GreekEnglish EspañolSvenska (Sverige)Finnish (Suomi)
Λίστα πιθανών συμφωνιών με δαίμονες.

 

Τι είναι μια συμφωνία με ένα δαίμονα,  σκοτεινό εξωγήινο ή νεφελίμ; Σ΄αυτό το άρθρο εξετάζω αυτό το θέμα και δίνω οδηγίες για να λύσετε τις συμφωνίες που έχετε κάνει σε αυτή τη ζωή και να σκοτώσετε τις οντότητες που έχουν έρθει μ΄αυτές. Θα παρατηρήσετε ότι πολλές αντιστοιχούν στις  λεγόμενες αμαρτίες του Χριστιανισμού, αλλά όχι  όλες και όχι πάντα.
Με αυτές τις δραστηριότητες ή επιθυμίες εδραιώνεται μια σύνδεση με μια σκοτεινή οντότητα η οποία μας δίνει αυτό που ζητήσαμε, αν και όχι πάντα. Με τις σημαντικές συμφωνίες η οντότητα μάς σκοτώνει κάποια στιγμή και η ψυχή μας σκλαβώνεται σ΄αυτήν  μετά θάνατο και ξαναενσαρκώνεται ως κόκκινη (σκοτεινή, όργανο του δαίμονα). Η συμφωνία μπορεί να γίνει και στον ύπνο μας.
1. Μάγια οποιασδήποτε μορφής  (υψηλή, λευκή,  μαύρη μαγεία, δεσίματα)
2. Υπνωτικές υποβολές για να επηρεάσουμε προς όφελός μας την ελεύθερη βούληση κάποιου.
3.Υπηρεσίες από μάγους, μέντιουμ ή εναλλακτικούς θεραπευτές των οποίων η δουλειά είναι σκοτεινή.
4.Η σκέψη ή επιθυμία να πάμε ή να ζητήσουμε βοήθεια από αυτούς.
5.Να συμβουλέψουμε άλλους να τούς ζητήσουν βοήθεια.
6.Να συμβουλέψουμε κάποιον να κάνει μάγια.
7.Να τού δώσουμε ένα ξόρκι.
8.Να δανείσουμε, να δώσουμε ή να πουλήσουμ βιβλία μαγείας.
9.Ασκήσεις  για την ανάπτυξη της διορατικότητας  και άλλες δεξιότητες της έκτης αίσθησης  χωρίς να ζητήσουμε προστασία (όχι πάντα, εξαρτάται επίσης από το σύστημα και τον συγγραφέα ή καθηγητή).
10.Να κάνουμε προβλέψεις ή να ρωτήσουμε για το μέλλον με κάποια μαντική μέθοδο , ή να τη χρησιμοποποιήσουμε χωρίς να ζητήσουμε προστασία ή με αρνητικά συναισθήματα.
11.Να παίξουμε το παιχνίδι του Ouija, να αναζητήσουμε απαντήσεις με ραβδοσκοπία, εκκρεμές,  μηνύματα στο ραδιόφωνο από άυλες οντότητες, αυτόματη γραφή, διοχετεύση, κ.λπ. (Για να μη γίνει συμφωνία στη διοχέτευση πρέπει να ζητήσουμε έναν πνευματικό οδηγό που να είναι από το Φως και να τον ρωτήσουμε όταν έρθει αν όντως είναι από το Φως,).
12.Να ζητήσουμε υλικά πράγματα, χρήμματα, μια ερωτική σχέση με κάποιον, ένα παιδί, φήμη, υγεία, να μη γίνουμε βάρος στα παιδιά μας, εκδίκηση, κ.λπ. Για να μη γίνει συμφωνία πρέπει να ζητάμε να πραγματοποιήσουμε το σχέδιο της ψυχής μας (και ως εκ τούτου θα έχουμε ό, τι χρειαστούμε).
13.Να ζητήσουμε επαφή με εξωγήινους.
14.Αστρικά ταξίδια (δεν γίνεται  πάντα συμφωνία, αλλά συχνά).
15.Αστρικό σεξ.
16.Να παίζουμε τυχερά παιχνίδια για να κερδίσουμε χρήμματα.
17.Να ερωτευτούμε κόκκινο (κάποιος με δαίμονα για οδηγό που τού έχει αλλάξει το DNA)
18.Σεξ με κόκκινο/κόκκινη ή με ζώο (ακόμα και να αφήσουμε το σκυλάκι μας να αυνανιστεί στο πόδι μας).
19.Δωρεά, δάνειο ή πώληση σε κόκκινο.
20.Αποδοχή, δανειοληψεία ή αγορά από κόκκινο.
21.Να ακολουθήσουμε τη συμβουλή ενός κόκκινου, πρόσκληση ή αποδοχή της πρόσκλησής του, ταξίδι μαζί του, να επιλέξουμε "Like" σε κάτι που ένας κόκκινος έχει βάλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  ή σε φόρουμ.
22.Να δουλεύουμε για έναν κόκκινο, ένα μασώνο, ένα μάγο ή όποιονδήποτε κάνει  βλαβερό έργο.
23.Κατανάλωση ή πώληση ναρκωτικών ουσιών.
24.Να κατηγορήσουμε, να καταγγείλουμε ή να καταδικάσουμε έναν αθώο (ή και έναν ένοχο).
25.Φόνος, σχέδιο φόνου ή επιθυμία να σκοτώσουμε.
26.Αυτοκτονία ή σχεδιασμός/επιθυμία αυτοκτονίας.
27.Να ευχηθούμε να εξαφανιστούμε ως υπόσταση.
28.Εκδίκηση, σχέδιο ή επιθυμία εκδίκησης.
29.Βιασμός, ξυλοδαρμός ή σοβαρή απειλή (και σε ζώα).
30.Κλοπή και ληστεία.
31.Παρότρυνση  σε κάποιον να σκοτώσει, να πάρει ναρκωτικά, να βιάσει, να κλέψει.
32.Βάπτιση σε σκοτεινή θρησκεία ή με κόκκινο παπά ή νονό, να ακολουθούμε ή να κάνουμε τελετουργίες σκοτεινής θρησκείας (ζητήστε μου τη λίστα).
33.Να δένουμε δαίμονες στην κόλαση, δηλαδή φυλακίζοντάς τους.
34.Υπηρεσίες από κόκκινο (γιατρό, δικηγόρο, αστυνόμο, θεραπευτή, κλπ).
35.Προσευχή με αρνητικά συναισθήματα.
36.Να αφήσουμε ή να απορρίψουμε τον καρμικό καθαρισμό (όταν είναι αληθινός, δηλαδή του Φωτός) ή κάποια αλήθεια που μάς αποκαλύπτεται από υπηρέτη του Θεού.
37.Να ζητήσουμε από κάποιον άλλο να αφήσει τον καρμικό καθαρισμό.
38.Να ζητήσουμε να είμαστε εμείς ο σωτήρας κάποιου αντί του Θεού ή να περιμένουμε σωτηρία από κάποιον άνθρωπο αντί απ τον Θεού.
39.Η βλασφημία.
40.Προσβολή σε ενσαρκωμένο εξωγήινο, πρόποση, να θεωρούμε ότι είμαστε πιο έξυπνοι από αυτόν, κ.λπ. (Και με απλό κόκκινο είναι μικροσυμφωνία, αλλά αυτός δε θα μάς βάλει εμφυτεύματα, ενώ ο εξωγήινος θα βάλει).
41.Ψευδορκία για να βοηθήσουμε έναν κόκκινο ή έναν ένοχο.
42.Η δυσφήμηση ή άλλη πρόκληση κακού σε κάποιον.
43.Συμμετοχή/παρακολούθηση  σε κόκκινο σχολείο, συνέδριο, πορεία, κλτ.
44.Η κλοπή ψυχών.
45.Έκτρωση ή προτροπή σε έκτρωση.
46.Να βάλουμε σε δοκιμασία ή να δελεάσουμε τον Θεό ή κάποιον αντιπρόσωπό του.
47.Να φαντασιωθούμε ότι έχουμε σεξουαλική επαφή με έναν κόκκινο ή μια κόκκινη ή να θέλουμε να το κάνουμε.
48.Κατάρα.
49.Να γελάσουμε με τις ιστορίες ή κόμικς όπου κάποιος είναι υπό δαιμονικές επιθέσεις, γνωρίζοντας ότι πρόκειται γι αυτό.
50.Να δώσουμε ελεημοσύνη σε κόκκινο ζητιάνο.
51.Να μαζέψουμε  αντικείμενα ή χρήματα από το δρόμο που να τα έχει αφήσει κόκκινος.
52.Η αθεΐα.
53.Βρισίδι (και σε ζώα).
54.Θυσεία ανθρώπων ή ζώων.
55.Να αφήσουμε προσφορές φαγητού ή ποτού έξω από το σπίτι για τα πνεύματα.
56.Να αποφασίσουμε ή να πιστέψουμε ακράδαντα ότι θα κάνουμε κάτι οπωσδήποτε, ό,τι και να συμβεί.
57.Να επιλέξουμε να κρατήσουμε τα χρήματά μας αντί να τα δανείσουμε σε κάποιον που έχει ανάγκη (εκτός αν είναι κόκκινος, αλλά ακόμα και τότε σε κάποιες περιπτώσεις είναι μεγαλύτερη συμφωνία να μην τα δώσουμε).
58.Οποιαδήποτε απόφαση που θα αποτρέψει την αποστολή της ψυχής μας.
59.Η πορνεία.
60.Να κάνουμε επέμβαση αλλαγής φύλου  ή να θέλουμε να αποκτήσουμε το βιολογικό σώμα του αντίθετου φύλου.
61.Να λέμε ψέμματα στον εαυτό μας
62.Να λέμε ψέμματα με κακόβουλη πρόθεση
63.Η μοιχεία
64.Η προδοσία
65.Nα αρνηθούμε  να  βελτιωθούμε ή να εξελιχθούμε σε κάτι (μια γλώσσα, μια σχέση, κλπ), επιμένοντας να κάνουμε λάθη.
66.Να αποφασίσουμε ότι δε θέλουμε καμμιά σχέση με κάποιο άτομο, όταν είναι η αποστολή της ψυχής μας να έχουμε.
67.Η μοιρολατρική απάθεια
68.Επιλογή ή προτίμηση του θεού που μάς βολεύει ή του αντίθετου θεού από αυτόν που αντιπαθούμε  αντί του αληθινού.
69.Να στείλουμε κάποιον στη φυλακή (ή να το ευχηθούμε), αθώο ή ένοχο.
70.Να ζητήσουμε δώρα από τον Άη Βασίλη.
71.Να ζητήσουμε να γίνει ένα θαύμα.
72.Να ευχηθούμε αυτό που συμβαίνει να μην είναι η πραγματικότητα, αλλά ένας εφιάλτης.
73.Να ζητήσουμε να μην υποφέρουμε, ή να υποφέρουμε μόνο όσο αντέχουμε.
74.Να ζητήσουμε δικαιοσύνη (εκτός κι αν προσθέσουμε τη λέξη θεϊκή).
75.Να χρησιμοποιήσουμε  το νομικό σύστημα ή την αστυνομία για να βλάψουμε κάποιον, ακόμη και για να τον κάνουμε να πληρώσει πρόστιμο, είτε είναι αθώος είτε ένοχος
76.Να μη δεχτούμε τη θυσεία κάποιου.
77.Να ευχηθούμε να μείνουμε νέοι για πάντα, ή να ξαναγίνουμε (αυτό δεν έχει σχέση με το να αισθνόμαστε νέοι ή να φροντίζουμε τον εαυτό μας ώστε να φαινόμαστε νέοι).
78.Να κάνουμε σεμινάρια μαγείας.
Για να απαλλαγούμε από όλες αυτές τις συμφωνίες που σίγουρα έχουμε κάνει σε όλη τη ζωή μας, είναι καλό να φτιάξουμε μια λίστα με όσες μάς έρχονται στο μυαλό. Ο μέσος όρος συμφωνιών του κάθε ανθρώπου είναι περίπου 500. Μπορούμε να βάλουμε μαζί τις μικρές συμφωνίες (π.χ.ανταλλαγές ή συνεργασίες με κόκκινο) σε μία χωροχρονική σπείρα και να τις λύσουμε όλες ταυτόχρονα. Τις πιο σοβαρές, όπως τα ξόρκια ή λήψη υπηρεσιών από μέντιουμ και θεραπευτές που κάνουν σκοτεινό έργο, είναι καλύτερο να τις λύσουμε μία-μία. Στη συνέχεια θα πρέπει να σκοτώσουμε τους δαίμονες των συμφωνιών αυτών, σύμφωνα με τις οδηγίες του σημείου  38 του άρθρου http://www.spiritualinsight.gr/el/prostasia-enandion-psihikis-epithesis . Και τις οντότητες μπορούμε να τις βάλουμε σε μια χωροχρονική σπείρα και να τις σκοτώσουμε ταυτοχρόνως. Όταν κάνουμε μια συμφωνία με εξωγήινο ακόμη κι αν είναι μικρή, αυτός μάς βάζει εμφυτεύματα και πρέπει να κάνουμε ένα ειδικό τελετουργικό για να τα αφαιρέσουμε  (ή κάποια από αυτά). Αυτό βρίσκεται στο σημείο 5 του δεύτερου μέρους του άρθρου http://www.spiritualinsight.gr/el/i-metafisiki-stili-tis-koalanis/125-stratigikes-astriku-noitiku-polemu . Θα πρέπει να το επαναλάβουμε δύο ή τρεις φορές για να φύγουν  όλα τα εμφυτεύματα, αλλά αν ο πλανήτης είναι πλανήτης επικυρίαρχος δε θα φύγουν όλα, γράψτε μου να σας πω τι άλλο πρέπει να γίνει. Οι μικρές συμφωνίες δεν επιφέρουν σοβαρές καρμικές συνέπειες, δηλαδή δεν μας εμποδίζει να πάμε στο Φως μετά το θάνατο. Αλλά οι πιο σοβαρές, όπως η δολοφονία, η εκδίκηση, να κάνουμε μάγια, κλπ, δε θα μάς αφήσουν να πάμε. Δίνουν το δικαίωμα στο δαίμονα να πάρει την ψυχή μας και θα μετενσαρκωθούμε ως κόκκινοι, ως όργανό του. Με μια σοβαρή συμφωνία με εξωγήινο η ψυχή μας υποδουλώνεται μετά θάνατο στον πλανήτη του , ενώ με μια λιγότερο σοβαρή ξαναγεννιόμαστε ως κόκκινοι με τον εξωγήινο ως οδηγό μας. Μέχρι πρόσφατα (Οκτώβρη του 2016) οι εξωγήινοι είχαν τη δυνατότητα να μάς πάρουν την ψυχή ολοκληρωτικά όσο ήμαστε ζωντανοί και να ζήσουν αυτοί τη ζωή μας στο σώμα μας. Τώρα περιορίζονται στο να μάς κλέβουν κομμάτια ψυχής (το ανώτερο που μπορούν να μάς κλέψουν είναι το 90% της ψυχής μας –εκτός κι αν χάσουμε το υπόλοιπο μόνοι μας, τότε μπορούν να πάρουν το σώμα μας.

Τι είναι μια συμφωνία με ένα δαίμονα,  σκοτεινό εξωγήινο ή νεφελίμ; Σ΄αυτό το άρθρο εξετάζω αυτό το θέμα και δίνω οδηγίες για να λύσετε τις συμφωνίες που έχετε κάνει σε αυτή τη ζωή και να σκοτώσετε τις οντότητες που έχουν έρθει μ΄αυτές. Θα παρατηρήσετε ότι πολλές αντιστοιχούν στις  λεγόμενες αμαρτίες του Χριστιανισμού, αλλά όχι  όλες και όχι πάντα.

Με αυτές τις δραστηριότητες ή επιθυμίες εδραιώνεται μια σύνδεση με μια σκοτεινή οντότητα η οποία μας δίνει αυτό που ζητήσαμε, αν και όχι πάντα. Με τις σημαντικές συμφωνίες η οντότητα μάς σκοτώνει κάποια στιγμή και η ψυχή μας σκλαβώνεται σ΄αυτήν  μετά θάνατο και ξαναενσαρκώνεται ως κόκκινη (σκοτεινή, όργανο του δαίμονα). Η συμφωνία μπορεί να γίνει και στον ύπνο μας. Ακολουθεί μια λίστα: (Αυτές είναι όλες συμφωνίες που έχω συναντήσει ανάμεσα στους πελάτες μου, τους γνωστούς μου και τις γάτες μου ή συμφωνίες που έκανα εγώ, σε αυτή τη ζωή ή σε προηγούμενες ζωές):

1. Μάγια οποιασδήποτε μορφής  (υψηλή, λευκή,  μαύρη μαγεία, δεσίματα)

2. Υπνωτικές υποβολές για να επηρεάσουμε προς όφελός μας την ελεύθερη βούληση κάποιου.

3. Υπηρεσίες από μάγους, μέντιουμ ή εναλλακτικούς θεραπευτές των οποίων η δουλειά είναι σκοτεινή.

4. Η σκέψη ή επιθυμία να πάμε ή να ζητήσουμε βοήθεια από αυτούς.

5. Να συμβουλέψουμε άλλους να τούς ζητήσουν βοήθεια.

6. Να συμβουλέψουμε κάποιον να κάνει μάγια.

7. Να τού δώσουμε ένα ξόρκι.

8. Να δανείσουμε, να δώσουμε ή να πουλήσουμ βιβλία μαγείας.

9. Ασκήσεις  για την ανάπτυξη της διορατικότητας  και άλλες δεξιότητες της έκτης αίσθησης  χωρίς να ζητήσουμε προστασία από το Θεό (όχι πάντα, εξαρτάται επίσης από το σύστημα και τον συγγραφέα ή καθηγητή).

10. Να κάνουμε προβλέψεις ή να ρωτήσουμε για το μέλλον με κάποια μαντική μέθοδο , ή να τη χρησιμοποποιήσουμε χωρίς να ζητήσουμε προστασία από το Θεό ή με αρνητικά συναισθήματα.

11. Να παίξουμε το παιχνίδι του Ouija, να αναζητήσουμε απαντήσεις με ραβδοσκοπία, εκκρεμές,  μηνύματα στο ραδιόφωνο από άυλες οντότητες, αυτόματη γραφή, διοχετεύση, κ.λπ. (Για να μη γίνει συμφωνία στη διοχέτευση πρέπει να ζητήσουμε έναν πνευματικό οδηγό που να είναι από το Φως και να τον ρωτήσουμε όταν έρθει αν όντως είναι από το Φως,).

12. Να ζητήσουμε υλικά ή γήινα πράγματα, χρήμματα, μια ερωτική σχέση με κάποιον, ένα παιδί, φήμη, χρήματα, μια καλή δουλειά, επαγγελματική επιτυχία, ένα δίπλωμα, υγεία, να μάθουμε μια γλώσσα, να πάμε σε μια συγκεκριμένη χώρα, να μη γίνουμε βάρος στα παιδιά μας, εκδίκηση, κ.λπ. Για να μη γίνει συμφωνία πρέπει να ζητάμε να πραγματοποιήσουμε το σχέδιο της ψυχής μας (και ως εκ τούτου θα έχουμε ό, τι χρειαστούμε).

13. Να ζητήσουμε επαφή με εξωγήινους.

14. Αστρικά ταξίδια (δεν γίνεται  πάντα συμφωνία, αλλά συχνά).

15. Αστρικό σεξ.

16. Να παίζουμε τυχερά παιχνίδια για να κερδίσουμε χρήμματα.

17. Να ερωτευτούμε κόκκινο (κάποιος με δαίμονα για οδηγό που τού έχει αλλάξει το DNA)

18. Σεξ με κόκκινο/κόκκινη ή με ζώο (ακόμα και να αφήσουμε το σκυλάκι μας να αυνανιστεί στο πόδι μας).

19. Δωρεά, δάνειο ή πώληση σε κόκκινο.

20. Αποδοχή, δανειοληψεία ή αγορά από κόκκινο άτομο ή μαγαζί.

21. Να ακολουθήσουμε τη συμβουλή ενός κόκκινου, πρόσκληση ή αποδοχή της πρόσκλησής του, ταξίδι μαζί του, να επιλέξουμε "Like" σε κάτι που ένας κόκκινος έχει βάλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  ή σε φόρουμ.

22. Να δουλεύουμε για έναν κόκκινο, ένα μασώνο, ένα μάγο ή όποιονδήποτε κάνει  βλαβερό έργο.

23. Κατανάλωση ή πώληση ναρκωτικών ουσιών.

24. Να κατηγορήσουμε, να καταγγείλουμε ή να καταδικάσουμε έναν αθώο (ή και έναν ένοχο).

25. Φόνος, σχέδιο φόνου ή επιθυμία να σκοτώσουμε.

26. Αυτοκτονία ή σχεδιασμός/επιθυμία αυτοκτονίας.

27. Να ευχηθούμε να εξαφανιστούμε ως υπόσταση.

28. Εκδίκηση, σχέδιο ή επιθυμία εκδίκησης.

29. Βιασμός, ξυλοδαρμός ή σοβαρή απειλή (και σε ζώα).

30. Κλοπή και ληστεία.

31. Παρότρυνση  σε κάποιον να σκοτώσει, να πάρει ναρκωτικά, να βιάσει, να κλέψει.

32. Βάπτιση σε σκοτεινή θρησκεία ή με κόκκινο παπά ή νονό, να ακολουθούμε ή να κάνουμε τελετουργίες σκοτεινής θρησκείας (ζητήστε μου τη λίστα).

33. Να δένουμε δαίμονες στην κόλαση, δηλαδή φυλακίζοντάς τους.

34. Υπηρεσίες από κόκκινο (γιατρό, δικηγόρο, αστυνόμο, θεραπευτή, κλπ).

35. Προσευχή με αρνητικά συναισθήματα.

36. Να αφήσουμε ή να απορρίψουμε τον καρμικό καθαρισμό (όταν είναι αληθινός, δηλαδή του Φωτός) ή κάποια αλήθεια που μάς αποκαλύπτεται από υπηρέτη του Θεού.

37. Να ζητήσουμε από κάποιον άλλο να αφήσει τον καρμικό καθαρισμό.

38. Να ζητήσουμε να είμαστε εμείς ο σωτήρας κάποιου αντί του Θεού ή να περιμένουμε σωτηρία από κάποιον άνθρωπο αντί απ τον Θεού.

39. Η βλασφημία.

40. Προσβολή σε ενσαρκωμένο εξωγήινο, πρόποση, να θεωρούμε ότι είμαστε πιο έξυπνοι από αυτόν, κ.λπ. (Και με απλό κόκκινο είναι μικροσυμφωνία, αλλά αυτός δε θα μάς βάλει εμφυτεύματα, ενώ ο εξωγήινος θα βάλει).

41. Ψευδορκία για να βοηθήσουμε έναν κόκκινο ή έναν ένοχο.

42. Η δυσφήμηση ή άλλη πρόκληση κακού σε κάποιον επίτηδες.

43. Συμμετοχή/παρακολούθηση  σε κόκκινο σχολείο, συνέδριο, πορεία, κλτ.

44. Η κλοπή ψυχών.

45. Έκτρωση ή προτροπή σε έκτρωση.

46. Να βάλουμε σε δοκιμασία ή να δελεάσουμε τον Θεό ή κάποιον αντιπρόσωπό του.

47. Να φαντασιωθούμε ότι έχουμε σεξουαλική επαφή με έναν κόκκινο ή μια κόκκινη ή να θέλουμε να το κάνουμε.

48. Κατάρα.

49. Να γελάσουμε με τις ιστορίες ή κόμικς όπου κάποιος είναι υπό δαιμονικές επιθέσεις, γνωρίζοντας ότι πρόκειται γι αυτό.

50. Να δώσουμε ελεημοσύνη σε κόκκινο ζητιάνο.

51. Να μαζέψουμε  αντικείμενα ή χρήματα από το δρόμο που να τα έχει αφήσει κόκκινος.

52. Η αθεΐα.

53. Βρισίδι (και σε ζώα).

54.Θυσεία ανθρώπων ή ζώων.

55. Να αφήσουμε προσφορές φαγητού ή ποτού έξω από το σπίτι για τα πνεύματα.

56. Να αποφασίσουμε ή να πιστέψουμε ακράδαντα ότι θα κάνουμε κάτι οπωσδήποτε, ό,τι και να συμβεί.

57. Να επιλέξουμε να κρατήσουμε τα χρήματά μας αντί να τα δανείσουμε σε κάποιον που έχει ανάγκη (εκτός αν είναι κόκκινος, αλλά ακόμα και τότε σε κάποιες περιπτώσεις είναι μεγαλύτερη συμφωνία να μην τα δώσουμε).

58. Οποιαδήποτε απόφαση που θα αποτρέψει την αποστολή της ψυχής μας.

59. Η πορνεία.

60. Να κάνουμε επέμβαση αλλαγής φύλου  ή να θέλουμε να αποκτήσουμε το βιολογικό σώμα του αντίθετου φύλου.

61. Να λέμε ψέμματα στον εαυτό μας

62. Να λέμε ψέμματα με κακόβουλη πρόθεση

63. Να διαπράξουμε ή να επιθυμήσουμε μοιχεία.

64. Η προδοσία

65. Nα αρνηθούμε  να  βελτιωθούμε ή να εξελιχθούμε σε κάτι (μια γλώσσα, μια σχέση, κλπ), επιμένοντας να κάνουμε λάθη.

66. Να κόψουμε κάθε επαφή με κάποιο άτομο, όταν είναι η αποστολή της ψυχής μας να έχουμε επαφή.

67. Η μοιρολατρική απάθεια

68. Επιλογή ή προτίμηση του θεού που μάς βολεύει ή του αντίθετου θεού από αυτόν που αντιπαθούμε  αντί του αληθινού.

69. Να στείλουμε κάποιον στη φυλακή (ή να το ευχηθούμε), αθώο ή ένοχο.

70. Να ζητήσουμε δώρα από τον Άη Βασίλη.

71. Να ζητήσουμε να γίνει ένα θαύμα.

72. Να ευχηθούμε αυτό που συμβαίνει να μην είναι η πραγματικότητα, αλλά ένας εφιάλτης.

73. Να ζητήσουμε να μην υποφέρουμε, ή να υποφέρουμε μόνο όσο αντέχουμε.

74. Να ζητήσουμε δικαιοσύνη.

75. Να χρησιμοποιήσουμε  το νομικό σύστημα ή την αστυνομία για να βλάψουμε κάποιον, ακόμη και για να τον κάνουμε να πληρώσει πρόστιμο, είτε είναι αθώος είτε ένοχος

76. Να μη δεχτούμε τη θυσεία κάποιου.

77. Να ευχηθούμε να μείνουμε νέοι για πάντα, ή να ξαναγίνουμε (αυτό δεν έχει σχέση με το να αισθνόμαστε νέοι ή να φροντίζουμε τον εαυτό μας ώστε να φαινόμαστε νέοι).

78. Να κάνουμε σεμινάρια μαγείας.

78. Να μισούμε ή να μην αντέχουμε κάποιον.

79. Να ζητήσουμε να τιμωρηθούμε

80. Ο όρκος

81. Να επιθυμήσουμε να πραγματοποιηθεί ο φυσικός Αρμαγεδδώνας.

82. Να αποφασίσουμε να μην ακούμε κάποιον.

83. Να μη δεχόμαστε διορθώσεις.

84. Να θέλουμε πάντα να έχουμε δίκυο.

85. Να θέλουμε να επιβάλλουμε τις απόψεις μας ή το θέμα συνομιλίας στους άλλους.

86. Να θέλουμε να έχουμε το τελευταίο λόγο σε κάτι ή να περάσει το δικό μας.

87. Να επιθυμήσουμε κάτι αδύνατο σε αυτό το σύμπαν, όπως να μην είχαν χωριστεί η μητέρα μας και ο πατέρας μας.

88. Να ζητήσουμε να ταξιδέψουμε στο χρόνο.

89. Να ζητήσουμε να επισκεφτούμεε ένα παράλληλο / εναλλακτικό σύμπαν.

90. Να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο, όπως ένα άλλο ον (νεράιδα, λιοντάρι, ο Σούπερμαν, άγγελος, οτιδήποτε).

91. Να επιθυμήσουμε να μεταφερθούμε σε μια άλλη πραγματικότητα, μια ονειρική γη ή ουτοπία.

92. Να ζητήσουμε η επόμενη ενσάρκωσή μας να είναι σε συγκεκριμένη χώρα ή εποχή

93. Να αποφασίσουμε ότι έχουμε κάνει τόσο καλή δουλειά σ 'αυτή τη ζωή που δε θα χρειαστεί να ενσαρκωθούμε ξανά.

94. Να αποφασίσουμε να μην  κάνουμε την εργασία που η ψυχή μας έχει προγραμματίσει (θεραπευτής, ιερέας, κ.λπ.).

95. Να επιθυμήσουμε να πεθάνουμε (και να το εννοούμε).

96. Να αρνηθούμε να μοιραστούμε το φαγητό μας αν μάς ζητηθεί.

97. Να αρνηθούμε να δώσουμε φαγητό σε κάποιον που πεινάει όταν έχουμε φαγητό.

98. Να επιθυμήσουμε να έχουμε τα ίδια αγαθά με το γείτονα (φαγητό, αυτοκίνητο, δουλειά κ.λπ.).

99. Να επιθυμήσουμε να πεθάνουμε νέοι ή να μην γίνουμε γέροι και άρρωστοι ώστε να μη γίνουμε βάρος στα παιδιά μας.

100. Να ζητήσουμε πίσω τη μαμά μας (όταν η μητέρα ενός παιδιού έχει πεθάνει).

101. Να θελήσουμε να γεννηθούμε (όταν πεθαίνει ένα έμβρυο).

102. Να ζητήσουμε τη συγχώρεση από ένα κόκκινο.

103. Να θέλουμε να τα ελέγχουμε όλα.

104.Να αλλάξουμε γνώμη και να μη θέλουμε πλέον να κάνουμε παιδιά όταν είμαστε ήδη έγκυος και να χαρίσουμε τις ψυχές των εμβρύων στην αδελφή μας, που θέλει να κάνει παιδιά (τα ζώα μπορεί να το κάνουν αυτό).

105. Να ζητήσουμε να φύγουμε το συντομότερο δυνατό από έναν τόπο διαμονής.

106. Να ζητήσουμε αυτός να είναι ο τελευταίος χειμώνας που θα περάσουμε σε έναν τόπο διαμονής.

107. Να αποφασίσουμε ότι προτιμούμε να πεθάνουμε εάν δεν μπορούμε να εξασκήσουμε το άθλημά μας

108. Να αποφασίσουμε να απολαύσουμε τη ζωή με ταξίδια, φίλους, εξόδους, επισκέψεις σε μουσεία κλπ.

109. Να ζητήσουμε να ζήσουμε στο σπίτι όπου ζήσαμε στην προηγούμενη ζωή μας

110. Να ζητήσουμε να γίνουμε αθλητής υψηλού επιπέδου και να κερδίζουμε στους αγώνες

111. Να ζητήσουμε να γίνουμε διάσημη μπαλλαρίνα

112. Να ζητήσουμε να μεγαλώνουμε όλο και περισσότερο (ένα φυτό για παράδειγμα)

113. Να επιθυμούμε ή να προσπαθούμε να έρθουμε σε επαφή με ένα φανταστικό άτομο

114. Η χαιρεκακία

115. Η συμμετοχή σε σκοτεινές εκλογές

116. Να είμαστε υπέρ της ανεξαρτησίας μιας περιοχής όταν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοτεινούς σκοπούς

117. Να είμαστε πεπεισμένοι ότι μια περιοχή δεν ανήκει σε μια συγκεκριμένη χώρα και ότι πρέπει να τής αφαιρεθεί, όταν αυτό θα εξυπηρετούσε σκοτεινούς σκοπούς.

118. Να αρνηθούμε να εξισορροπίσουμε το κάρμα μας

119. Να δεχτούμε ένα δώρο που είναι κλοπιμαίο, ακόμα κι αν κανένας από τους δύο δεν γνωρίζει ότι είχε κλαπεί.

120. Να δεχτούμε ένα δώρο που αγοράστηκε με χρήματα από την πώληση ναρκωτικών, ακόμα και αν πρόκειται για χάπια που χρησιμοποιούνται νόμιμα από ψυχιάτρους για τους ασθενείς τους. Αυτή η συμφωνία είναι τόσο σοβαρή που οι σκοτεινοί μπορούν να στείλουν όποιον την έκανε στη φυλακή και να τον κάνουν να υποστεί βασανισμό και βιασμό έως θανάτου, ανάλογα με τις γνώσεις, το κάρμα και την αποστολή του.

121. Να επιθυμούμε να μάθουμε μια γλώσσα ή όλο και περισσότερες και γλώσσες ή να αποκτήσουμε ένα δίπλωμα.

122. Μια παράδοση που υπάρχει στην Καταλωνία με το όνομα monas (κέικ με πασχαλινά αυγά) που δίνουν οι νονοί στα βαλττιστήρια τους.

123. Μια άλλη παράδοση, αυτή τη φορά στην Ελλάδα, το ψήσιμο του αρνιού την Κυριακή του Πάσχα και η κατανάλωσή του.

124. Το μεθύσι

125. Μια άλλη καταλανική παράδοση είναι να δώσει κάποιος άντρας τριαντάφυλλα σε γυναίκες και βιβλία στους άνδρες. Η ιστορία λέει ότι ο Άγιος Γεώργιος έσωσε μια πριγκίπισσα από ένα δράκο και όταν σκότωσε τον δράκο, γεννήθηκε μια τριανταφυλλιά από το αίμα του. Ο Άγιος Γεώργιος πήρε ένα τριαντάφυλλο και το έδωσε στην πριγκίπισσα. Η συμμετοχή στην παράδοση αυτή είναι συμφωνία.

126. Για τους Ελ, να ερωτευτούν ή έρυοθν σε σεξουαλική επαφή με έναν άνθρωπο που δεν είναι Ελ.

127. Να κάνουμε σκοτεινό τατουάζ (το σύμβολο του να είναι σκοτεινό ή η σκέψη πίσω από αυτό).

128. Να αποφασίσουμε ότι δεν μπορεί κανείς να κάνει κάτι για να βοηθήσει κάποιον (αντί να έχει πίστη ότι ο Θεός θα τού δώσει δύναμη αν προσπαθήσει).

129. Η εξάσκηση κάποιας πολεμικής τέχνης (όλες είναι σκοτεινές εκτός από την απλή αυτοάμυνα).

130. Να πίνουμε αλκοόλ

131. Να τρώμε ζώα (οποιουδήποτε είδους)

132. Μια φινλανδική παράδοση του νέου έτους (tinan valaaminen) σύμφωνα με την οποία κάποιος ρίχνει μόλυβδο στο νερό και προσπαθεί να διαβάσει τα γεγονότα του επόμενου έτους.

133. Μια σουηδική παράδοση του Άη Γιαννιού σύμφωνα με την οποία μια νεαρή κοπέλλα κοιμάται με λουλούδια κάτω από το μαξιλάρι της και αυτό θα την κάνει να ονειρευτεί τον μελλοντικό σύζυγό της.

134. Η ομοφοβία, η φαλλοκρατία, ο ρατσισμός και κάθε άλλο αίσθημα ανωτερότητας, αρνητικής κρίσης και / ή μίσους προς μειονότητα ή ομάδα ανθρώπων.

135. Να μην μετανοιώνουμε ποτέ για τίποτα.

136. Να πούμε σε κάποιον να φάει κρέας ζώων, να το μαγειρέψει ή να το πουλήσει.

137. Η σεξουαλική επαφή, εκτός κι’αν υπάρχει αγάπη / εκπαιδευτικό κίνητρο / για να ξεπεραστεί μια φοβία ή τραύμα / για να πάρει κανείς ενέργεια.

138. Να μαζέψουμε ένα αντικείμενο που βρίσκεται σε δημόσιο χώρο εκτός σκουπιδιών, αν το άφησαν για να το πάρει κάποιος άλλος. Να βοηθήσουμε κάποιον να κάνει το ίδιο. Είναι συμφωνία ακόμα και  αν ο ιδιοκτήτης μας δώσει την άδεια, εφ’ όσον  είχαμε ήδη την πρόθεση να το πάρουμε.

139. Το κάπνισμα, να δώσουμε  σε κάποιον καπνό, να αγοράσουμε τσιγάρα για κάποιον, ακόμη και αν τα χρήματα ανήκουν στο άλλο άτομο, να συμβουλέψουμε ή να διευκολύνουμε κάποιον να καπνίσει.

140. Να μη θέλουμε να κάνουμε θυσίες.

141. Να κάνουμε κάτι με προοπτική να υπάρχει αντάλλαγμα και όχι γιατί αισθανόμαστε ότι είναι καλό /σωστό.

142. Να μην  κάνουμε δουλειές παρά μόνο αν επείγουν.

143. Να γίνουμε μέλος μιας μυστικής εταιρίας (είναι όλες σκοτεινές).


Για να απαλλαγούμε από όλες αυτές τις συμφωνίες που σίγουρα έχουμε κάνει σε όλη τη ζωή μας, είναι καλό να φτιάξουμε μια λίστα με όσες μάς έρχονται στο μυαλό. Ο μέσος όρος συμφωνιών του κάθε ανθρώπου είναι περίπου 500. Μπορούμε να βάλουμε μαζί τις μικρές συμφωνίες (π.χ.ανταλλαγές ή συνεργασίες με κόκκινο) σε μία χωροχρονική σπείρα και να τις λύσουμε όλες ταυτόχρονα. Τις πιο σοβαρές, όπως τα ξόρκια ή λήψη υπηρεσιών από μέντιουμ και θεραπευτές που κάνουν σκοτεινό έργο, είναι καλύτερο να τις λύσουμε μία-μία. Για να λυθεί μια συμφωνία, πρέπει να μετανιώσουμε για αυτό που κάναμε, σκεφτήκαμε ή επιθυμήσαμε και να πούμε την Απάρνηση του σκότους (σημείο 34: http://www.spiritualinsight.gr/el/prostasia-enandion-psihikis-epithesis ).

Στη συνέχεια θα πρέπει να σκοτώσουμε τους δαίμονες των συμφωνιών αυτών, σύμφωνα με τις οδηγίες του σημείου  38 του άρθρου http://www.spiritualinsight.gr/el/prostasia-enandion-psihikis-epithesis . Και τις οντότητες μπορούμε να τις βάλουμε σε μια χωροχρονική σπείρα και να τις σκοτώσουμε ταυτοχρόνως. Στο σημείο 5 του δεύτερου μέρους του άρθρου λέει πώς να κάνετε μια τέτοια σπείρα: http://www.spiritualinsight.gr/el/i-metafisiki-stili-tis-koalanis/125-stratigikes-astriku-noitiku-polemu.

Όταν κάνουμε μια συμφωνία με εξωγήινο ακόμη κι αν είναι μικρή, αυτός μάς βάζει εμφυτεύματα και πρέπει να κάνουμε ένα ειδικό τελετουργικό για να τα αφαιρέσουμε  (ή κάποια από αυτά). Αυτό βρίσκεται στο σημείο 5 του ίδιου άρθρου που μόλις ανέφερα. Θα πρέπει να το επαναλάβουμε δύο ή τρεις φορές για να φύγουν  όλα τα εμφυτεύματα, αλλά αν ο πλανήτης είναι πλανήτης επικυρίαρχος δε θα φύγουν όλα, γράψτε μου να σας πω τι άλλο πρέπει να γίνει. Τα μεγάλα εμφυτεύματα δε θα φύγουν με αυτό το τελετουργικό, θα χρειαστείτε καρμικό καθαρισμό.

Οι μικρές συμφωνίες δεν επιφέρουν σοβαρές καρμικές συνέπειες, δηλαδή δεν μας εμποδίζει να πάμε στο Φως μετά το θάνατο. Αλλά οι πιο σοβαρές, όπως η δολοφονία, η εκδίκηση, να κάνουμε μάγια, κλπ, δε θα μάς αφήσουν να πάμε. Δίνουν το δικαίωμα στο δαίμονα να πάρει την ψυχή μας και θα μετενσαρκωθούμε ως κόκκινοι, ως όργανό του. Με μια σοβαρή συμφωνία με εξωγήινο η ψυχή μας υποδουλώνεται μετά θάνατο στον πλανήτη του , ενώ με μια λιγότερο σοβαρή ξαναγεννιόμαστε ως κόκκινοι με τον εξωγήινο ως οδηγό μας. Μέχρι πρόσφατα (Οκτώβρη του 2016) οι εξωγήινοι είχαν τη δυνατότητα να μάς πάρουν την ψυχή ολοκληρωτικά όσο ήμαστε ζωντανοί και να ζήσουν αυτοί τη ζωή μας στο σώμα μας. Τώρα περιορίζονται στο να μάς κλέβουν κομμάτια ψυχής (το ανώτερο που μπορούν να μάς κλέψουν είναι το 90% της ψυχής μας –εκτός κι αν χάσουμε το υπόλοιπο μόνοι μας, τότε μπορούν να πάρουν το σώμα μας.