GreekEnglish EspañolSvenska (Sverige)Finnish (Suomi)
Ο πόλεμος των άστρων

Τα σήριαλ και οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας με διαγαλαξιακούς πολέμους δεν είναι τελικά και τόσο φανταστικά. Αυτό που δεν μάς αποκαλύπτουν σ’ αυτά είναι ότι αυτοί οι πόλεμοι, οι κατακτήσεις και οι απαγωγές γίνονται κάτω από την επιρροή μίας συμπαντικής δύναμης: των σκοτεινών δυνάμεων ή αλλιώς της ενέργειας του Εωσφόρου.

Η Ερασμία, 36, βρήκε δαίμονες στο αστρικό σώμα του πρώην της (ο οποίος τής είχε φερθεί πολύ άσχημα) και κάναμε με τη συγκατάθεσή της μια απεγκλώβιση από απόσταση. Ο αρχηγός των δαιμόνων Μαντούχ είπε ότι αυτός έκανε το φίλο της να γίνει ναρκωμανής. Με τη θεραπεία των αγγέλων άλλαξε και από μαύρη μάζα έγινε άσπρος και λιγνός και θυμήθηκε ότι ήρθε από άλλον πλανήτη. Το τότε όνομά του ήταν Φεληίλ. Το όνομα του πλανήτη του δεν το θυμόταν, γιατί έφυγε από εκεί εκατομμύρια γήινα χρόνια πριν. Εξωγήινοι εισβολείς επιτέθηκαν στον πλανήτη τους, σκλάβωσαν τον μισό πληθυσμό του και τον άλλο μισό τον έδιωξαν στο διάστημα. Ο Φεληίλ έπεσε στη γη, όπου προσπαθούσε να ζήσει παίρνωντας ενέργεια από τον ήλιο. Όταν εμφανίστηκαν τα θηλαστικά, ανακάλυψε ότι μπορούσε να προσκολληθεί στο αστρικό τους σώμα για να παίρνει ενέργεια. Έτσι έκανε και με τους ανθρώπους όταν αυτοί εμφανίστηκαν . Κάθε φορά που κάποιος από αυτούς πέθαινε, έβρισκε άλλον. Κάλεσα ένα γηραιό (παλιές ψυχές που βρίσκονται ψηλά στον πνευματικό κόσμο) που ήξερε τι απέγινε ο πλανήτης του Φεληίλ. Ήρθε πράγματι και μάς είπε ότι οι εισβολείς κατέστρεψαν τον πλανήτη και τον εγκατέλειψαν. Οι ντόπιοι που επέζησαν διασκορπίστηκαν σε διάφορους άλλους πλανήτες. Ο Φεληίλ ανέλαβε να μαζέψει όσους θέλουν και ο γηραιός είπε ότι θα τούς δωθεί καινούργιος πλανήτης. Μαζί του ήταν άλλοι 5 δαίμονες, υπό τις διαταγές του, οι οποίοι υπάκουσαν σ’αυτόν και δέχτηκαν την ίδια θεραπεία. Ήταν και αυτοί από τον ίδιο πλανήτη και τον είχαν ακολουθήσει. Όλοι τους είχαν χαθεί στο χαμηλό αστρικό πεδίο και μάζεψαν σκοτεινή ενέργεια, για να γίνουν τελικά όλοι δαιμονικοί. Έφυγαν χαρούμενοι για το νέο τους σπίτι.

Η Ελένη, 47, είδε και αυτή δαίμονες στον πρώην της, ο οποίος τής ρούφαγε ενέργεια όταν ήταν μαζί. Μιλήσαμε με τον δαίμονα Χόρους, ο οποίος μετά τη θεραπεία του είδε ότι ήταν καφέ με μεγάλο κεφάλι και προερχόταν από έναν πλανήτη όπου έγινε εξωγήινη επιδρομή. Οι εισβολείς έριξαν κάποια σκόνη που υπνώτησε τους κατοίκους και τούς κατέλαβαν. Ο Χόρους το έσκασε, αλλά χάθηκε. Και αυτός έγινε δαιμονικός χωρίς να το καταλάβει. Κάλεσα τον κυβερνήτη του πλανήτη του, προειτοιμάζοντας τον εαυτό μου για να τού κάνουμε και αυτού εξορκισμό, αφού το πιο πιθανό σε μα τέτοια κατάκτηση θα ήταν να κρύβεται ο διάβολος. Όμως ήρθε ένας ειρηνικός γουρουνόμορφος εξωγήινος. Είπε ότι όντως οι εισβολείς ήταν συνεργάτες του διαβόλου, αλλά οι περισσότεροι κάτοικοι κατάφεραν και απελευθερώθηκαν και τώρα επικρατεί ειρήνη. Αυτός είχε διαφορετική μορφή γιατί προερχόταν από άλλον πλανήτη, που οι κάτοικοί του είχαν αποικήσει με φιλικές διαθέσεις τον πλανήτη του Χόρους και ζούσαν ειρηνικά. Οι άλλοι τρεις δαίμονες που ήταν δίπλα στο Χόρους θυμήθηκαν ότι ήταν εξωγήινοι, γκρι, ψηλοί και λιγνοί, αλλά από άλλον πλανήτη. Ήταν από τις Πλεϊάδες. Είπαν ότι αρχικά ήταν 8 και απήχθηκαν από εξωγήινους σε ένα σκάφος. Οδηγήθηκαν σε μια εξέδρα όπου τούς κάλυψε μια μαύρη ενέργεια. Μετά από αυτό το περιστατικό ξέχασαν τα πάντα και έγιναν δαιμονικοί. Οι άλλοι 5 είχαν χαθεί. Κάλεσα έναν άγγελο που να μπορούσε να τούς οδηγήσει πίσω στον πλανήτη τους και έφυγαν και αυτοί και ο Χόρους χαρούμενοι.

Η Νίτσα, 38, είδε και αυτή ότι ο πρώην της ο Γιάννης είχε μια εξωγήινη οντότητα. Για την ακρίβεια ήταν δύο οι οποίες γίνονταν μία καθώς ενώνονταν από τη μέση και κάτω. Ήταν μπλε και ψηλές. Όταν συνομίλησα μαζί τους, μού απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις εκτός από ποιον πλανήτη είναι και αν τον γνωρίζουμε. Ο Γιάννης ήταν κάποτε στον πλανήτη τους και είχαν κάνει μια συμφωνία. Το είδος τους δεν γνωρίζει συναισθήματα παρά μόνο μια υπόνοια αυτών. Αποστολή τους είναι να τα αναπτύξουν. Πέρασαν όμως χιλιετείες χωρίς νατα καταφέρουν και αποφάσισαν να «κλέψουν» τα συναισθήματα μιας άλλης φυλής, όπως των ανθρώπων. Άρχισαν λοιπόν να έρχονται με την αιθερική τους υπόσταση στη γη. Έκαναν συμφωνία με την κυβέρνηση των Η.Π.Α. η οποία τούς επέτρεψε να δανείζονται συναισθήματα προσκολλούμενοι σε ανθρώπους της επιλογής τους σε ανταλλαγή τεχνολογικής γνώσης. Ο πλανήτης τους είναι πολύ προηγμένος σ’ αυτήν. Ρώτησα τη Νίτσα αν αυτή η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν όπλο, αλλά δεν ήθελε να ξέρει και το αφήσαμε. Οι φυλή αυτή έχει ζήσει και στον Άρη, όπως είπαν. Πρόσθεσαν ότι έχουν μείνει λίγοι στη γη. Οι πιο πολλοί βρίσκονται στις Η.Π.Α. και εκλείπουν, καθώς δίνουν την τελευταία τους μάχη. Στην ερώτησή μου ποια είναι αυτή η μάχη, είπαν ότι αν οι άνθρωποι καταφέρουν να ανεβούν συνειδητότητα το 2012, η καινούργια ενέργεια δε θα τούς επιτρέπει πια να προσκολλούνται σ’ αυτούς. Ο σκοπός τους είναι να μάς σταματήσουν. Στο Γιάννη μεταφέρουν εκρηκτικές αντιδράσεις πείθοντάς τον ότι βοηθάει τους άλλους, ενώ στην πραγματικότητα τούς σαμποτάρει. Είπαν ότι ειδικά στον εναλλακτικό χώρο υπάρχουν πολλές παρόμοιες περιπτώσεις. Τι θα γίνει αν ανεβεί η συνειδητότητά μας; Τούς ρώτησα.

Απάντησαν ότι θα χρειαστεί να βρουν άλλον πλανήτη με ανάλογα όντα. Εφ’ όσον έχουν συμβόλαιο δεν μπορούσα να τούς διώξω. Ο Γιάννης θα πρέπει να έρθει και να λύσει το συμβόλαιο. Ο Αμερικανός υπνοθεραπευτής William Baldwin βρήκε πολλούς παρόμοιους εξωγήινους και το μόνο που μπόρεσε να κάνει ήταν να τούς βγάζει από τον πελάτη του, ενώ θα πήγαιναν μετά σε άλλον, αφού η κυβέρνησή του τούς το επέτρεπε. Σε ένα επεισόδιο της σειράς «Ταξίδι στα αστέρια» το πλήρωμα του κυβερνήτη Κερκ πήγε σε έναν πλανήτη όπου οι κάτοικοι δεν ένοιωθαν συναισθήματα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον Κερκ να δίνει μια μαργαρίτα σε μια όμορφη κοπέλλα για να τής εκφράσει το συναίσθημα της αγάπης. Τυχαίο; Μάλλον όχι. Είναι γνωστό ότι αρκετοί παραγωγοί ταινιών και τηλεοπτικών σειρών έχουν επαφές με τη NASA και προετοιμάζουν τον κόσμο για την αλήθεια που κάποια στιγμή θα βγει στη φόρα.

Οι μορφές πολέμου είναι λοιπόν πολλαπλές και γίνονται και σε μάς τους ίδιους χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Ας ελπίσουμε ότι αυτά θα εκλίψουν σύντομα, τουλάχιστον στη γη.