GreekEnglish EspañolSvenska (Sverige)Finnish (Suomi)
Μάγια και σκεπτομορφές

Πληθώρα ανθρώπων κάνουν μάγια, είτε μόνοι τους είτε με τη βοήθεια κάποιας καφετζούς, χαρτορίχτρας ή μέντιουμ. Το κάνουν για να δέσουν ερωτικά κάποιον, για να τον χωρίσουν ή για να τού κάνουν κακό, από εκδίκηση ή ζήλεια. Εδώ δεν μιλάμε για μαύρη μαγεία, όπου στέλνεται κάποιος δαίμονας, αλλά για απλά μάγια. Με αυτά στέλνεται μια δαιμονική σκεπτομορφή, μια μάζα ενέργειας κατασκευασμένη και προγραμματισμένη από τις δυνάμεις του σκότους, χωρίς να είναι ανάγκη να δεσμεύονται οι ίδιες. Τι επίδραση έχει κάτι τέτοιο στη ζωή του θύματος;

Η Γεωργία, 34, είχε έναν αποτυχημένο γάμο με τον Γιώργο με τον οποίο έκανε και ένα παιδί, και ήταν προβληματισμένη από τη συμπεριφορά του καινούργιου φίλου της του Νίκου. Αυτός ήταν παντρεμένος με κάποια που δεν αγαπούσε, έχουν ένα παιδί, και παρ’ όλο που θέλει να χωρίσει για να είναι με την Γεωργία, δεν το κάνει. Στην ύπνωση είδε ότι ο Νίκος είχε μια σκεπτομορφή που στάλθηκε σ’ αυτόν μέσω μαγείας. Ο πεθερός του τού είχε κάνει μάγια για να πάρει την κόρη του. Τον θεώρησε καλό γαμπρό. Η κόρη ήταν αδιάφορη αλλά τον πήρε. Απέκτησαν και αυτοί ένα παιδί. Ο οδηγός της Γεωργίας είπε ότι αυτά τα μάγια είχαν σαν αποτέλεσμα ο Νίκος μεν να παντρευτεί μια τυχαία γυναίκα που δεν ήταν στο σχέδιο που είχε κάνει πριν γεννηθεί, αλλά και η Γεωργία να παντρευτεί έναν τυχαίο άντρα, τον Γιώργο. Τα δύο παιδιά που γεννήθηκαν ήταν να είναι παιδιά του γάμου μεταξύ του Νίκου και της Γεωργίας, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα επέλεξαν να γεννηθούν το καθένα με έναν από τους δύο γονείς. Οι άγγελοι διέλυσαν τη σκεπτομορφή του Νίκου εξ’ αποστάσεως και τα μάγια λύθηκαν. Τώρα πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει τη γυναίκα που θέλει.

Η Μαριαλένα, 29, είχε κατάθλιψη, φόβο ότι δεν θα τα καταφέρει και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Και οι ερωτικές της σχέσεις δεν πηγαίνανε καλά. Στην ύπνωση είδε ότι είχε μια σκεπτομορφή που τής τα προκαλούσε. Είχε σταλθεί από τη γιαγιά της, την μητέρα του πατέρα της, γιατί δεν ήθελε τη γυναίκα που αυτός παντρεύτηκε. Ήλπιζε ότι έτσι θα χωρίσουν. Το αποτέλεσμα ήταν να πεθάνει η νύφη της και η σκεπτομορφή να πάει στην εγγονή της. Η ψυχή της γιαγιάς ήταν χαμένη στο χαμηλό αστρικό πεδίο. Τη φέραμε στο δωμάτιο επικοινωνίας και τής εξηγήσαμε τις επιπτώσεις των μαγικών της. Μετάνοιωσε, έκλαψε, διαλύσαμε τη σκεπτομορφή, και η Μαριαλένα απελευθερώθηκε. Και η γιαγιά ανέβηκε στο φως. Θα αντιμετωπίσει το κακό κάρμα που δημιούργησε σε μια επόμενη ζωή.

Η Ισμήνη, 44, αντιμετώπιζε μια παρόμοια κατάσταση όπως η Γεωργία. Είχε έναν πρώτο γάμο με τον Θόδωρο και δυό παιδιά και μια καινούργια σχέση με τον Γιώργο, που ήταν επίσης παντρεμένος με δυό παιδιά, αλλά απομακρυνόταν από την Ισμήνη. Και αυτός ήταν να χωρίσει τη γυναίκα του που δεν αγαπούσε, αλλά δεν το αποφάσιζε. Στην ύπνωση είδε ότι είχε μάγια από μικρή. Τής τα έκανε η ξαδέρφη της από ζήλεια, με σκοπό να είναι δυστυχισμένη. Τα είχε μάθει από τη μητέρα της. Το αποτέλεσμα ήταν η Ισμήνη να γνωρίσει έναν τυχαίο άντρα, το Θόδωρο. Ο Γιώργος είναι η δίδυμη ψυχή της, αλλά εξ’ αιτίας της μαγείας στην Ισμήνη, παντρεύτηκε και αυτός μια τυχαία γυναίκα. Τα τέσσερα παιδιά που απέκτησαν ξεχωριστά ήταν να είναι των δυό τους. Τα μάγια δεν βοήθησαν την ξαδέρφη να ευτυχίσει: ήταν μόνη, δυστυχισμένη και υπέρβαρη. Οι σκεπτομορφές εδώ ήταν δύο. Τις διαλύσαμε και η οδηγός της Ισμήνης προέβλεψε μια αργή επαναφορά του Γιώργου σ’ αυτήν.

Όπως είδαμε, τα απλά μάγια που τόσοι κάνουν με ελαφρά την καρδία, έχουν καταστρεπτικές επιπτώσεις στην προσωπική ζωή του θύματος. Επηρεάζουν όλους τους κοντινούς του ανθρώπους και αλλάζουν όλη την πορεία της ζωής τους. Όσο για τον θύτη, αφ’ ενός επιβαρύνεται με αρνητικό κάρμα και αφ’ ετέρου κινδυνεύει η ψυχή του να μείνει δέσμια του σκότους, μετά θάνατον, από το βάρος των αρνητικών συναισθημάτων του. Θα έκανε τόσο εύκολα μάγια αν ήξερε τι σημαίνει; Πιστεύω πως όχι. Κανείς από τους πελάτες μου που έκαναν μάγια δεν ήξεραν τις επιπτώσεις. Μπορεί στον Μεσαίωνα να καίγανε τις μάγισσες, είτε ήταν καλές είτε όχι (γιατί υπάρχει και καλή μαγεία), αλλά το έκαναν χωρίς να ξέρουν τι σημαίνει. Τώρα αφήνουμε το πεδίο ελεύθερο στα μάγια, αλλά υπάρχει η ίδια άγνοια με τότε.