GreekEnglish EspañolSvenska (Sverige)Finnish (Suomi)
Για πάντα μαζί

Κάποιες ψυχές που μένουν εγκλωβισμένες στον υλικό κόσμο έχουν μια σπαραχτική ιστορία αγάπης. Παραμένουν εδώ για να είναι κοντά στον αγαπημένο τους, που συχνά είναι και αυτός εγκλωβισμένος, για άλλους λόγους. Ή τον ακολουθούν σε κάθε ενσάρκωσή του.

Η Νίκη, 49, υποπτευόταν ότι είχε μάγια. Όταν την πήγα στην εμπειρία που την επηρεάζει περισσότερο, είδε μια νεαρή μελαχρινή κοπέλλα με σκυμμένο κεφάλι, πολύ θλιμμένη. Μόλις την πήγα στο δωμάτιο επικοινωνίας του πνευματικού κόσμου, αισθάνθηκε δαιμονική παρουσία. Όταν άρχισα να μιλάω στο δαίμονα, είπε ότι ήταν μάγος στο Περού και πέθανε το 1967. Και εν ζωή και μετά θάνατο συνεργαζόταν με δαίμονες. Παντρεύτηκε τη Μαρία κάνοντάς της μάγια. Αυτή ήταν ερωτευμένη με τον Χουαν, και ο μάγος τον σκότωσε. Αυτή δεν μπορούσε να τον ξεπεράσει και την σκότωσε και αυτή. Η ψυχή του Χουαν έφυγε και πήγε στον ουρανό, αλλά αυτή της Μαρίας παρέμεινε, εγκλωβισμένη από τα μάγια του μαγγανευτή. Ήταν η μελαχρινή γυναίκα που η Νίκη είδε στην αρχή. Όμως τι τους έλκυσε και τους δύο στη Νίκη; Ο Χουαν ξαναενσαρκώθηκε στην Ελλάδα στο πρόσωπο του νεαρού τέους γκόμενου της Νίκης! Το όνομά του είναι Γιάννης, η ελληνική εκδοχή του ισπανικού Χουαν. Ενώ στην αρχή ήταν τρελλός γι αυτήν, μετά απομακρύνθηκε ξαφνικά. Αυτό που τον έλκυσε δεν ήταν η Νίκη, αλλά η Μαρία! Τής έφερα το πνεύμα του παλιού Χουαν, που υπάρχει πάντα, και είχαν μια συγκινητική επανασύνδεση. Και η Νίκη, και η φίλη της Νίκης που ήταν παρούσα, και εγώ δακρύσαμε. Η Μαρία έλεγε με λαχτάρα «η λύτρωση, η λύτρωση». Και έφυγαν μαζί και ευτυχισμένοι.

Η Νίκη φαίνεται ότι γενικά τραβούσε εραστές που χωρίστηκαν τραγικά. Τα μάγια είχαν φέρει στο αστρικό της σώμα και άλλες οντότητες. Μεταξύ τους ήταν ένας εικοσάχρονος Αφρικανός που μάς είπε ότι τον δολοφόνησαν γιατί ήταν ομοφυλόφιλος. Μαζί του ήταν και ο φίλος του, ένας δεκαεννιάχρονος Αφρικανός που και αυτόν δολοφώνησαν για τους ίδιους λόγους. Έφυγαν μαζί για τον ουρανό και ξανά συγκινηθήκαμε.

Ο Πέτρος, 43, άρχισε να έλκεται από άντρες (και να έχει σχέσεις μαζί τους) μετά το χωρισμό του με τη γυναίκα του. Στην ύπνωση είδε ότι η ψυχή μιας ξανθιάς κοπέλλας ήταν μαζί του. Είδε επίσης ότι στην προηγούμενη ζωή του, στην Αθήνα του 1960, σκοτώθηκε σε τροχαίο όταν περπατούσε στο Φάληρο χέρι-χέρι με εκείνη την κοπέλλα. Αυτός ξαναενσαρκώθηκε, ενώ η αγαπημένη του έμεινε εδώ, μετά από κάποια χρόνια μοναξιάς, συντετριμμένη από τον ξαφνικό θάνατο της αγαπημένης της. Και την ξαναβρήκε τώρα που είναι άντρας. Λογικά θα έπρεπε να φύγουν μαζί όταν πέθανε στην προηγούμενη ζωή του. Όμως πολλές φορές οι ψυχές χάνουν το δρόμο και την επαφή. Τής έφερα την ψυχή της τότε αγαπημένης της και έφυγαν χαρούμενες. Ο Πέτρος κατάλαβε ότι τότε είχε την εμπειρία της γυναικείας ομοφυλοφιλίας και τώρα ήθελε να έχει την εμπειρία της αντρικής. Αλλά το μέλλον του είδε να είναι με μια γυναίκα που θα συναντήσει αργότερα. Είμαστε εδώ για να μαζέψουμε εμπειρίες και να ζήσουμε τον έρωτα σε όλες τις μορφές του.

Η Πόλυ, 60, είχε προβλήματα με την αναπνοή της και την καρδιά της. Οι γιατροί δεν βρήκαν τίποτα. Όταν την πήγα στο δωμάτιο του πνευματικού κόσμου το είδε να γεμίζει με μαύρο, απειλητικό καπνό. Κατάλαβα ότι επρόκειτο για δαίμονα και έφερα τους άγγελους για προστασία. Βοήθησα το δαίμονα να θυμηθεί τι ήταν πριν, και είδε ότι ήταν ένας νέος άντρας που μετέφερε εμπόρευμα από την πόλη στο χωριό του, μέσω της ερήμου, σε μια καμήλα. Καθώς πλησίαζε στο χωριό του, κάποιος τού επιτέθηκε και τον σκότωσε για να τον ληστέψει. Η εποχή ήταν ακαθόριστη, αλλά μάλλον πριν από πολλούς αιώνες. Ο πόνος της αδικίας τον έκανε να γεμίσει με αρνητική ενέργεια και να γίνει δαίμονας. Κόλλησε στην Πόλυ και τής δημιουργούσε προβλήματα υγείας. Μόλις καθάρισε η μορφή του από τον δαιμονικό καπνό, εμφανίστηκε μια γυναίκα που έκλαιγε με λυγμούς. Ήταν η μητέρα του, που τον βρήκε νεκρό. Έπεσε πάνω του και πέθανε από τον πόνο και τη δίψα. Και τον ένοιωθε ακόμα και με τη δαιμονική του μορφή. Η Πόλυ έκλαιγε ακατάπαυστα υπό την επήρρεια του μητρικού πόνου. Η γυναίκα ήταν αμόρφωτη, δεν ήξερε ότι βρισκόταν στην Ελλάδα, αλλά και ούτε ποια ήταν η χώρα της και πότε έζησε. Χρειάστηκε να της κάνω σεμινάριο για τις ψυχές και την πορεία τους για να την πείσω να φύγει με το γιο της. Και όταν τής εξήγησα ότι θα πάει στο Θεό, και ότι ο Θεός των χριστιανών και των μουσουλμάνων είναι ο ίδιος, είπε στα αραβικά «Ο Θεός είναι ένας». Τσέκαρα αργότερα τη φράση με κάποιον που ήξερε τη γλώσσα. Η Πόλυ δεν ήξερε λέξη αραβικά. Και έφυγαν τελικά με γαλήνη στην καρδιά. Η Πόλυ μού έφερε την κόρη της μετά από ένα μήνα και είπε ότι δεν είχε ξανά καμμία ενόχληση με την καρδιά της και την αναπνοή της.