GreekEnglish EspañolSvenska (Sverige)Finnish (Suomi)
Πνευματική απελευθέρωση (εξορκισμός)

 


Αποτελούμαστε από πολλά σώματα: ένα υλικό, ένα αιθερικό (ή ζωτική ενέργεια, τσι ή στα χαβανέζικα μάνα), ένα αστρικό,  ένα νοητικό (οι σκέψεις μας), ένα συναισθηματικό (τα συναισθήματά μας) και ένα πνευματικό (ο άνω εαυτός μας). Όταν τα ενεργειακά μας σώματα εξασθενούν, μπορεί να μάς κάνει κατάληψη κάποια αστρική οντότητα. Η εξασθένηση προκαλείταi από αρρώστεια, μεθύσι, κατανάλωση ναρκωτικών, ολική αναισθησία, μεταμόσχευση, εγκυμοσύνη, αποβολή, έκτρωση, τραυματισμό, υπνοβασία, αστρική προβολή, διαλογισμό, συναισθηματικό σοκ, κατάθλιψη, κ.α. Γι' αυτό πρέπει να ζητάμε πάντα προστασία από τους άγγελους και οδηγούς μας πριν καταπιαστούμε με κάποια μεταφυσική δραστηριότητα, ή να οραματιζόμαστε ότι μάς περιτυλίγει λευκό φως πριν αρχίσουμε. Οι οντότητες μπορούν να εισχωρήσουν και όταν τις καλούμε με σεάνς (τραπεζάκι), ouija-board, αυτόματη γραφή, μάγια, κ.α. Δεν έχει σημασία αν καλούμε συγκεκριμένη οντότητα ή όχι, μπορεί να έρθει και δαίμονας ακόμα, παριστάνοντας ότι είναι το πνεύμα που καλέσαμε. Μπορεί να μείνει στο σπίτι μας ή να μπει στο αστρικό μας σώμα. Τη σεάνς, το ouija-board και τα μάγια προτείνω να τα ξεχάσετε εντελώς (εκτός κι αν πρόκειται για φωτεινή μαγία σε συνεργασία με τον οδηγό σας ή κάποια αγγελική οντότητα και είστε πεπειραμένοι), ενώ με την αυτόματη γραφή μπορείτε να πειραματιστείτε, όμως πάντα ζητώντας προστασία και να είστε πάντα εσείς αυτοί που κουνάτε το χέρι σας, βασισμένοι στη διάισθηση. Όσο για το αστρικό ταξίδι, αυτό πρέπει να μαθαίνεται σταδιακά και προσεκτικά και πάντα με κάποιον παρόντα. Το βασικό σε κάθε μεταφυσική δραστηριότητα για να είστε ασφαλείς είναι να είναι απόντα τα αρνητικά συναισθήματα (φόβος, θυμός, κταάθλιψη, κτλ). Αν κάποιο πνεύμα σάς παρουσιαστεί ως οδηγός σας και σας δίνει οδηγίες, μην το εμπιστευτείτε. Ο αληθινός οδηγός έρχεται συνήθως στα όνειρα και δίνει συμβουλές, κάποιο μήνυμα ή συμπαράσταση.


Στον εναλλακτικό χώρο πολλοί θεραπευτές και μέντιουμ την πατάνε, όταν πρωτοκαλούν τον οδηγό τους ή αγγέλους. Τα περισσότερα μέντιουμ θα έλεγα συνεργάζονται εν αγνοία τους με δαίμονα, που υπονομεύει και σαμποτάρει τη δουλειά τους. Σάς λένε ότι έχετε μάγια ή κάτι ανάλογο και σάς ζητάνε χιλιάδες ευρώ για να τα λύσουν. Ή πάτε για θεραπεία και φεύγετε με κάποια οντότητα που ο δαίμονάς τους σάς έβαλε. Στην ουσία ο επαγγελματίας εν λόγω είναι τόσο θύμα όσο και ο πελάτης. Οι δαίμονες έρχονται από κάποια αδυναμία του θεραπευτή/μέντιουμ, από προηγούμενη ζωή ή όταν το πρωταρχικό κίνητρό του είναι το χρήμα ή οι φιλοδοξίες.
Οι οντότητες που κάνουν κατάληψη μπορεί να είναι ψυχή πεθαμένου ανθρώπου, κομμάτι ψυχής νεκρού ή ζωντανού ανθρώπου, ομφάλιος λώρος, ψυχή ζώου ή εξωγήινου, στοιχειακό, κάθε είδος ξωτικού, εξωγήινος, νεφελίμ (ή η ψυχή του), σκεπτομορφή και δαίμονας.


Μια ξεχωριστή κατηγορία οντοτήτων είναι κομμάτια από το δικό μας αστρικό σώμα είτε από περασμένη ζωή είτε από την τωρινή, τα οποία αποκόπηκαν μετά από κάποια τραυματική εμπειρία, αλλά παραμένουν κοντά μας, παίρνοντας τον έλεγχο της συμπεριφοράς μας. Μπορούν να σαμποτάρουν πλήρως τη ζωή μας και τις σχέσεις μας, περισσότερο και από τις δυνάμεις του σκότους. Τα κομμάτια μας από την τωρινή ζωή δεν μπορούμε να τα αποδεσμεύσουμε, αλλά πρέπει να αφωμοιωθούν με την υπόλοιπη προσωπικότητα. Απαιτείται μια σειρά από θεραπείες όπου εντοπίζονται, προσδιορίζεται η ταυτότητά τους και τα ζητούμενά τους, ικανοποιούνται τα αιτήματά τους με κάποιο συμβιβασμό και τέλος αφομοιώνονται.


Η οντότητα είναι συχνά κάποιος που ήταν παρών σε μια προηγούμενη ζωή μας και το μόνο που έχει ανάγκη είναι η συγνώμη μας. Πρέπει να τού τη δώσουμε. Για να απελευθερωθούμε απ’ το κακό πρέπει να είμαστε σε έναν πνευματικό δρόμο, πρόθυμοι να ζητήσουμε συγνώμη για τα περασμένα μας λάθη και να συχγωρήσουμε αυτούς που μάς έβλαψαν.


Η οντότητα, όσο καλή κι αν είναι, μάς μεταφέρει τις δικές τις σκέψεις, παρορμήσεις και ανάγκες. Προκαλεί δυσλειτουργικές συμπεριφορές, μπλοκαρίσματα, αρνητικά συναισθήματα, εμμονές, εθισμούς, τάσεις αυτοκτονίας, εξάντληση, σχιζοφρένεια, αμνησία, αλσχάιμερ (μαζί με τη διάσπαση αστρικού σώματος), διπολική διαταραχή, διαταραχή διαχωρισμένης ταυτότητας, διαταραχή διαχωρισμένου φύλου, επιληψία, λιποθυμίες, κτλ. Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι αυτές οι καταστάσεις προέρχονται πάντα από κατάληψη οντότητας.


Ta συμπτώματα μιας προσκόλλησης μπορεί να είναι μια κρύα/ζεστή/βαρυά/οδυνηρή αίσθηση σε κάποιο σημείο του σώματός σας. Δεν είναι συμμετρική, δηλαδή την αισθανόσαστε σε π.χ. μόνο ένα πόδι ή χέρι. Συνήθως είναι συναισθηματικά τα δείγματα. Αισθανόσαστε ανεξήγητο φόβο, λύπη, μοναξιά, θυμό, ένα κενό, κτλ. Ή κάνετε ακραία και παράξενα πράγματα, εκτός χαρακτήρα, χωρίς εμφανή λόγο. Η ζωή σας χειροτερεύει, αφού έλκετε λάθος καταστάσεις και άτομα, ή δεν επικοινωνείτε ουσιαστικά, όπως θα θέλατε. Στην ύπνωση τα συμπτώματα κορυφώνονται. Αν η οντότητα βρίσκεται μαζί σας πάρα πολύ καιρό και σάς έχει αποδυναμώσει (ειδικά αν είναι δαίμονας), μπορεί να μην καταφέρετε να βγάλετε τη συνεδρία. Κάποιοι πελάτες μου εξαντλήθηκαν τόσο που χρειάστηκε να συνεχίσουμε σε μια δεύτερη συνεδρία, κατά προτίμηση μέσω διαμέσου, του συνεργάτη μου. Γι’ αυτό το λόγο τώρα πια προτείνω να γίνονται οι απεγκλωβίσεις σκοτεινών οντοτήτων απ’την αρχή με τον συνεργάτη μου. Κάτι άλλο πολύ σημαντικό που ο οδηγός μας μάς φανέρωσε είναι ότι κάποιοι πελάτες έκαναν στην ύπνωση μία υποσυνείδητη συμφωνία με το δαίμονα και αυτός τούς ξεγέλασε κάνοντάς τους να δουν ότι φεύγει, ενώ στην πραγματικότητα έμεινε.  Σε άλλες περιπτώσεις ο δαίμονας ξεγέλασε τον πελάτη από την αρχή, και αυτός έβλεπε ότι όλα ήταν καλά και ότι δεν είχε καμμία οντότητα. Ή, ακόμα χειρότερα, ο δαίμονας τούς έκανε να νομίζουν ότι υπήρχε άλλος δαίμονας που στάλθηκε στο φως. Μάς παρουσίασε δηλαδή ένα αληθινό σόου. Ο συνεργάτης μου βρίσκεται σε πολύ βαθειά ύπνωση και δεν αισθάνεται τα βασανιστήρια που μπορεί να τού κάνει ο δαίμονας, ενώ αυτός δεν μπορεί να ξεγελάσει τον οδηγό μας, ο οποίος μιλάει με το στόμα του συνεργάτη μου.


Με τη βοήθεια αγγέλων και των πνευματικών  βοηθών μας και εμπνευσμένη από  το σύστημα του dr William Baldwin, ο οδηγός μας εντοπίζει την οντότητα, την βάζει μέσα στο σώμα του συνεργάτη μου και εγώ μιλάω μαζί της και την πείθω να επιστρέψει σπίτι της, δηλαδή στο κομμάτι του πνευματικού ή αστρικού κόσμου που τής αναλογεί, εκεί όπου είναι οι αδερφές ψυχές της και το επόμενο επίπεδο ανάπτυξής της. Μπορεί κάποια ψυχή να έχει μείνει αιώνες ή και χιλιετίες στο χαμηλό αστρικό πεδίο ή και να έχει προσκολληθεί στον πελάτη μου, ή να πηδάει από τον έναν άνθρωπο στον άλλο. Το χαμηλό αστρικό πεδίο είναι ένα μέρος χαμηλής πνευματικής δόνησης όπου διαμένουν και το επισκέπτονται ανάλογες οντότητες (χαμένες ψυχές, δαίμονες και μαγγανευτές). Όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος με κατάληψη, μπορεί η ψυχή του να είναι αρκετά δυνατή και να τραβήξει και την προσκολλημένη στο φως. Μπορεί όμως η προσκολλημένη να είναι η πιο δυνατή και να μην αφήσει την ψυχή του πεθαμένου να φύγει, αλλά να την κρατάει στο σκότος (χαμηλό αστρικό πεδίο). Μπορεί επίσης να την τραβάει μαζί της και να μπαίνουν δυό-δυό στα σώματα. Μ' αυτόν τον τρόπο μπορεί κάποιος να έχει εκατοντάδες προσκολλημένες ψυχές!


Αυτό που κρατάει μια ανθρώπινη ψυχή στο χαμηλό αστρικό (το πιο κοντινό στη γη) είναι τα αρνητικά συναισθήματα κατά το θάνατό της (οργή, φόβος, εκδικητικότητα, μίσος, το συναίσθημα της αδικίας ή του ότι άφησε κάτι στη μέση) ή απλά η σύγχιση. Κάποιες δεν καταλαβαίνουν καν ότι πέθαναν και περπατούν ανάμεσά μας μη καταλαβαίνοντας γιατί δεν τις βλέπουμε. Άλλες απλά δεν πάνε στο φως που τούς εμφανίζεται γιατί δεν πιστεύουν σε τίποτα ή γιατί έχουν μάγια ή κατάρα που τις εμποδίζουν. Οι τελευταίες είναι οι πιο ευάλωτες στη συνεργασία με τις δυνάμεις του σκότους που τούς προτείνεται, με ψεύτικες υποσχέσεις και αποκρύπτοντάς τους την αλήθεια. Έτσι, με τη σειρά τους, γίνονται κι αυτές δαιμονικές, ανακαλύπτοντας σύντομα ότι ξεγελάστηκαν, χωρίς όμως να μπορούν πια να κάνουν τίποτα, αλλά όντας καταδικασμένες σε αιώνια σκλαβιά. Μέχρι να τις ανακαλύψει κάποιος θεραπευτής και να τις σώσει. Με το σύστημα αυτό ακόμα και οι αρχικοί δαίμονες, οι έκπτωτοι άγγελοι, μπορούν να σωθούν. Ο Σατανάς εξαπατεί  τις χαμένες ψυχές λέγοντάς τους διάφορα ψέμματα, όπως ότι το φως είναι επικίνδυνο και ότι πρέπει να το αποφεύγουν, ότι θα τις προστατεύει, ότι θα τούς δώσει εξουσία, κτλ. Τις παροτρύνει να ενισχύσουν το μίσος, την αλαζονεία και όλα τα κακά τους συναισθήματα και τούς έδωσε εντολή να καταστρέφουν τους ανθρώπους μέσω αυτών των συναισθημάτων που νοιώθουν και οι άνθρωποι και αυτές ενισχύουν. Τα όμοια έλκονται στον ενεργειακό κόσμο. Τα συναισθήματα αυτά οδηγούν σε καταστροφικές συμπεριφορές και ο άνθρωπος αρρωσταίνει, σκοτώνει, κάνει κακό και τελικά πεθαίνει, συχνά αυτοκτονώντας.Υπάρχουν βεβαίως και αναρρίθμητες σκοτεινές οντότητες που δεν υπακούουν στον Εωσφόρο, αλλά δουλεύουν για πάρτυ τους.


Όμως βαθειά μέσα σε κάθε σκοτεινή οντότητα υπάρχει μια μονάδα φωτός, η σπίθα φωτός που κάποτε ήταν, όταν γεννήθηκαν σαν ψυχή από τη θεϊκή πηγή. Όταν τούς πείθω να κοιτάξουν βαθειά μέσα τους, βλέπουν αυτή την μονάδα φωτός. Καθώς την παρατηρούν, αυτή μεγαλώνει, συνειδητοποιούν ότι δεν τούς βλάπτει αλλά τούς αναζωογονεί. Αλλάζουν από κακοί σε καλοί, θυμούνται ποιοι ήταν και τι έκαναν όταν ήταν άγγελοι ή άνθρωποι, καταλαβαίνουν την εξαπάτηση και φεύγουν με χαρά με τους άγγελους της ομάδας διάσωσης πίσω στο πνευματικό τους σπίτι! Πριν φύγουν, τούς ζητώ να φέρουν όλους τους δαίμονες υπό τις διαταγές τους (ή τους φίλους τους) και να τούς διατάξουν (ή να τούς παροτρύνουν) να δεχτούν την ίδια θεραπεία. Το κάνουν με προθυμεία, κι' έτσι μπορεί να σωθούν εκατοντάδες ή και χιλιάδες δαίμονες και χαμένες ψυχές με μιας! Κάποιοι ελάχιστοι δαίμονες δε συνεργάζονται, αρνιούνται να κοιτάξουν μέσα τους και προσπαθούν να πνίξουν τον συνεργάτη μου. Τότε η ψυχή του τούς καρφώνει με το θεϊκό σπαθί του οδηγού μας. Τα μόρια της συνείδησής τους διασπώνται και ανακυκλώνονται στο φως.


Η ίδια τεχνική εφαρμόζεται με τους εξωγήινους, αν έγιναν δαιμονικοί. Αν όχι, εξαρτάται από τα κίνητρά τους. Μια συχνή πρακτική είναι να βάζουν αιθερικά μηχανήματα στο αστρικό σώμα των ανθρώπων για πειραματισμό ή συλλογή πληροφοριών. Καλώ τον κυβερνήτη τους και επικαλούμαι την Πρωταρχική Εντολή (εμπνευσμένη από το τηλεοπτικό σήριαλ “Ταξίδι στ' αστέρια”), δηλαδή ότι απαγορεύεται να επεμβαίνουν σε κάποιο λιγότερο εξελιγμένο πολιτισμό. Κάποιοι καταλαβαίνουν ότι αυτό που κάνουν δεν είναι σωστό και φεύγουν μαζί με τα μηχανήματά τους αμέσως. Κάποιοι άλλοι είναι εχθρικοί και αρνούνται, κάτι που σημαίνει ότι συνεργάζονται με σκοτεινές δυνάμεις. Καλώ τον κυβερνήτη ή αρχηγό της επιχείρησης, και τον πείθω να λύσει το συμβόλαιο με το σκότος.  Μετά ο εξωγήινος φεύγει πρόθυμα, δίνοντας εντολή να μαζέψουν όλοι οι υφιστάμενοί του τα μηχανήματα που είχαν τοποθετήσει. Μ' αυτό τον τρόπο, ο William Baldwin έχει διώξει χιλιάδες εχθρικούς εξωγήινους με μιας. Αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, όταν π.χ. ο εξωγήινος έχει κάνει συμφωνία με το κράτος για να κάνει πειράματα σε ανθρώπους. Έχει αποδειχθεί από τους πελάτες σε ύπνωση ότι η κυβέρνηση των Η.Π.Α., αλλά και άλλες κυβερνήσεις, δέχονται εξωγήινη τεχνολογία και ως αντάλλαγμα δίνουν την άδεια αυτοί να πραγματοποιούν πειράματα στους ανθρώπους, είτε απευθείας στο υλικό τους σώμα απαγάγωντάς τους, είτε με αιθερικά μηχανήματα στο αστρικό τους σώμα, αυξομοιώνοντας τα συναισθήματά τους ή ωθώντας τους σε εθισμούς. Υπάρχουν και χαμένοι ή εξόριστοι εξωγήινοι οι οποίοι έφυγαν από τη διάστασή τους λόγω δικτατορίας ή τυραννίας. Επηρεάστηκαν από δαιμονικές δυνάμεις στο χαμηλό αστρικό πεδίο χωρίς να το καταλάβουν και κατέληξαν σε κάποιον πελάτη μου. Υπάρχουν και υβρίδια, δηλαδή διασταύρωση δύο διαφορετικών εξωγήινων όντων που αποβλήθηκαν και από τους δύο κόσμους. Υπάρχει ειδικός χώρος στο φως για αυτούς. Εκεί μπορούν να δουλέψουν για την απελευθέρωση και βελτίωση του κόσμου τους ή πάνω στην προσωπική τους εξέλιξη. Υπάρχουν ολόκληροι πλανήτες ή κόσμοι όπου δεν έχουν φτάσει ακόμα οι δυνάμεις του καλού ή έχουν εκδιωχθεί μέσω συμφωνιών με το Διάβολο. Οι απόγονοι αυτών που έκαναν τη συμφωνία δεν ξέρουν καν την ύπαρξη του Σατανά και απλά ακολουθούν το σύστημα που τούς δώθηκε από τους απογόνους τους. Τα όντα αυτά ζουν μέσα στη ρουτίνα, χωρίς χαρά ή αγάπη, καταδικασμένα όταν πεθαίνουν η ψυχή τους να δίνεται στους δαίμονες, πάντα με την άγνοιά τους.


Υπάρχουν αναρρίθμητοι τύποι εξωγήινων. Κάποιοι δεν προτίθενται να πάνε πουθενά. Αυτούς τούς απορροφάει ο συνεργάτης μου μέχρι να αποδυναμωθούν και να πάνε στο επόμενο στάδιο εξέλιξής τους. Επίσης υπάρχει ένας ολόκληρος γαλαξίας που έχει έρθει στην κυριαρχία της Λίλιθ –η πρώτη γυναίκα του Αδάμ. Αποτελείται από όντα σαν ρομπότ, χωρίς αισθήματα και που μόνο τους μέλημα είναι να διεκπεραιώσουν τη δουλειά τους -τα πειράματά τους- χωρίς να υπολογίζουν καθόλου τον ανθρώπινο πόνο. Είναι από εξαιρετικά δύσκολο έως και αδύνατο να τούς πείσει κανείς να αποχωρήσουν, εκτός και αν έχει κάτι χρήσιμο γι αυτούς να ανταλλάξει. Άλλος τρόπος είναι να τούς ξεγελάσει ή να τούς δελεάσει.Τοποθετούν αιθερικά εμφυτεύματα στα ανθρώπινα σώματατα τα οποία λειτουργούν ως αναμεταδότες που τούς προγραμματίζουν να σκέφτονται και να πράττουν όπως τούς διατάζουν καθώς και για να τούς ρουφάνε ενέργεια. Και φυσικά δεν μπαίνουν στον κόπο να τα αφαιρέσουν όταν φεύγουν. Είχαμε πελάτες με εκατοντάδες εμφυτεύματα. Ο συνεργάτης μου, με τη βοήθεια των πνευματικών μας βοηθών, μπορεί να τα αφαιρέσει. Η διαδικασία είναι όμως αργή και πολλές φορές επώδυνη.


Οντότητες όπως ξωτικά, πνεύματα της γης, κ.ο.κ. στέλνονται στο δικό τους χώρο.


Επίσης υπάρχουν σκεπτομορφές που έχουν δημιουργήσει δαίμονες ή μάγοι (εγρηγορότα) και τις έχουν στείλει σε ανθρώπους μέσω μαγγανίας από άλλους ανθρώπους. Αυτές απλά τις διαλύουν οι άγγελοι. Μέσω μαγγανείας και κατάρας στέλνονται και χαμένες ψυχές ή δαίμονες. Επίσης χαμένες ψυχές ή ψυχές δέσμιες της γης  έλκονται και από μόνες τους στους ανθρώπους, π.χ. από μια εσφαλμένη διάθεση να τούς βοηθήσουν ή να προστατευτούν οι ίδιες. Οι συγγενείς και αγαπημένοι ανήκουν σ’ αυτήν την κατηγορία.

Περισσότερα...