GreekEnglish EspañolSvenska (Sverige)Finnish (Suomi)
Μάγισσες

Η μαγεία ήταν και είναι χωρίς αμφιβολία άκρως δελεαστική. Και τελικά δεν είναι δύσκολο να μάθει κάποιος να την εξασκεί. Όμως πρέπει να προσέχει ποιες δυνάμεις επικαλείται, γιατί η άγνοια είνα θανάσιμα επικίνδυνη.Επίσης, η δυσκολία είναι να το κάνει για το καλό της ανθρωπότητας, χωρίς να επεμβαίνει στην ελεύθερη βούληση των άλλων και χωρίς να θέλει να το παίξει θεός. Με λίγα λόγια, χωρίς να προσπαθεί να αλλάξει το ντάρμα (την αποστολή) ή τη μοίρα του κάθε ανθρώπου. Πολλοί πελάτες μου βλέπουν ως ζωή που τους επηρεάζει περισσότερο αυτή που ήταν μάγισσες.

Ο Μιχάλης, ένας γκέι νεαρός γύρω στα 24, ενδιαφέρεται για τα μεταφυσικά και παίζει με ouija-board και σεάνς, καλώντας πνεύματα. Κάποια στιγμή είχε έρθει ένα κακό πνεύμα, αλλά με κάποια λόγια που διάβασε, έφυγε. Τον προδειδοποίησα για τους κινδύνους, όμως δεν νομίζω ότι τον έπεισα να σταματήσει. Είδε ότι ήταν γυναίκα στο Μεξικό τον 19ο αιώνα. Έζησε όλη της ζωή μόνη, μαζεύοντας βότανα από τον κήπο της και παρασκευάζοντας θεραπευτικά ματζούνια. Δεχόταν ασθενείς στο σπίτι της και τους θεράπευε. Πέθανε σε προχωρημένη ηλικία στην καρέκλα της από ανακοπή. Είχε μια ικανοποιητική ζωή που τώρα τον ωθεί να καλλιεργήσει περισσότερο τον μεταφυσικό τομέα, όμως μάλλον πρέπει να μάθει ότι δεν είναι παιχνίδι.

Ο Περικλής, 36, επίσης γκέι (και διαισθητικός), ήταν μάγος στην Ισπανία του 19ου αιώνα. Διάβαζε και ήταν μάλλον θεωρητικός. Όμως δεν ήξερε ακριβώς με τι δυνάμεις είχε να κάνει, όταν ένα στοιχειακό τον κατέλαβε και τον ώθησε στην αυτοκτωνία. Το ίδιο στοιχιακό προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στην τωρινή του ζωή, και παρά λίγο να αυτοκτωνήσει πάλι, όμως το προλάβαμε.


Η Λιάνα, γύρω στα 23, καθώς τής έκανα τις υπνωτικές υποβολές, με διέκοπτε συνεχώς, βρίσκοντας όλο και κάτι που την ενοχλούσε, ώσπου στο τούνελ που θα την πήγαινε στο παρελθόν, είδε τρία πνεύματα που την τρόμαξαν. Δεν ήθελε με τίποτα να συνεχίσει, όμως μού έστειλε τους φίλους της για να δουν αυτοί τι έφταιγε. Η Ευαγγελία είδε ότι η Λιάνα ήταν κάποια στιγμή στην κόλαση και ο οδηγός της τής είπε να φύγουν μακρυά. Ο Μιχάλης είδε μια ζωή όπου ήταν φίλες, στη μεσαιωνική Αγγλία, στο Γιορκ. Ήταν μάγισσες, και η Λιάνα έλεγε στη φίλη της ότι σκεφτόταν να κάνει συμφωνία με δαίμονα. Αυτή τής είπε να μην το κάνει γιατί ήταν επικίνδυνο, όμως η Λιάνα το έκανε. Αργότερα κατέδωσε τη φίλη της στις αρχές για να σωθεί, και αυτή την καταράστηκε. Ενώ την καίγανε, έκανε αστρική προβολή και δεν ένιωσε πόνο. Δεν της κράτησε κακία, όμως η κατάρα είναι κατάρα, και σίγουρα επηρεάζει τη Λιάνα τώρα, μαζί με τον δαίμονα που είχε καλέσει. Θα πρέπει κάποτε να ξεπεράσει το φόβο της ώστε να αντιμετωπίσει τα λάθη του παρελθόντος. Η ζωή της είναι γεμάτη εμπόδια, ειδικά η ερωτική.


Ο Γιώργος (κατά παράξενη σύμπτωση κι αυτός γκέι), 26, ασχολείται με κρυστάλλους και άλλες μεταφυσικές αναζητήσεις. Ήταν μάγισσα στη μεσαιωνική Γαλλία. Ήταν γυναίκα, ζούσε μόνη της σε ένα σπίτι γεμάτο με διάφορα μαγικά εργαλεία: βιβλία, κρυστάλλους, βότανα, και πολλά άλλα που στο όραμά του δεν κατάλαβε. Πέρασε κι αυτή όλη της τη ζωή μόνη, γιατί οι χωρικοί δεν καταλάβαιναν ούτε την ίδια ούτε τις γνώσεις της. Και τους έβλεπε με υπεροψία. Δεν τους χρειαζόταν όμως για να ζήσει, γιατί ήταν πλούσια. Τελικά ήρθε το κυνήγι μαγισσών και στο χωριό. Τής επιτέθηκαν με πέτρες στο σπίτι της και τη σκότωσαν. Σ' αυτή τη ζωή φοβόταν τους όχλους. Τώρα όμως άρχισε να το ξεπερνάει.


Η Ρένα, 36, είχε μια ουσιαστικά κατεστραμμένη ζωή ώς τώρα. Οικονομικά, φιλικά και ερωτικά. Είδε ότι ήταν μάγισσα στο μεσαίωνα. κι αυτή στην Αγγλία, και είχε κάνει συμφωνία με δαίμονες για να αποκτήσει εξουσία. Τη ρώτησα αν θέλει να ανακαλέσει εκείνη τη συμφωνία και φυσικά δέχτηκε. Την έβαλα κατόπιν να διαβάσει λέξη-λέξη την αποκύρηξη συμβολαίων, τελετών, συμφωνιών και μυήσεων με τις δυνάμεις του κακού και να αγκαλιάσει το Φως (ή τον Ιησού Χρηστό, όπως η ίδια προτίμησε). Αφαιρέσαμε και κάποιες προσκολλημένες οντότητες που είχε και ο οδηγός της τής είπε να είναι καλός άνθρωπος, βοηθώντας τον συνάνθρώπό της. Ξύπνησε σοκαρισμένη με όσα βίωσε. Τής εξήγησα ότι η επιρροή των δαιμόνων δε φεύγει αμέσως ολοκληρωτικά, αλλά σταδιακά. Θα' ρχίσει να φτιάχνει ένας-ένας τομέας, αργά αλλά σταθερά.


Η συνεργασία με τις δυνάμεις του Σκότους δίνει εξουσία και υλικά αγαθά σε μια ζωή, όμως επιφέρει πόνο και κακοτυχία σε όλες τις επόμενες ενσαρκώσεις, έως ότου λύσουμε τις συμφωνίες.