GreekEnglish EspañolSvenska (Sverige)Finnish (Suomi)
Η μεταφυσική στήλη της Κοαλάνης
Subject: Η μεταφυσική στήλη της Κοαλάνης
Send date: 2012-04-24 23:24:53
Issue #: 1
Content:
.
1

Καλοσωρίζω παλιούς και νέους συνδρομητές!


Κατ’ αρχήν ζητάω συγνώμη για την μακρόχρονη απουσία των δελτίων. Χτύπησε ιος τον σέρβερ, κάηκαν όλοι οι σκληροί δίσκοι και όλες οι ιστοσελίδες χρειάστηκε να ξαναφτιαχτούν από την αρχή, αφού ο ιός δεν ανιχνεύτηκε. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα  σκοτεινών εξωγήινων δυνάμεων που χτύπησαν σε δύο μέτωπα και ο οδηγός που προστάτευε  τη σελίδα μου αναγκάστηκε να φύγει. Τώρα λειτουργούν πάλι όλα  και σκέφτηκα να γράψω γι αυτούς τους κύριους.


Το δελτίο θα αποστέλνεται κάθε τρεις μήνες, αλλά όσοι από σας ξέρετε αγγλικά μπορείτε να γραφτείτε και στο αγγλόφωνο δελτίο, που επίσης αποστέλεται κάθε τρίμηνο, αλλά με διαφορετικό περιεχόμενο. Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα μου www.spiritualinsight.gr και γράψτε το όνομά σας και το μέιλ σας στα κουτάκια κάτω από το Newsletter-English.    


Συμφωνίες με σκοτεινές εξωγήινες δυνάμεις‘Ολοι μας έχουμε ακουστά για συμφωνίες με δαίμονες, όπως περίπου περιγράφεται στο γνωστό έργο Φάουστ. Είχα πολλές περιπτώσεις με τέτοιες συμφωνίες από προηγούμενες ζωές. Έχω αναφερθεί σ’ αυτές σε παλαιότερα άρθρα. Οι σκοτεινοί μπορούν όμως να είναι και εξωγήινοι/εξωδιαστατικές οντότητες. Κάποιες από αυτές μπορούν να υλοποιηθούν, κάποιες όχι. Οι περισσότερες χώρες του βορείου ημισφαιρίου έχουν υπογράψει ακούσια τέτοιες συμφωνίες και εκεί οι εξωγήινοι έχουν περισσότερα δικαιώματα. Αλλά πρόσβαση έχουν σε όλη τη γη. Απ’ τη στιγμή που κάποιος έχει σκοτεινές επιθυμίες ή είναι πρόθυμος να δώσει οτιδήποτε, μπορεί να συνάψει μαζί τους συμφωνία, συνειδητά ή υποσυνείδητα.

Η Λένα, 52, επιθυμούσε από μικρή να είναι πρώτη στην τάξη, η καλύτερη, η γρηγορότερη, η δυνατότερη, η πιο δημοφιλής. Το σκεφτόταν και το επιθυμούσε διαρκώς, μέχρι που στα εφτά της την άκουσε μια εξωγήινη οντότητα και τής έκανε την ευχή πραγματικότητα. Κατά περίεργη σύμπτωση, το ίδιο ευχήθηκαν και άλλες δύο συμμαθήτριές της, οι οποίες απέκτησαν το δικό τους εξωγήινο. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθούν τρεις «θεές» στην τάξη που λατρεύονταν από όλα τα άλλα παιδιά και η κάθε μια τους είχε τα πρωτεία σε ό,τι και αν έκανε. Αναγκαστικά έρχονταν δεύτερες και τρίτες σε κάποια πράγματα, ανάλογα πόσο δυνατός ήταν ο κάθε εξωγήινος σε κάθε περίπτωση. Φυσικά καμμιά τους δεν ήξερε συνειδητά ότι είχε κάνει τέτοια συμφωνία. Οι οντότητες τούς ρουφούσανε ενέργεια και σιγά-σιγά τούς αφαιρούσαν κομμάτια της ψυχής τους.  Επίσης ρουφούσαν ενέργεια από τους θαυμαστές τους, αφού ο θαυμασμός τούς συνέδεε ενεργειακά. Η Λένα αισθανόταν χαμένη και χωρίς σκοπό σε όλη της τη ζωή, σαν να λειτουργούσε μηχανικά. Σε μια συνεδρία με τον συνεργάτη μου στείλαμε τον εξωγήινο στην  ανακύκλωση και πήραμε πίσω τα κομμάτια της. Λίγο ακόμα και θα τής έπαιρνε όλη την ψυχή. Μπορεί να ακούγεται εξωπραγματικό, αλλά τότε η ψυχή της θα κατέληγε στον πλανήτη του εξωγήινου και θα σκλαβωνόταν. Σιγά-σιγά θα γινόταν σαν κι αυτόν, δηλαδή σαν ρομπότ. Ο οδηγός μας είπε ότι οι άλλες δύο κοπέλλες έχασαν το παιχνίδι από τα 21-22 χρόνια τους. Αφού οι εξωγήινοι τούς πήραν όλη την ψυχή, κατέλαβαν το σώμα τους και ζουν τη ζωή τους παίζοντας το απόλυτο θέατρο, και χωρίς κανείς να υποπτεύεται τίποτα. Δυστυχώς είναι πολύ αργά για να σώσουμε την ψυχή τους. Αυτά έγιναν στην Ελλάδα, και με κάνουν να σκέφτομαι πόσο το εκπαιδευτικό μας σύστημα πιέζει τα παιδιά και πόσα παιδιά τελικά θα έχουν κάνει τέτοιες συμφωνίες.

Ο Βασίλης, 42, είχε κάνει συμφωνία με εξωγήινο τον πρώτο αιώνα μετά Χριστό, στη Ρώμη. Ήταν αρχάρια ψυχή, είχε δηλαδή λίγες ενσαρκώσεις. Σαν αρχάρια, εύκολα πανικοβαλλόταν. Όταν λοιπόν η μητέρα του κινδύνεψε να πεθάνει στη γέννα, όταν ήταν ακόμα έμβρυο, φώναξε βοήθεια. Η χαμηλή του δόνηση που προκλήθηκε απ’ το φόβο έλκυσε ένα σκοτεινό εξωγήινο, ο οποίος έσωσε τη μητέρα του αλλά τον έκανε σύμμαχό του. Είχα την ατυχία να βρεθώ στο δρόμο του σε εκείνη τη ζωή. Ήθελε να με χρησιμοποιήσει για να τού κάνω παιδί και να μού το κλέψει (η γυναίκα του ήταν στείρα) και επειδή δεν το κατάφερε έσφαξε και εμένα και τον αγαπημένο μου, που ήταν η δίδυμη ψυχή του. Από τότε οι τρεις μας είχαμε καμμιά δεκαπενταριά ζωές όπου ο εξωγήινος τού έκανε κατάληψη. Όλες τέλειωναν με φόνο ή αυτοκτονία ή και τα δύο. Σχεδόν πάντα μάς καθάριζε αυτός, αλλά μερικές φορές εγώ ή η δίδυμη ψυχή του, που συνήθως μετά αυτοκτονούσε. Μετά από κάθε ζωή οι ψυχές και των δυό τους έμεναν στο χαμηλό αστρικό πεδίο και γίνονταν δαιμονικές, με αποτέλεσμα να τούς κάνουν και αυτές κατάληψη στις επόμενες ενσαρκώσεις τους. Στην τωρινή ενσάρκωση είναι αδέρφια. Ο Βασίλης έκανε από μικρός καινούργιο συμβόλαιο με τον εξωγήινο ο οποίος πήρε την ψυχή του από τα 19 του και ζει τη ζωή του. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάς καταστρέψει καθώς είμαι στη διαδικασία καθαρισμού του αδερφού του. Ο αδερφός του έχει ήδη χάσει το 99% της ψυχής του και ως τώρα έχουν αφαιρεθεί 70 οντότητες από τον ίδιο και 8 από τον αδερφό του. Το σχέδιο είναι μόλις αυτός σωθεί να προσπαθήσουμε να σώσουμε και την ψυχή του Βασίλη, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι εφικτό. Η ψυχή του πηγαινοέρχεται από τον πλανήτη των εξωγήινων και τούς δίνει εντολές για περισσότερες επιθέσεις και σχέδια εναντίων μας. Τελευταία σύναψε συμφωνία με νέες οντότητες.

Η Μο, 65, πήγαινε τη δεκαετία του ’90 σε μια πνευματική ομάδα στο Λονδίνο που υποτίθεται διοχέτευε τον αρχάγγελο Μιχαήλ. Σε όλη της τη ζωή είχε πολλά προβλήματα υγείας και ατυχίες. Πήγε σε πολλούς εναλλακτικούς θεραπευτές, μεταξύ άλλων σε ένα χειρουργό που υποτίθεται έβγαζε εξωγήινα εμφυτεύματα, και επί μία δεκαετία σε μια γκουρού. Όταν βρήκε εμάς αρχικά εξορκίσαμε το δαίμονά της, που τον είχε από μια προηγούμενη ζωή και που ευθυνόταν για τα περισσότερα προβλήματα της νεαρής της ηλικίας. Στη δεύτερη συνεδρία έγινε μια δύσκολη μάχη με τον εξωγήινο που είχε. Η λεγόμενη πνευματική ομάδα δε διοχέτευε τον αρχάγγελο Μιχαήλ αλλά εξωγήινους! Η συμμετοχή της και μόνο ήταν γι αυτούς συμφωνία. Τής δίνανε γνώση (γι’ αυτό συμμετείχε στην ομάδα) σε αντάλλαγμα με την ενέργειά της. Την είχαν γεμίσει με αιθερικά εμφυτεύματα -που ο χειρουργός δεν είχε αφαιρέσει- κατά εκατοντάδες. Ο εξωγήινος μπήκε στο σώμα του συνεργάτη μου. Δεν ήταν καθόλου συζητήσιμος. Επέμενε ότι ο πλανήτης του χρειαζόταν την ενέργεια της Μο και δε δεχόταν να φύγει. Φέραμε ενισχύσεις, ο οδηγός μας έκοψε τη σύνδεσή του με τη Μο και τον εκτοξεύσαμε με το θεϊκό φως πίσω στον πλανήτη του. Ο οδηγός μας τής έφτιαξε προστατευτική ασπίδα και άρχισε η αφαίρεση των εμφυτευμάτων, που κράτησε πάνω από χρόνο. Η υγεία της ήταν αρκετά άσχημη, σε σημείο να μην μπορεί να βγει καλά-καλά απ’ το σπίτι. Κάποια στιγμή τα πράγματα χειροτέρεψαν, τα μηχανήματα στο σπίτι της ή δε λειτουργούσαν ή έκαναν θορύβους από μόνα τους, πέφτανε πράγματα, αυτή είχε εφιάλτες, κτλ. Οι εξωγήινοι είχαν τοποθετήσει ένα πελώριο μηχάνημα πάνω απ’ το κεφάλι της για να τη ρουφήξουν ολόκληρη, και την ψυχή της και την ασπίδα. Ο οδηγός πάλι έφερε πρόσθετη βοήθεια και το μηχάνημα καταστράφηκε. Μετά από 13 μήνες, σχεδόν όλα τα εμφυτεύματα έχουν βγει και η Μο έχει πλέον μια καλύτερη ζωή, αν και τής άφησαν κάποια κουσούρια.

Η Λουιζ ήταν η καθηγήτριά μου των σουηδικών στο σχολείο. Ήμουν η καλύτερη μαθήτριά της και κρατήσαμε επαφή με καρτ-ποστάλ. Η ζωή της ήταν νορμάλ, χωρίς κάτι ιδαίτερο. Όμως στις τελευταίες δύο κάρτες της, τη δεκαετία του ’90, μού έλεγε για τρομερές και απανωτές ατυχίες. Σκέφτηκα μήπως κάποιος την καταράστηκε και τής το είπα. Όμως δεν ξαναέλαβα νέα της. Υπέθεσα ότι πέθανε, άλλωστε ήταν φυσιολογικό, αφού η ηλικία της ήταν πολύ προχωρημένη. Όταν ρώτησα τον οδηγό μου αν βρίσκεται στο φως, έμαθα πως όχι, και όταν ρώτησα για τις ατυχίες της, έμαθα ότι είχε μια οντότητα που την κράταγε στο χαμηλό αστρικό πεδίο. Έκανα μια συνεδρία για να την απεγκλωβίσω, και προς έκπληξή μου βρέθηκα αντιμέτωπη με έναν εξωγήινο που είχε συμβόλαιο μαζί της! Η Λουιζ επιθυμούσε όσο τίποτα άλλο να ζήσει πάρα πολλά χρόνια. Αυτή ήταν λοιπόν η ανταλλαγή, και πάλι υποσυνείδητη. Το ειρωνικό ήταν ότι ήδη τότε που τη γνώρισα φαινόταν πολύ μεγαλύτερη της ηλικίας της. Ήταν γύρω στα 70, αλλά φαινόταν τουλάχιστον 85. Όταν την ξαναείδα το 1996, φαινόταν το ίδιο, ενώ θα ήταν σχεδόν εκατό. Ζήτησε δηλαδή να ζήσει πολλά χρόνια, αλλά δε ζήτησε νιότη και ομορφιά, ούτε έρωτα, αφού ο γάμος της ήταν συμβατικός. Ο εξωγήινος ήταν υπηρέτης και στάλθηκε εύκολα στην ανακύκλωση. Ο οδηγός βρήκε αργότερα την ψυχή της Λουιζ και την πήγε στο φως. Την προόριζαν να γεννηθεί ως κόκκινη, δηλαδή με δαιμονικό DNA. Αργότερα, ενώ ένοιωθα περήφανη που την έσωσα, ρώτησα τον οδηγό αν είχαμε ξαναενσαρκωθεί. Η απάντηση ήταν ναι, και να ψάξω την κοινή μας ενσάρκωση. Το έκανα, και είδα ότι εγώ την παρέσυρα στο να μάθει να κάνει συμβόλαια με εξωγήινους, στη ζωή που είχα κάνει και εγώ ένα! Ήταν το 1680 στο Μεξικό, και ήμαστε Ινδιάνες. Είχα κάνει το δικό μου συμβόλαιο συνειδητά στα 10 μου, και ενώ παίζαμε τής είπα το μυστικό. Το έκανε, αλλά ήταν άτυχη. Ο δικός της εξωγήινος δεν τήρησε τη συμφωνία, και την έκανε να πεθάνει μικρή. Την αποζημείωσε βέβαια σ’ αυτή τη ζωή. Ο δικός μου μού έκανε ολική κατάληψη, μετατρέποντάς με σε στυγνή δολοφόνο που κατακρεουργούσε ανθρώπους για να τούς πάρει τα πλούτη και τις γλώσσες. Εκείνο το συμβόλαιο το έλυσα σε τούτη τη ζωή, και από τότε με κυνηγάει για να μού πάρει τις γλώσσες που τόσο εύκολα έμαθα χάρη στις υπηρεσίες του. Τα συμβόλαια είναι ενεργά σε κάθε ενσάρκωση μέχρι να τα λύσουμε. Τώρα μπορεί να έσωσα την ψυχή της Λουιζ, αλλά όταν ξαναενσαρκωθεί θα τής στείλουν άλλον εξωγήινο που θα την καταδυναστεύει μέχρι να λύσει το συμβόλαιο. Κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει γι’αυτήν. Προσπάθησαν να με δελεάσουν να κάνω και σ’ αυτή τη ζωή συμβόλαιο, αλλά το γλύτωσα. Κάθε φορά που βρισκόμουν σε απόγνωση ήδη από τα 7 μου, και έλεγα πόσο λαχταρούσα να έχω ερωτική ανταπόκριση, μού ερχόταν μια ερώτηση στο νου, σαν να μού μιλάει κάποιος: «Θα έδινες οτιδήποτε;». Σκεφτόμουν κάθε φορά ότι θα μπορούσε κάλλιστα να υπάρχει κάτι που μπορούσε να μού δώσει αυτό που ζητούσα, αλλά για να με ρωτάει αν θα έδινα οτιδήποτε σήμαινε ότι υπήρχε κίνδυνος, αφού θα μπορούσε να με σκοτώσει μετά. Σκεφτόμουν δηλαδή ότι αυτό το κάτι θα μού έπαιρνε μετά τη ζωή. Και φυσικά έλεγα πάντα όχι. Αυτό το όχι δεν μού έσωσε τη ζωή, αλλά την ψυχή! Όσον αφορά τα παιδιά-θαύμα, που μαθαίνουν πολύ γρήγορα ή έχουν εξωπραγματικό ταλέντο σε κάποιο τομέα, πολλά από αυτά έχουν συμβόλαιο. Καλό είναι οι γονείς να τα τσεκάρουνε.

Ο Πέτερ, 48, απ’ τη Σουηδία, πειραματίστηκε με το εκκρεμές και την αυτόματη γραφή. Στην αρχή το έκανε χωρίς να ζητήσει θεϊκή προστασία. Αργότερα το έκανε, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Τα μηνύματα που έγραφε το χέρι του από όμορφα άρχισαν να γίνονται απειλητικά. Δεν έχασε χρόνο όμως, αμέσως μάς εντόπισε. Στην πρώτη συνεδρία βγάλαμε το δαίμονα που είχε από προηγούμενη ζωή. Τού είχε κάνει αρκετά μεγάλη ζημιά στο λαιμό, αν και ο ίδιος δεν το είχε καταλάβει ακόμα. Στη δεύτερη διώξαμε έναν από τους εξωγήινους που είχε έρθει με τα μεταφυσικά παιχνίδια που έπαιζε. Είχαν έρθει δύο, και τού είχαν συστηθεί ως οι πνευματικοί του οδηγοί. Αυτό είναι κάτι που γίνεται πολύ εύκολα στις χώρες με συμβόλαιο, και ακόμα περισσότερο με ευκολόπιστα άτομα, όπως οι Σουηδοί και Αμερικανοί. Όταν τούς πιστέψει κανείς και δεχτεί τη συνεργασία συνάπτει αυτόματα συμφωνία. Δυστυχώς είχαν προλάβει να τού βάλουν εμφυτεύματα τα οποία συχνά κάνουν πλύση εγκεφάλου. Το αποτέλεσμα ήταν ο Πέτερ να εξαφανιστεί πριν έρθει η ώρα να κάνουμε την τρίτη και τελευταία συνεδρία. Έτσι έμεινε με έναν εξωγήινο που συνεχίζει και τού βάζει εμφυτεύματα που τού ρουφάνε την ενέργεια και τον αποτρέπουν απ’ το να μάς ξαναζητήσει βοήθεια. Η ειρωνεία είναι ότι λίγο πριν εξαφανιστεί μάς παρακάλεσε να γίνει γρήγορα η συνεδρία γιατί αισθανόταν ότι οι εξωγήινοι προσπαθούσαν να τον απαγάγουν -και είχε δίκυο, αφού ο οδηγός μας τούς σταμάταγε. Πάντως έχει μπει ασπίδα και δεν μπορούν να τον απαγάγουν. Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα ξυπνήσει και θα δώσει σημάδια ζωής. Το ελάττωμα που εκμεταλλεύτηκαν είναι η ξερολίασή του. Νόμιζε ότι αυτός τα ξέρει όλα και τα καταφέρνει όλα. Έτσι τον έπεισαν εύκολα ότι δε μας χρειάζεται και ότι μπορεί μόνος του να βρει τη λύση.

Η Σύλβια, 34, είναι παρόμοια περίπτωση, αλλά πολύ πιο σοβαρή, αφού εργάζεται ως επαγγελματίας μέντιουμ. Οι οντότητες που ήρθαν και τής παρέστησαν τους οδηγούς ήταν εξωγήινοι. Είχε υπέρμετρες φιλοδοξίες για πλούτη και δόξα. Όταν έχουμε τέτοια κίνητρα, δεν έρχονται οντότητες απ’ το φως. Όσοι πελάτες της έχουν προβλήματα οι «οδηγοί» της τής λένε ότι υπάρχει αρνητική ενέργεια ή κατάρα –ανάλογα με το τι θα πιστέψει ο κάθε πελάτης. Αρχικά ζητάει 900 δολλάρια για να κάνει διαλογισμούς. Αργότερα τούς ζητάει χιλιάδες δολλάρια για υποτιθέμενα υλικά (κεριά, λίθους κτλ) που είναι καθαγιασμένα και στέλνονται απ’ το Ισραήλ και που θα βοηθήσουν να σπάσει η κατάρα. Αν δε γίνει αυτό, ζητάει πολύ περισσότερα για να δοκιμάσει με άλλα υλικά. Μέχρι να τελειώσει τη δουλειά οι πελάτες έχουν ξεζουμιστεί απ’ τους εξωγήινους, που τούς παίρνουν τη ζωτική ενέργεια, για να μη μιλήσουμε για το πορτοφόλι τους. Και αν τα προβλήματα τους λύθηκαν είναι επειδή απέκτησαν μέσω της διαδικασίας το δικό τους εξωγήινο που τούς δίνει αυτό που θέλουν αλλά τούς παίρνει αργά-αργά την ψυχή.  Η Σύλβια έχει μεγάλο γραφείο σε κεντρικό σημείο της Νέας Υόρκης και έχει πλουτίσει. Όμως είναι τόσο θύμα όσο και οι πελάτες της, αφού είναι έρμαιο των εξωγήινων. Φροντίζουν να θυμάται όσα θέλουν αυτοί να θυμάται, να λαβαίνει μόνο τις κλήσεις, τα μηνύματα και τα γράμματα που θέλουν, να λέει πράγματα που αργότερα είναι σίγουρη ότι δεν είπε, κτλ. Οι προθέσεις της είναι δηλαδή καλές και η ίδια αξιαγάπητη, απλά δεν αποτελεί παρά ένα όργανο. Οι εξωγήινοι που έχει είναι πάνω από εκατό. Περιφέρονται γύρω από το γραφείο της –που βρίσκεται σε ισόγειο με βιτρίνα- και πείθουν τον κόσμο να την επισκεφτεί. Την έχουν γεμίσει με εμφυτεύματα και κάθε τόσο αρρωσταίνει. Μαζί της έχω ανοιχτές υποθέσεις από παλιά και τής έχω αφαιρέσει γύρω στους 80 εξωγήινους. Και ο πόλεμος συνεχίζεται... Μην νομίζετε ότι στην Ελλάδα είναι πολύ διαφορετικά. Απλά πολλά μέντιουμ εδώ έχουν δαίμονες αντί για εξωγήινους βαμπίρ, ενώ κάποιοι από αυτούς κάνουν ό,τι κάνουν συνειδητά. Άλλα μέντιουμ έχουν απλά ψυχές πεθαμένων για βοηθούς, οι οποίες βοηθάνε στα γήινα θέματα, αλλά όχι στα πνευματικά ή καρμικά.

Αν δεν πιστέψατε ούτε λέξη από αυτά που διαβάσατε κρατήστε μόνο ένα πράγμα: μην πείτε και μη σκεφτείτε ποτέ μα ποτέ «θα έδινα οτιδήποτε για να έχω...». Αυτό το οτιδήποτε είναι η ψυχή σας. Μην το διακινδυνέψετε!


Αγάπη και φως,


Κοαλάνη


Για να ξεγραφτείτε απ’ το δελτίο στείλτε μου ένα κενό μήνυμα με τίτλο «Ακύρωση».

Your Subscription:


1
.

Powered By Joobi