  35.000 χρόνια. Μετακινήθηκαν στην άλλη πλευρά του πλανήτη, όπου ζούσαν οι νεφελίμ και όπου η ατμόσφαιρα είναι λιγότερο πυκνή. Οι κόκκινοι στη Γη έχασαν το 93% της δύναμής τους μέσω αυτής της διαδικασίας. Όλα τα τέρατα που αναφέρθηκαν παραπάνω, συμπεριλαμβανομένου του αρχαίου όφεος της  γένεσης της Αράκουλας-1 (παρόμοια με αυτά της Γης), εξαλείφθηκαν επίσης. Ο Τοπικός Ρυθμιστής έκανε μια νέα επανεκκίνηση στη Γη και στην Αράκουλα-1.

-Την ίδια μέρα, αυτό που έγινε με την Αράκουλα-1 έγινε και με τους υπόλοιπους πλανήτες της Λευκής Αδελφότητας όπου κατοικούσαν νεφελίμ  και άνθρωποι σε όλα τα σύμπαντα. Αυτοί οι πλανήτες ήταν 72 δισεκατομμύρια. Συνολικά σκοτώθηκαν 1.111 τρισεκατομμύρια νεφελίμ, συν τους  εξωγήινους σύμμαχούς τους. Οι Τοπικοί Ρυθμιστές έκαναν μια επανεκκίνηση στη Γη, στο ηλιακό μμας σύστημα και στο υπόλοιπο 10% αυτού του σύμπαντος όπου διεξήχθη πόλεμος.

33. 3-6-17: Μια άλλη μάχη πραγματοποιήθηκε με πλανήτες από άλλα σύμπαντα, αφού επιτέθηκαν στη Γη αυτού του σύμπαντος. Ήταν 1.111 δισεκατομμύρια πλανήτες από τους οποίους στο 72% κατοικούσαν νεφελίμ και υποδουλωμένοι άνθρωποι. Αυτοί απελευθερώθηκαν και οι άνθρωποι που ζούσαν στα Τάρταρα μεταφέρθηκαν στην άλλη πλευρά των πλανητών. Οι 1.111 πλανήτες συν τους πλανήτες των 312 δισεκατομμυρίων εξωγήινων  που τους βοηθούσαν καταστράφηκαν. Όλοι οι  νεφελίμ και εξωγήινοι σκοτώθηκαν. Άλλη μια επανεκκίνηση έγινε στη Γη, στο ηλιακό μας σύστημα και σε άλλους 7 γαλαξίες.

34. 5-6-17: Ο παράλληλος του Δία σε έναν άλλο πλανήτη κλωνοποίησε το 19ο αιώνα όλους τους  θεούς Ελ των 4 πρώτων γενεών (Δίας, οι 12 θεοί του Ολύμπου, τα παιδιά τους και οι Σκανδιναβοί θεοί) και τους έστειλε στη Γη. Όλοι αυτοί σκοτώθηκαν τώρα. Ακολούθησαν τρεις επανεκκινήσεις.

-Οι αποφάσεις του ομίλου Bilderberg ακυρώθηκαν.

-Μια μάχη διεξήχθη με άλλα 1.111 δισεκατομμύρια πλανήτες από άλλα σύμπαντα, από τα οποία το 72% ήταν πλανήτες νεφελίμ. Καταστράφηκαν όλοι. Οι υποδουλωμένοι άνθρωποι απελευθερώθηκαν και αυτοί που ζούσαν  στα Τάρταρα μεταφέρθηκαν στην άλλη  πλευρά των πλανητών. Έγιναν 3 επανεκκινήσεις στη Γη και σε άλλους αστερισμούς.

35. 6-6-17: Διεξήχθη μάχη εναντίον 1.111 ηλιακών συστημάτων  από άλλα σύμπαντα (72% από αυτά ήταν πλανήτες νεφελίμ). Καταστράφηκαν όλοι. Οι υποδουλωμένοι άνθρωποι απελευθερώθηκαν και αυτοί που ζούσαν  στα Τάρταρα μεταφέρθηκαν στην άλλη  πλευρά των πλανητών. Ο Λέρας και οι άλλοι τοπικοί ρυθμιστές πραγματοποίησαν 7 επανεκκινήσεις. Το μισό σύμπαν καταστράφηκε και έγινε μια συνδυαστική επανεκκίνηση.

36. 9-6-17: Νέοι κλώνοι των 13 προαναφερθέντων σούπερ- όντων  κατασκευάστηκαν και σκοτώθηκαν σε μια νέα μάχη.

-Ο θεός του καθολικισμού (σκοτεινή θρησκεία) δέθηκε. Ήταν ενσαρκωμένος νεφελίμ με επίπεδο ψυχής -870.

-Όλες οι πλατφόρμες που προωθούσαν τη σκοτεινή χιλιετία 2000, η οποία θα αντικαταθιστούσε την χιλιετία του Φωτός, έσπασαν.

-Την ίδια ημέρα έγινε μάχη με άλλα 1.111 δισεκατομμύρια αστρικών συστημάτων. Το 72% αυτών ήταν πλανήτες νεφελίμ. Καταστράφηκαν όλοι. Οι υποδουλωμένοι άνθρωποι απελευθερώθηκαν και αυτοί που ζούσαν  στα Τάρταρα μεταφέρθηκαν στην άλλη  πλευρά των πλανητών.

-Απομακρύνθηκε ένα σύστημα επιτάχυνσης του χρόνου για την απελευθέρωση του Σαμαέλ και ακολούθησε μια μάχη με τους νεφελίμ (που ήταν να γίνει μετά τα 1.000 χρόνια Φωτός) και τα γεγονότα αυτά παρεμποδίστηκαν να συμβούν τώρα.

-Ο θεός του καθολικισμού σκοτώθηκε στον Όλυμπο. Εννέα επανεκκινήσεις έγιναν στη Γη, 7 στο ηλιακό μας σύστημα και 3 στο σύμπαν μας.

37: 11-6-17: Οι 11 Πρίγκιπες και οι 11 Πριγκίπισσες του Σκότους είχαν χτίσει μια κάψουλα χρόνου το 42.000 Π.Χ. προκειμένου να αποκαταστήσουν τη σκοτεινή ηγεμονία της Γης κάθε φορά που αυτή θα έπεφτε. Ήταν συνδεδεμένη με εξωγήινους υψηλού επιπέδου  που  μπορούσαν να ξαναδημιουργήσουν όλους τους δαίμονες , νεφελίμ και εξωγήινους που είχαν σκοτωθεί προηγουμένως και όλες τις υποδομές τους. Η κάψουλα καταστράφηκε και οι εξωγήινοι σκοτώθηκαν. Έγινε ακόμα μια επανεκκίνηση στο ηλιακό μας σύστημα , 2 στη Γη και μία στα δικά τους ηλιακά συστήματα. Εάν οι πολεμιστές του Φωτός δεν κατάφερναν να εντοπίσουν και να συντρίψουν την κάψουλα εκείνη την ημέρα (11-6), μετά από τις 11 μ.μ. οι μασονία θα είχε αναλάβει μόνιμα την παγκόσμια κυριαρχία της Γης (11 + 11 + 11 = 33, σύμβολο της μασονίας).

38. 13-6-17: Η κάψουλα χρόνου  είχε μια βαλβίδα ασφαλείας η οποία δεν είχε σπάσει σωστά και οι αρχιμασόνοι έπεισαν  νέους εξωγήινους  (Υψηλοί Εξωγήινοι 111 ) να αναλάβουν την κυριαρχία της Γης σε συνεργασία μαζί τους. Η βαλβίδα είχε ένα μηχανισμό όπως εκείνος ενός αρχαίου χρημματοκιβωτίου  και μπορούσε να τον σπάσει μόνο η Πριγκίπισσα του σκότους της Βόρειας Αμερικής  του 42.000 (η τωρινή φωτεινή παράλληλή της), επειδή εκείνη την εποχή ήταν κατά της δημιουργίας της κάψουλας. Τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν επίσης ξεχωριστά, το ίδιο και η τεχνική που εφαρμόστηκε. Μετά από αυτό οι μασόνοι έχασαν το δικαίωμά τους να ξανασυνεργαστούν με οποιονδήποτε εξωγήινο κατά τη διάρκεια της χιλιετίας του Φωτός. Έγινε κι άλλη επανεκκίνηση.

39. 15-6-17: Πραγματοποιήθηκε η τελική μάχη  με τους νέους  111Υψηλούς Εξωγήινους. Αυτοί και οι συμμαχίες τους εξουδετερώθηκαν. Η μάχη αυτή επιδείχθηκε σε όλους τους εναπομείναντες σκοτεινούς εξωγήινους ως  μάθημα για το τι θα συμβεί και σ΄ αυτούς αν πάνε ενάντια στο Φως με οποιονδήποτε τρόπο. Ο αρχηγός τους ήταν ο γενικός γαλαξιακός εξωγήινος ηγέτης , το επίπεδο του ήταν -1666 και ήταν παράλληλος του Δία. Ήταν επίσης ο Πρίγκηπας του Σκότους στην Ευρώπη του 42.000, ο οποίος έγινε εξωγήινος μετά από το θάνατό του. Μαζί του ήταν και οι υπόλοιποι 21 Πρίγκηπες και Πριγκίπισσες του Σκότους που επίσης είχαν γίνει εξωγήινοι μετά το θάνατό τους.

-Οι ελευθεροτέκτονες διατάχτηκαν να αφήσουν την εξουσία στο Φως μέχρι τις 7-7-17. Έγιναν 5 επανεκκινήσεις στη Γη και 6 στο ηλιακό μας σύστημα.

40. 15-6-17: Τα 25 πρωτόκολλα του Σαμαέλ (γνωστά ως "Τα πρωτόκολλα των σωφών της Σιών") διαλύθηκαν. Οι Οσέ και Mπουρμούρ, οι δύο  νεφελίμ βαλάχ  που ήταν υπεύθυνοι για την εφαρμογή των πρωτοκόλλων σκοτώθηκαν μαζί με τους βοηθούς και  τους φρουρούς τους. Ζούσαν σ΄αυτή την πλευρά της  Γης. Οι 7 γιοι του Σαμαέλ (Σαβαώθ, Γιαλνταμπαώθ και άλλοι 5) σκοτώθηκαν μαζί με τους υπηρέτες και τους φρουρούς τους.

-Οι πολεμιστές του Φωτός ξεκλείδωσαν με το κλειδί του Αρχάγγελου Μιχαήλ την κλειδαριά που βρίσκεται στον ομφαλό της Γης, στους Δελφούς, και οι Φωτεινές Πύλες άνοιξαν φαρδιά-πλατιά. Από δω και στο εξής, οποιαδήποτε σκοτεινή δύναμη, ακόμα και ανθρώπινη, θα αφαιρείται και θα εξουδετερώνεται. Δηλώθηκαν η κυριαρχία και εξουσία του Φωτός πάνω  στη Γη. Έγιναν 2 επανεκκινήσεις.

41. 16-6-17: Οι 1000 Αρχαγγέλοι του Σκότους που κυβέρνησαν σε 1.000 βασίλεια το  42.000 Π.Χ. εξοντώθηκαν μαζί με τους υπηρέτες και  φρουρούς τους. Οι 1000 πύλες από τις οποίες περνούσαν σφραγίστηκαν. Η άβυσσος του σκότους κλειδώθηκε και εξαφανίστηκε για όλη τη διάρκεια των 1000 χρόνων του Φωτός. Ακολούθησε επανεκκίνηση.

-Την ίδια μέρα, ο θεός των μασόνων, που ονομάζεται MATΣ (Μεγάλος Αρχιτέκτονας του Σύμπαντος), σκοτώθηκε στον Όλυμπο. Το επίπεδο του ήταν -1881 και ήταν παράλληλος του Δία. Οι 18 νεφελίμ που τον φύλαγαν στο Αραντίς (αρχαίο όνομα της Θεσσαλονίκης) σκοτώθηκαν.

-Η σφραγίδα του φωτός τοποθετήθηκε στη Γη και εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο. Οι 7 Φλόγες του Φωτός άναψαν στην Ελλάδα. Έγινε επανεκκίνηση.

-Η εξουσία και η κυριαρχία του Φωτός δηλώθηκαν στη Γη και σε όλα τα σύμπαντα όπου έλαβε χώρα ο φυσικός και αστρικός Αρμαγεδδώνας (αλλά όχι στα σύμπαντα της παγκόσμιας συμφωνίας).

-Η 16-6-17 ήταν η ημέρα του αστρικού τέλους του Aρμαγεδδώνα.

42. 17-6-17: Το 92% των πλανητών των γκρίζων εξωγήινων  (παλαιό όνομα Bασχρανέχ) δέχτηκε να πάει στο Φως. Υπήρχαν περίπου 8.000 τέτοιοι πλανήτες. Γινόμενοι φωτεινοί θα αποκτήσουν σύντομα την ικανότητα αναπαραγωγής. Όλα τα εξωγήινα είδη σε όλους τους πλανήτες που έγιναν φωτεινοί θα αλλάξουν σταδιακά και θα αποκτήσουν όλο και περισσότερα ανθρώπινα χαρακτηριστικά μέχρι να γίνουν άνθρωποι. Οι πλανήτες των γκρίζων που αρνήθηκαν να γίνουν φωτεινοί θα εξαφανιστούν μόλις επιτεθούν στη Γη (οι σκοτεινοί επιτίθενται πάντα, δεν μπορούν να αντισταθούν).

43. 18-6-17: Ο Ζαγκάν σκοτώθηκε στον Όλυμπο. Ο Zαγκάν ήταν ένας υψηλόβαθμος έκπτωτος άγγελος που έμοιαζε με γιγαντιαία νυχτερίδα και είχε επίπεδο ψυχής -2000. Ήταν υπευθύνος της πολιτικής σκηνής και μπορούσε να μετατρέψει τα πάντα σε οτιδήποτε άλλο. Από το 1823 ζούσε στην Αθήνα και πέρασε τις τελευταίες 5 δεκαετίες στο προεδρικό μέγαρο. Η δουλειά του ήταν να κάνει την Ελλάδα το παγκόσμιο κέντρο της σκοτεινής κυριαρχίας της ελίτ προσπαθώντας να αναστρέψει την φωτεινή της ενέργεια. Ήταν ο πνευματικός γιος του Δία. Οι 3 φύλακες νεφελίμ του Zαγκάν και οι 1000 βοηθοί του σκοτώθηκαν επίσης.

-Την ίδια μέρα, η αρχαία συμφωνία του Αδάμ και της Εύας του προπατορικού αμαρτήματος έσπασε. Όλοι οι δαίμονες που σχετίζονται με αυτό το αμάρτημα σκοτώθηκαν.

-Όλες οι συμφωνίες του 19ου αιώνα με τον σκοτεινό κλώνο του Δία έσπασαν επίσης καθώς και τα σκοτεινά τελετουργικά από εκείνη την εποχή που υποστήριζαν την τεχνολογία HAARP.

44. 20-6-17: Ο Αντίχριστος και ο κλώνος του εξοντώθηκαν, ο πρώτος στον Όλυμπο και ο δεύτερος στη Θεσσαλονίκη. Ο στρατός τους 1,2 εκατομμυρίων νεφελίμ αποδεκατίστηκε. Όλα τα τελετουργικά τους για να φέρουν το μικροτσίπ RFID και τον Τρίτο παγκόσμιο πόλεμο έσπασαν. Το επίπεδο του Αντίχριστου ήταν -2.500 και  του κλώνου του -2.300.

- Σκοτώθηκε ο Αντράλ, ένας υψηλόβαθμος νεφελίμ  επιπέδου -450.  Ευθύνεται για την απαγωγή, τη δολοφονία και την προσωπική κατανάλωση εκατομμυρίων παιδιών. Είχε έρθει από το μέλλον.

45. 21-6-17: Το 42.000, ο αρχηγός των Πριγκήπων του σκότους και  κυβερνήτης της Ευρώπης, κατασκεύασε και έθεσε σε λειτουργία ένα σύστημα χρήσης του χωροχρόνου με δικλείδα ασφαλείας εξασφαλίζοντας ότι οι φωτεινές εξελίξεις όλων των γεγονότων θα αντιστρέφονταν και θα παρέμενε το σκοτεινό στάτους κουό. Αυτό έγινε σε συνεργασία με υψηλόβαθμούς εξωγήινους που έβαλαν επίσης τον γυάλινο θόλο πάνω από τη Γη (αυτόν που περιγράφεται στην Παλαιά Διαθήκη). Η δικλείδα έσπασε και οι 23 φρουροί του σκοτώθηκαν. Όλοι οι εξωγήινοι σκοτώθηκαν στη μάχη που ακολούθησε και οι πλανήτες τους αφανίστηκαν. Οι γαλαξίες τους ανέρχονταν σε 111.000 δισεκατομμύρια και τα στρατεύματά τους ήταν 300 πεντάκις εκατομμύρια.

-Αποτράπηκε μια προσπάθεια να εισαχθεί η παγκόσμια συμφωνία στη Γη μέσω ενός σκοτεινού τελετουργικού σε ένα ελληνικό νησί.

- Σκοτώθηκε o Χαουρές, ένας υψηλόβαθμος νεφελίμ μαλτσέχ (κύνοκέφαλος). Ήταν υπεύθυνος για τον πόλεμο στη Γη. Το επίπεδο του ήταν -2.700 και είχε έρθει επίσης από το μέλλον.

-Έσπασαν κι άλλοι μηχανισμοί και συστήματα που εγκαταστάθηκαν  το  42.000: Ένας μηχανισμός για τη μείωση της ανθρώπινης ζωής, ένας άλλος για τον έλεγχο των ανθρώπων, μια εγκατάσταση αλλοίωσης χρόνου, καθώς και μηχανήματα βασανιστηρίων.

46. ​​22-6-17: To τελετουργικό στο ελληνικό νησί έσπασε και οι εξωγήινοι σκοτώθηκαν στη μάχη που ακολούθησε. Ήταν 800 εννιάκις εκατομμύρια εξωγήινοι. Βρέθηκαν και έσπασαν οι κρυμμένοι μηχανισμοί και σκοτώθηκαν οι εξωγήινοι που τούς φύλαγαν. Έγιναν 7 γήινες και ηλιακές επανεκκινήσεις για κάθε σύμπαν και μία γενική επανεκκίνηση.

47. 23-6-17: Πραγματοποιήθηκε η τελική μάχη με τους κατασκευαστές του γήινου θόλου (εξωγήινοι). Έσπασαν οι εξής μηχανισμοί από το 42.000:

-Ένας  μηχανισμός χρόνου που επέτρεπε στους σκοτεινούς να φέρνουν εξωγήινους , Νεφελίμ και άλλα σκοτεινά πλάσματα από το μέλλον.

-Ένας  μηχανισμός  ελέγχου του νου.

-Οι υπόλοιποι κατασκευαστές του θόλου εξαλείφθηκαν στη Γη, στο ηλιακό μας σύστημα και στα ηλιακά συστήματά  τους. Ανέρχονταν  στα 3 τετράκις εκατομμύρια.

-Σκοτώθηκαν οι εξής: Aντρέαλφος, ένας μπαχομέχ με επίπεδο ψυχής -530 και ο Bαλάκ, ένας Zαχραντέχ επιπέδου -660.

48.24-6-17 (Άη Γιάννης): Το Mέϊτριξ και ο γήινος θόλος αποκολλήθηκαν και αφαιρέθηκαν. Μπήκανε στη φωτεινή χωροχρονική δίνη  που άνοιξε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και εξαφανίστηκαν. Και τα δύο τα τοποθέτηθησε ο Πρίγκηπας του Σκότους  της Ευρώπης το 42.000. Αν οι πολεμιστές του Φωτός δεν έβρισκαν ότι το μέϊτριξ  και ο θόλος έπρεπε να απομακρυνθούν στο θερινό ηλιοστάσιο, θα έπρεπε να περιμένουμε έναν ολόκληρο χρόνο προτού κερδίσουν το δικαίωμα να το ξανακάνουν. Και θα ήταν ένα έτος γεμάτο παγκόσμιες καταστροφές. Ακολούθησε η  τελική μάχη με τους υπόλοιπους ανώτερους εξωγήινους του μέϊτριξ  και του θόλου. Ο αριθμός τους ήταν 80 εικοσάκις εκατομμύρια -8060 . Το σκοτεινό σύστημα στις χώρες πέρα ​​από τον γνωστό κόσμο (έξω από τον θόλο) έπεσε.

Τα ακόλουθα σούπερ όντα σκοτώθηκαν:

-Βελιάλ, ένας από τους βασιλείς των Νεφελίμ της φυλής των μαλτσέχ, με επίπεδο -2300, καθώς και οι φρουροί του. Ήρθε απ το μέλλον.

-Ο Μεγάλος Λύγκας, ένα είδος υδρόβιου δράκου σαν όπλα, που ονομάζεται Gichi-anami'e-bizhiw στα Ojibwe, επιπέδου -2.400. Βύθιζε τους ανθρώπους στο νερό και τους έπνιγε.

-Ο Βαπουλά, ένας βασιλεύς λοσντβέχ  επιπέδου  -2.400 και υπεύθυνος για τη μόδα και τα 25 πρωτόκολλα. Ήρθε απ το μέλλον.

-Ο Oριάς, ένας άλλος  βασιλεύςλοσντβέχ με επίπεδο ψυχής -2.400 και υπεύθυνος για τις σκοτεινές αστρικές πύλες. Ήρθε απ το μέλλον.

49. 25-6-17: Μια σειρά σκοτεινών τελετουργικών που στόχευαν στην επαναφορά των 72 βασιλέων των νεφελίμ και της σκοτεινής τάξης έσπασαν.

Οι ακόλουθοι μηχανισμοί τερματίστηκαν:

-Η χρονομηχανή Chronovisor, κατασκευασμένη κατόπιν εντολής των μασόνων το 1972 στο Παρίσι και κρυμμένη στο Βατικανό.

-Ένας μηχανισμός του  42.000 που είτε μετέτρεπε  όλες τις οργανώσεις σε σκοτεινές είτε τις έκλεινε.

-Ένας άλλος μηχανισμός του 42.000 που έσβηνε τη μνήμη των ανθρώπων.

Την ημέρα εκείνη δηλώθηκε το φυσικό τέλος του Aρμαγεδδώνα.

50.27-6-17: Ένα παγκόσμιο σκοτεινό τελετουργικό που πραγματοποίησαν 13.000 μάγοι για να διατηρήσουν την Νέα Τάξη  έσπασε και οι μάγοι δέθηκαν.

51.28-6-17: Έσπασαν κι άλλοι μηχανισμοί από το 42.000 και εξολοθρεύτηκαν οι Ανώτεροι Εξωγήινοι Χειριστές τους στις μάχες που ακολούθησαν. Οι εξωγήινοι ήταν 980 δεκαοχτάκις εκατομμύρια -1057- .

-Έσπασαν τα ακόλουθα μηχανήματα:

α. Μηχανή παράτασης χρόνου έτσι ώστε τα πράγματα να γέρνουν προς όφελος του σκότους.

β. Μηχανή που απέκρυβε την αλήθεια

γ. Μηχανές παραγωγής θερμότητας. (Παλιότερα, το 2016, είχει σπάσει μια μηχανή παραγωγής ψύχους και ανεμοστρόβυλων).

δ. Μηχανή παρεμπόδισης εκμάθησης γλωσσών (διαγραφή λέξεων και γλωσσών από τη μνήμη των ανθρώπων).

-Οι ακόλουθες οντότητες σκοτώθηκαν:

α.Μια ομάδα λυκανθρώπων που έγιναν έτσι από κατάρα του Δία, ο Λυκάωνας και οι γιοι του. Το επίπεδο του Λυκάωνα ήταν -2800 και των υπολοίπων μεταξύ -1400 και -2000.

β.Ο Δανταλίων, βασιλεύς νεφελίμ της Κρόνιας φυλής γιγάντων, με επίπεδο ψυχής -2700. Ήρθε απ το μέλλον.

γ. Ο Αμύ, βασιλεύς νεφελίμ της Κρόνιας φυλής γιγάντων, με επίπεδο ψυχής -2800. Ήρθε απ το μέλλον.

δ. Wendigo, ένα δολοφονικό και καννίβαλο  τέρας που ζούσε στις κεντρικές ΗΠΑ,  με επίπεδο ψυχής -2900.

52.29-6-17: Οι ακόλουθοι μηχανισμοί από το 42.000 έσπασαν ή σφραγίστηκαν:

α.Μια μέγα μηχανή που παρέτεινε τις αρνητικές καταστάσεις.

β. Μια αποθήκη όπου φυλάσσονταν οι σκλαβωμένες ψυχές.

γ. Μια ομπρέλα που λειτουργούσε σαν φράγμα για τις ευεργετικές συχνότητες του Φωτός στη Γη.

δ. Μια κύρια πύλη εισόδου στη Γη που χρησιμοποιούσαν οι εξωγήινοι.

-Οι ακόλουθες οντότητες σκοτώθηκαν:

α. Ο Ανδρομάλιος, ένας Κρόνιος γίγαντας νεφελίμ, υπεύθυνος για την πλύση εγκεφάλου των παιδιών, επιπέδου -3000. Τα επίπεδα των φρουρών του ήταν μεταξύ -1000 και -2000. Ήρθε από το μέλλον.

β.Τα 3 τέρατα Ουκτένα που είναι γνωστά στους Ινδιάνους Τσερόκε, κάτι μεταξύ γιγαντιαίων δράκων και φιδιών που έκλεβαν παιδιά, με επίπεδο ψυχής -3300 το καθένα.

-Ένα δισεκατομμύριο εξωγήινοι  σκοτώθηκαν στις μάχες.

53. 1-07-17: Πραγματοποιήθηκε μια μάχη ενάντια στην Inter-Universal Federation (άλλη μια ομάδα σκοτεινών πλανητών). Έλεγχαν τη σούπερ μηχανή παραγωγής  φυσικών φαινομένων. Προκαλούσε ακραία και καταστροφικά καιρικά φαινόμενα. Το μηχάνημα και τα κύματά του έσπασαν και η ομοσπονδία εξοντώθηκε. Υπήρχαν 800 πεντάκις εκατομμύρια εξωγήινοι σε αυτήν.

- Σκοτώθηκαν άλλα 5 τέρατα Uktena επιπέδου -3300 το καθένα.

54. 7-2-17: Έσπασε μια σούπερ μηχανή ρεζέρβα που προκαλούσε καταστροφικά καιρικά φαινόμενα και εξοντώθηκαν κι άλλοι εξωγήινοι.

55. 03-7-17: Έσπασαν μια σούπερ μηχανή για να προκαλεί εθισμό σε ουσίες (τσιγάρο, αλκοόλ, ναρκωτικά) και έλεγχο του νου και μια εφεδρική στο διάστημα. Υπήρχαν κι άλλα σούπερ μηχανήματα με τις ρεζέρβες τους (για να παρατείνουν αρνητικές καταστάσεις, για να αποκρύβουν την αλήθεια, να παράγουν υπερβολική ζέστη και να χαλάνε τις γλωσσικές γνώσεις). Έσπασαν όλα. Στη μάχη σκοτώθηκαν  34 εκατομμύρια εξωγήινοι και 1,8 δισεκατομμύρια νεφελίμ. Οι νεφελίμ ήρθαν από το μέλλον, από ένα άλλο σύμπαν. Το άτομο που τους έφερε δέθηκε αστρικά στον Όλυμπο.

a. Roc

b. Peri

c. Al

d. Karkadann

e. Fulad-zereh

f. Azhdaha

g. Simurgh

h. Manticore

i. Hadhayosh

j. Huma

Κατά τη διάρκεια των δύο σχεδόν ετών που διήρκησε ο αστρικός Αρμαγεδδόνας σκοτώθηκαν τρισεκατομμύρια δαιμόνων και γκούγκολ - 10100 -  εξωγήινων, καταστράφηκαν  δισεκατομμύρια εξωγήινων στόλων, δέθηκαν εκατομμύρια κόκκινων, σφραγίστηκαν χιλιάδες πύλες  και διαλύθηκαν εκατοντάδες σκοτεινά δίκτυα και συστήματα. Όλες οι μάγισσες, οι μάγοι και άλλοι εναλλακτικοί εργαζόμενοι που συνεργάζονταν με σκοτεινές δυνάμεις  δέθηκαν και οι σκοτεινές οργανώσεις όπως το ΝΑΤΟ, η ΕΕ, η CIA κ.λπ.  έσπασαν αστρικά και θα εξαλειφθούν. Η Γη σώθηκε πολλές φορές από βόμβες, χημικά όπλα, μια ανατροπή των πόλων και μια αντιστροφή της ηλεκτρομαγνητικής της πολικότητας.

Ας ελπίσουμε ότι οι αλλαγές θα είναι ορατές πολύ σύντομα!

Με Φως κι αγάπη,

Κοαλάνη

Your Subscription:

 

1
.

Powered By Joobi